canımla başlayıpalestevardiya adlı üyeden alıntı
hayvanla biten aşklar aklıma geldi
canımla başlayıpalestevardiya adlı üyeden alıntı
hayvanla biten aşklar aklıma geldi
artemis_666, bir de resmini koysanda seni görsek bi tanısak...
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
Ne diyelim hayırlı olsun. Mutluluklar
yol bir yere gitmez o bir durma biçimidir,
yaşamak hızlı bir ölme biçimidir.
Hayırlı,ugurlu olsun.Boyle guzel iliskilerin darisi hepimizin basina.Hem ne guzel senin kızarkadasin motor da kullaniyor.Benimkisi motoruma bir kez bile binmedi ya.
Ömür boyu mutluluklar dilerim sizlere artemis_666 ve elif, sevindirici bir haber benin ve hepimiz için..
kalın sağlıcakla ve mutlu bir şekilde...
Tanrı motor kullansaydı racing kullanırdı...
ya ben bu topice hiç bakmadım.mevzu ne abi.bakmaya kalksam sabah ederim heralde.kim kimi seviyo şimdi
Çok sevindim ikiniz adına...Anlayış sevgi hoşgörü saygı bir ömür sizinle olsun...
artemi arkadaşım aşık ol ol da , sakın evleneyim felan deme haaa...
-ARKADAŞLAR YOKLUĞUMDA AÇTIĞIM KONUYA YAZI YAZANLARA,
-25 kasım günü hiç üsenmeden beni Eskişehir'e kadar görüren TCDD çalışanlarına,
-elif'im Eskişehir'e gelirken telefonunu çalan o şerefsize (artık her kim ise)
-yolculuk esnasında elif'i hiç yalnız bırakmayarak yol arkadaşı olan NURHAN ablama
-Eskişehirde beni ve elifi gecenin 4 ve 5 i arası taşıyan taksi şöförü İsa abi'ye
-misafir olarak gitmemize rağmen beni soyup soğana çeviren MOTOR aşığı kuzenim Giray'a
-bu sıkışık durumda çok acil bir şekilde bana yardım eden kardeşi Üniversitenin en entel dantel yakışıklı adamı Kadir'e
-elif'imin doğum gününde bizi barındıran ve eğlendiren 222 BAR DJ'ine.
-aşkımın doğum gününde tam 00:00 da romantik bir şarkı istememe rağmen beni kaile almayan garsona
-NEREDE VE NE ZAMAN ARAYACAĞINI ÇOK İİ BİLEN ESAT VE GÜL'E
-maça girerken bizden para almayı unutup bedava izlettiren adını bile hatırlayamadığım bar çalışanlarına
-bana yaşağım milenyumun en iyi dakikalarını yaşatan sevgilim tek aşkım Elif'ime.
-ve bu teşekkürü bana yazma fırsatı veren www.motosiklet.net admini, çalışanları ve siz üyelerine çok ama çoookk teşekkür ediyorum....
MUTLULUKLA VE ESENLİKLE KALIN... Elif doğum gününü kutlamak çok güzeldi. Seni Seviyorum...
[COLOR="Red"][B][I]Sululardan köpek öldüren, [U]KURULARDAN[/U] manda deviren.......:[/I][/B][/COLOR]
artemis_666, uygulamam gereken bir intikam vardı... kurunun yanında yaşta yandı. kusura bakmaaaa
Firar serbest bende! İstemeyen Çeker Gider...
SORUN DEĞİL GÜL allah büyük gün olur devran döner. bakalım o zaman ne diyeceksinartemis_666, uygulamam gereken bir intikam vardı... kurunun yanında yaşta yandı. kusura bakmaaaa
[COLOR="Red"][B][I]Sululardan köpek öldüren, [U]KURULARDAN[/U] manda deviren.......:[/I][/B][/COLOR]
dişe diş kana kan ALİ, ben davamda sonuna kadar varım. koru kendini...
Firar serbest bende! İstemeyen Çeker Gider...
TAMAM ÖÖLE OLSUN...
Bu arda elif kardeşimize nice mutlu artemisli yıllar dilerim.Tüm gönlünüz sevgiyle mutlulukla dolsun motorize dostlarınızla en kötü gününüz böyle olsun
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
Teşekkürler kardeşim elif ve benim adıma...Bu arda elif kardeşimize nice mutlu artemisli yıllar dilerim.Tüm gönlünüz sevgiyle mutlulukla dolsun motorize dostlarınızla en kötü gününüz böyle olsun
Güncel
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)