küçük gelin ben oliiim
yok karıştırdım dimi
küçük gelin ben oliiim
yok karıştırdım dimi
Sadece iki teşekkür alayım dedim birle yetinmem
KIÇI MOTORUN SELESİNE DEĞEN HERKES ARTIK MOTOSİKLET VAZGEÇİLMEZİDİR.
İşte budur artemis. Bravo kardeşim! Sevgini söylemek kadar güzel birşey olamaz. Kız arkadaşın çok şanslı biri doğrusu
[COLOR="DarkSlateBlue"][B]34 NVT 21[/B] - DADYW DD250E-9 - Görürseniz selam verin :)[/COLOR]
stella, benim ne hissetiğimi tahmin ediyorsundur umarım gönlüne göre sana yakışır şık gönüldaş ölmasını temenni ediyorum canım benim
borty, teşekkür ederim sonsuz teşekkürler
arkadaşım
cbr 600 kullanmadan ölürsem gözlerim açık gidecek....kullanırsam kapalı....
yahu güzel kardeş herşey iyi güzelde başlığı neden"boş ama benim için çok önemli" diye açtın boş değil gayet dolu bir mesele bu ha bu arada unutmadan mutluluklar hayırlısı olsun
ccbbdd adlı üyeden alıntı
istek üzerine başlığı tekrar değiştirdim
teşekkür ederim kadeş!!!
[COLOR="Red"][B][I]Sululardan köpek öldüren, [U]KURULARDAN[/U] manda deviren.......:[/I][/B][/COLOR]
Tebrikler artık gezilerde çift olarak gelirsiniz degilmi ?
yawww bı kaybolduk ortadan ask kokusu yayılmıs buralara hadı hayırlısı
artemis_666, hadi hayırlısı, zpoint kimdi yaw ? Galatasaraylı olan bayan mı?
evet oydu, artemis iyi düşündünmü abi , sevgiler , allah tamamına erdirsin
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
ben yine kıllık yapıp negatif oliimmmm söleyin bakalım bu heyecan ne kadar sürecek.......... onun adını duyduğunda, gördüğünde veya onun ile konuştuğunda damarlarıdaki kanın hızlanmadığını farkettiğinde ne olucak??????? çekeceğin acıları sıkıntıları düşünnn ????.....kılım abi ben..............
anı yaşayın millet tadını her saniye çıkarın ilerisini düşünmeden sınırsızca sonuçlarını düşünmeden, zaten kişiliğin sonradan pişman olacağın birşeyi yapmana engel olur..yaşayın... hemen.......şimdi............hepimiz öleceeezzzzzzzzzzzzzzzzz
CaBRioLeT, abi walla felsefe apmışın teşekkür ederim
scuba, teşekkür ederim.
federal,ha o benim teşekkürler hepinize.....
Ben bu filmi daha önce seyretmiştim...
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
he he he ne güzel ama bu sefer seyredilecek bi film yok
her filmin ömrü an fazla 3 saat biz bunu ömre yayıyoruz federal o yüzden ne film var ne de dizi bööle bir kız bulmuşum kendime aşık etmişim ve deli gibi sevmişim kim alır ki elimden artık.... he he he emin ol izlediğin hiçbir filme benzemez bu!!!Ben bu filmi daha önce seyretmiştim...
TEKRAR TEKRAR yazanlara 4 kez sadece görüntüleyenlere 2 kez teşekkürler. ayrıca kim bilir belki bir gün farklı bir sürprizle karşınıza çıkarım ilginize teşekkürler MOTOSiKLET.NET in güzel insanları
[COLOR="Red"][B][I]Sululardan köpek öldüren, [U]KURULARDAN[/U] manda deviren.......:[/I][/B][/COLOR]
umarım sevginiz daim olur başladığı gibi sürer sevgi emek ister emeğinin karşılığını fazlasıyla alırsın umarım dostum böle başlıklar iyi oluyo aşk ta lazım tabiiii
sağol kardeşim her yazı beni biraz daha sevindiriyor ve mutlu ediyor yazın için teşekkürler hayatta her istediğinin gönlünce olması dileği ile....umarım sevginiz daim olur başladığı gibi sürer sevgi emek ister emeğinin karşılığını fazlasıyla alırsın umarım dostum böle başlıklar iyi oluyo aşk ta lazım tabiiii
Nice guzel baslangiclar var, etrafinda orulu olan duvarlari asamayan!
Nice insanlar birakiyor arkasinda kendi ordugu duvarlarin icinde sIkIsan!
Nice asklar sigmiyor sinirlarin icine, parcalayabiliyor sInIrlarI....
Sizinki onlardan olsun...
Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
Şuheda fışkıracak toprağı sıksan, şuheda!
Canı, cananı, bütün varımı alsın da hüda,
Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.
::pembe:: ::pembe:: ::pembe::
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)