bos topıclerle doldu valla.....
iyice cıvıgı cıkmaya basladı abiiiii.....sıtenın somu hayırlı olsun.....
umarın sayın yonetıcıler bunları goruyordur.......
bos topıclerle doldu valla.....
artemis_666, bağır abicim bağır.Aliciğim bak sevgi güzel şey bende seviyorum ama bağırdığım platformlar farklı motorla ilgisi yok hatta antipatisi var ama aşıcağız artıkın.Helal sana aynen devam
bekarlık sultanlıktır.
musti81, takma kafana boş ver de gitsin. çünkü bir kız arkadaşın oldu mu maddi harcamaların artar. bu da motor almak için para biriktirmeye büyük bir engeldir.
SAĞOL KARDEŞİM AYRICA ALLAH SANADA KOLAYLIK VERSİN. AYRICA EMİN OL AZİMLE YAPILAN HER İŞ SONUCA ULAŞIR BENİM YAPTIĞIM GİBİ BAK ELİFLE BİZ BAŞLADIK.... BURADA YAZILARINI BEKLİYORUM VE EĞER BAĞIRDIĞIN PLATFORM HER NERESİ İSE BİR BİLGİ VERİRSEN ELİMDEN GELEN DESTEĞİ YAPARIM...artemis_666, bağır abicim bağır.Aliciğim bak sevgi güzel şey bende seviyorum ama bağırdığım platformlar farklı motorla ilgisi yok hatta antipatisi var ama aşıcağız artıkın.Helal sana aynen devam
[COLOR="Red"][B][I]Sululardan köpek öldüren, [U]KURULARDAN[/U] manda deviren.......:[/I][/B][/COLOR]
benim maddi sııkıntım olmadıki hiç bir zamanColakoglu adlı üyeden alıntı
17 yaşından beri okul iş çalışırım
bi kaza sonucu 3 dükkanı olan firmam kapandı evdekilerin salaklığı
şimdi başa aldık
maddiyatın boş olduğunu cebinde para yatağa yalnız yatınca anlarsın
yada pazar günleri eve kapandımı
salak saçma tv programlarını izleyince
süper valla bi üst forumdada biri elveda başlıı açıp ölümüne motor sürmeye gittiğini yazmış...ARKADAŞLAR ŞU BOŞ TOPİC MESELESİ AKLIMA TAKILDI İNŞALLAH BÖÖLE BİR ŞEYİ BENİM İÇİNDE DÜŞÜNMÜYORSUNUZDUR ÇÜNKÜ EN BAŞINDAN SİZLERDEN ÖZÜR DİLEMİŞTİM AYRICA BU KADAR UZUN SÜRE KALMASI DA VERİLEN CEVAPLARDAN. İLGİLERİNİZE TEŞEKKÜRLER...bos topıclerle doldu valla.....
[COLOR="Red"][B][I]Sululardan köpek öldüren, [U]KURULARDAN[/U] manda deviren.......:[/I][/B][/COLOR]
ALLAH SANA KOLAYLIK VERSİN KARDEŞİM EMİN OL SENDE ELBET BİR GÜN MUTLU OLURSUN. GÖRÜŞMEK ÜZERE MUTLU OLMANI DİLERİM...benim maddi sııkıntım olmadıki hiç bir zaman
17 yaşından beri okul iş çalışırım
bi kaza sonucu 3 dükkanı olan firmam kapandı evdekilerin salaklığı
şimdi başa aldık
maddiyatın boş olduğunu cebinde para yatağa yalnız yatınca anlarsın
yada pazar günleri eve kapandımı
salak saçma tv programlarını izleyince
valla ben hayatımdan memnunum. pazar günleri o saçma programları seyretmem hatta tv'de kurtlarvadisinden başka bir şey seyretmem. bi de hava durumlarını seyredirim.
evlilik çağına geldiğimde de büyük konuşmayayım ama 40 yaşından evvel evlenmeyi düşünmüyorum. kariyer yapacam çünkü
TEŞEKKÜRLER KARDEŞİM. HER MESAJINIZ BENİ BİRAZ DAHA MUTLU EDİYORsalihgureli adlı üyeden alıntı
ALLAH SANA SABIR İHSAN EYLESİN KARDEŞİM 40 A KADAR. BAŞKA HİÇBİR ŞEY DEMİYORUM.valla ben hayatımdan memnunum. pazar günleri o saçma programları seyretmem hatta tv'de kurtlarvadisinden başka bir şey seyretmem. bi de hava durumlarını seyredirim.
evlilik çağına geldiğimde de büyük konuşmayayım ama 40 yaşından evvel evlenmeyi düşünmüyorum. kariyer yapacam çünkü
ya atıyor ya 40tan sonra bunu kim alır
HEHEHEHE HAKLISIN KARDEŞİM DE HİÇ TE BELLİ OLMAZ DİYESİM GELİYOR NEDEN SE. MANTIK EVLİLİĞİ FİLAN OLURSA DA BİLEMEYİZ YANİ. NEYSE YAZILARIN İÇİN TEŞEKKÜRLER KARDEŞİMmusti81 adlı üyeden alıntı
mantık evliliği ne ya
protokol şekerim protokol
:
istersem 70 yaşında da evlenirim, görücü usulü ile evleneceğim için sorunum yok
artemis numlk tuşun basılımı kaldı kardeşim yoksa heyecandanmı büyük harf yazıyorsun
aşk bu sen harflerin sırası düzgün en azından ona bake_erdun adlı üyeden alıntı
Ali kardeş hadi hayırlısı inşallah isteğin,dileğin gerçekleşir keşke benim de seveceğim biri olsada adını kalbime kazırım, tabi bıçakla değil.Sevgiyle,aşkla,saygıyla dostlukla
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
üleeen başlıı benimkinin yanında okudum ona da bişiler yapmak gerek (içimden geldi) 2 yıl 2ay oldu bi 1. aya döniim sevdii şeyleri aliim çiçekler getiriim de ya şimdi bu kızlar bi garipler böle yapınca da sen beni aldatıyor musun die çıldırıyorlar ...neyse o zati anlar valla helal olsun kardeş gelin tanışalım biz de geliriz beraber bi buluşmada bol kahkahalı zaman geçiririz!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)