Ben ilk olarak yüz güzelliğine ve vücudun yüzüyle uyumuna dikkat ederim... tercih ederim demiyorum, dikkat ederim...iç güzelliği her zaman tercih ederim...
Ben ilk olarak yüz güzelliğine ve vücudun yüzüyle uyumuna dikkat ederim... tercih ederim demiyorum, dikkat ederim...iç güzelliği her zaman tercih ederim...
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
Bende saçlarına bakarım var mı yok mu diye
Benim bakışlarına dikkat ederim sanırım
\'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'
taş yağacak başımıza taş...böyle topic mi olur kuzen ??
geçen belgeselde izlemiştim...insan yüzündeki hatlar ne kadar üçgene benzerse ve ne kadar simetrikse o kadar yakışıklı/güzel olunuyormuş...yani içelim güzelleşelim diye bişey yok...
ben neye bakarım...bi kere hafif balık eti olması lazım...yüz güzelliği konusu göreceli zaten...kimine güzel gelen kimine gelmiyor...valla abi yalan olmasın ben vücuda bakarım...
muhalifler saldırın....
Yeryüzünün sonuna gittim Suların sonuna gittim Gökyüzünün sonuna gittim Dağların sonuna gittim Arkadaşım olmayan birşey bulamadım Navajo Atasözü
Sevgili federalcim madem sordun cvplayalım.Karşı cinste gözlere dikkat ederim
ben karşı cinste önce açtıı topiğe bakarım :D
uleeen tam ben yazcaktim
ben gözlerine bakarım..gözler kalbin aynasıdır
Motosiklet bir tutkudur..vazgecilmez
ben keyfime bakarım
Ben hiçbişeyine bakmam. Havalara girip dötü kalkmasın ilk günden.
motorize07 [MT Antalya Burada]
Her Tip Yol ve Hava Şartlarının Motorcusu
Gittiğin Yol, Yol Değil. YAMAHA XT600 E
aythakan abicim bakarsan bağ bakmazsan dağ olur...
Yeryüzünün sonuna gittim Suların sonuna gittim Gökyüzünün sonuna gittim Dağların sonuna gittim Arkadaşım olmayan birşey bulamadım Navajo Atasözü
ALINTI...FEDERAL...(4 gün önceki yazısı)
bir ilişkiyi mükemmel kılan ilk şey cinsel hayattır ve çok önemlidir, cinsel hayat yoksa ilişkide sevgide aşkta yoktur, olsada biter, daha sonra da iki kişinin birbirine olan saygısı, sevgisi ve en önemlisi kafa uyumudur, ilişkide 2 tarafında fedakarlıkları çok çok önemlidir, tek taraflı fedakarlık işi kısa keser, bunlar olduğu sürece kesin ve kesin dağlar, yollar, kıtalar bile vız gelir...ALINTI...
federal sen niyetini belli etmişin hocam ...iç güzellik nerden çıktı şimdi...seni gidi duygusal çocuk seni...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Gözlere mi dikkaat edersiniz beyler, dikkat diyorum, gözlerin konuşmasını demiyorum, yani böyle bakıpta vaybe ne güzel giyinmiş, yada bacaklara bak yaw, yada ne yakışıklı çocuk saçı sakalı ne kadar uyumlu, yada vücuda bak be anam ( erkek veya bayan )
ilk baktıgında nasıl ıcını bılırsın ki insanın. once dıs gorunus olur bence.
ilişkiye başladıktan sonra da dürüstlük olcak bide yürek olacak karşida ki sevsin.
Bende ilk olarak yüz güzelliğine ve fiziğine dikkat ederim...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
konuşmasına ve gerçekten ne cins olduğuna
ALPAY
Şimdi kalçasına bakarım diyecem ama bu kadar iç guzellik falan lafından sonra ben de topluluga uyayim,ben de sadece ve sadece iç güzelligine bakarım.
Yok mu hiç tipine bakarim diyecek kimse ya?!
g-string giymiş mi ona bakarım...ohaaa...taş atmayın...kafam acıyooo
mete_han, cahilmisin olum o konuyla bu konu birmi? o konu evlilik ve aynı evi paylaşan iki kişiden bahsediyor, bu konu ilk kıvılcım anı , ah mete ahhhh.....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)