uğur abi harikasın...hafızan çok iyi...işte o karikatürü çizerken yanındaydım...dış derisi olmayan bir kız tipi vardı birde...yani damar ve sinirleriyle...onu hatırladınmı abicim...aynı sayfada...
uğur abi harikasın...hafızan çok iyi...işte o karikatürü çizerken yanındaydım...dış derisi olmayan bir kız tipi vardı birde...yani damar ve sinirleriyle...onu hatırladınmı abicim...aynı sayfada...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
yok abi onu midem kaldırmamış olacak ki hatırlamadım...sıkı takip ederdim eskiden...7-8 senedir elime almadım...bizim burda tanıdık gazeteci vardı eskiden (1980ler ...aha yaş da çıktı ortaya iyi mi ) gırgır ve fırtlar ciltlenmiş olarak satılırdı...alır okur iade ederdim...ne günlerdi be...
Yeryüzünün sonuna gittim Suların sonuna gittim Gökyüzünün sonuna gittim Dağların sonuna gittim Arkadaşım olmayan birşey bulamadım Navajo Atasözü
ChatnoiR adlı üyeden alıntıve dahi oldukça güzel yazılar var.gaffar adlı üyeden alıntı
Ama başlıkla verilen cevaplar;
"dervişin fikri ne ise, zikri de odur"
mantığına uymuş.
Karşı cins akrabamız sa?
Arkadaşlarımızdan birinin tanıdığı, eşi, dostuysa?
...
..
.
Ortalığı da bulandırmayalım. Niyet belli, atış serbest.
Ha, ben mi?
Ayıp yahu 21 yıllık evliyiz, Kafa göz yardırmayalım bu yaştan sonra
Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen
sereye abi bizden geçmiş bu işler...çoluk çocuğa karışmışız...dimi hocam...bekara karı boşamak kolay...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)