cenkmenderes, te kısaca benim dediğim gibi duruşa bakıyo arkadaşlar
cenkmenderes, te kısaca benim dediğim gibi duruşa bakıyo arkadaşlar
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
ayak yapma cenkmenderes
Yeryüzünün sonuna gittim Suların sonuna gittim Gökyüzünün sonuna gittim Dağların sonuna gittim Arkadaşım olmayan birşey bulamadım Navajo Atasözü
BBRR, abi cenk bayanı çıplak görürse ancak beğenir o zaman , baksana abi, tarak, tırnak, bilek, kalça v.s.
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
seçici olmak iidir
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Cenk,
Allah yardımcın olsun kardeşim. Bir bira reklamı görmüştüm. İçince bütün kızlar öyle görünüyordu.
Sadobey
bakmak var..... bakmak var......!!!!!!!
bir bayanın gözlerine bakarım tabiii bende ama gözlerindeki anlama içindeki gülümsemeye bakarım ama bir bayanda bakacağım ve önem vereceğim en önemli şey
YÜREĞİ dir.!!!!
yürek görünmez be valla görsen bile miden bulanır kan revan içinde
yuz ve vucut guzelliginin uyumuna dikkat ederim. ic guzellik herseyden onemlidir ama genede gidip maymun gibi birisi ile beraber olmam. ayrica biraz benim gibi deli dolu ucuk kacik ve hiz duskunu olmasida buyuk etkendir.
yuz ve vucut guzelliginin uyumuna dikkat ederim. ic guzellik herseyden onemlidir ama gidipte maymun gibi birisi ile beraber olmam. ayrica benim gibi deli deli dolu biraz kaci ve hiz tutkunu olmasi + b uyuk bir etkendir.
impossible is nothing.
Arkadaşlar bu mesajları bayan arkadaşlar da okuyordur, ne öyle poşetlik moşetlik v.s., çok ayıp, bunların anlamını artık herkes biliyor... biraz daha dikkatli yorum yapalım bence
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
ya abiler bazı şeyler yazcam ama gerçekler acıdır mantığıyla...geçen senelerde(1995li) müdavimi olduğum Leman dergisinde...BAHADIR BOYSAL isimli psikopat bir çizer vardı...yüksek paranoya sahibi bu arkadaşın çizimleri ve kurgu gücü inanılmazdı...bir keresinde sohbetimiz esnasında ben(lise yıllarındaki)aşık olduğum bir kızdan bahsetiyordum oda dediki...
"dur lan bu hafta o uğruna kendinizi yırttiğiniz karşı cinsle alakalı bişeyler çizeyim"dedi...o hafta çizdiği şeyleri görseniz inanamazsınız...bir çiziminde dış derisi olmayan bir hatun çizdi...bir çizimindede tuvaletde(çok af buyrun) .ıçarken...bir hatun çizdi....bir çiziminde yine aynı sayfada burnunu karıştıran bir hatun çizdi...yani onların yaşam içerisindeki doğal anlarından bir portre sunmuştu...
ne alakaysa bunları yazayım dedim...bizler bayanlara haddinden fazla değer veriyoruz galiba...onları fazla zirveye oturtuyoruz...yani şımartıyoruz...yanlışmıyım...şimdi benim böyle bir paranoyam yok diyebilir herkes ama gözlemlerim böyle...onları fazla yüceltiyoruz gibi...
(not..sadobey işte bu avatar süper olmuş...)
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
mete_han, doğrusun, ama hak edene de hakkını vermek lazım...
Shamyl, nerdesin kaç gündür, eskihisarada gelmedin, ne işsin sen alooo...
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
federal, sorma yaa, iş-güç ikileminde kaldık c.tesi günü ve pazar günü gelemedik, inşallah bu trigger arkadaşın organizasyonuna gelirim...işyerinde problemler var pek takılamıyorum siteye de...
doğru..çok istisnai olmakla birlikte çıkıyor...ben bazı kızlardan behsetmek istedim...dişi olmanın verdiği dayanılmaz cazibeyle kendilerini bi halt sanan burunlarından kıl aldırmayan motorize zirzop tiplerden bahsediyorum zaten...yoksa bizden geçmiş abi bu işler...(şimdi burunlarından kıl aldırmayanların benim isteyipde ulaşamadığım tipler olduğumu yazmasınlarda..huyu suyu pis tipler var onu kastediyom)Shamyl adlı üyeden alıntı
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
mete_han, 'dişi olmanın verdiği dayanılmaz cazibeyle' ve 'motorize' tanımların senin '95'te ne haltlar karıştırdığının belgesidir kardeşim
Bende bir çok arkadaşımı gönülden destekliyor ve diyorumki "pantolonu gösteren ütüdür ütü" gerisini siz tamamlarsınız artık
GÖZLERDE YAŞ YOKSA RUH GÖKKUŞAĞINA SAHİP OLAMAZ
shamyl...ben lise çağlarında malak gibi adamdım valla...bir hatuna aşıktık ve arabesk aşk hayatımız vardı...kız pas vermeyince...toplu arabesk seansı düzenlerdik arkadaşlarla...açardık kral fmi...biralar eşliğinde müslüm baba...orhan baba...vay niye böyle oldu vay niye şöyle oldu falan ambians olurdu...lise 1-2-3 de bir hatuna yazılırdık...onun peşinde koşardık sene boyunca...salak bir olaydı anlayacağın...lise yılları çok aptalcaydı be...düşünüyorumda gülüyorum hallerime...
mete_han, hepimizin lise yılları aynıydı, ama şimdi o bahsettiğin kızlar hep 'hanım' oldu, bir de küçüktük yani doğaldı böyle şeyler
Federal senin başlıkla ilgili bir yorum da yapayım; Ben -eğer normal biriyse- karşı cinste ilk olarak gözlerine dikkat ederim ve bence herkes de ilk gözlere bakar...son olarak da kalçalarına bakarım, dönüp giderken...
metehan bahsettiğin karikatürü hatırladım...adam çok sevdiği kızı unutmak için onu burnunu karıştırırken, tuvalette mıçarken hayal edip tiksinmeye ve nefret etmeye çalışıyodu ama beceremiyodu...gerisi de var...
doğru hatırlamış mıyım...
Yeryüzünün sonuna gittim Suların sonuna gittim Gökyüzünün sonuna gittim Dağların sonuna gittim Arkadaşım olmayan birşey bulamadım Navajo Atasözü
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)