aibicim hatun 40kg olsun artçı aldığımda motosiklet fazla zorlanmasın diyosan problem yok da...40kg hatun mu olur ya çeyrek bilet mi bu ??kilo suna dikkat ederim 40 kg yi aşmasın
aibicim hatun 40kg olsun artçı aldığımda motosiklet fazla zorlanmasın diyosan problem yok da...40kg hatun mu olur ya çeyrek bilet mi bu ??kilo suna dikkat ederim 40 kg yi aşmasın
Yeryüzünün sonuna gittim Suların sonuna gittim Gökyüzünün sonuna gittim Dağların sonuna gittim Arkadaşım olmayan birşey bulamadım Navajo Atasözü
deamon, eşantiyon kuzen eşantiyon....
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
40 kg hatun olur arkadaşlar, gayet de güzel olur, tabii uyarsa...enseye göre traş
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
somurtmıycak gülücek biraz az bilen bir şey olucak çok bilenleri sevmem fizik çok önemli değil mezarda hepimiz aynıyız beni güldürebiliyorsa keyifli vakit geçiriyosak yeter bana
Abi ben hatunun göğüslerine dikkat ederim daha sonra kalçalar gerisi o kadar önemli değil
Kız : Lütfen yavaşla,ben korkuyorum
Delikanlı : Hayır,bak ne kadar eğlenceli
Kız : Lütfen,lütfen, çok korkuyorum
Delikanlı : Peki,beni sevdiğini söyle
Kız : Seni çok seviyorum,lütfen yavaşla
Delikanlı : Şimdi de bana sıkıca sarıl
Kız delikanlıya sıkıca sarılır
Delikanlı : Kaskımı alıp,kendine takar mısın?
Başımı çok sıktı.
Ertesi gün gazetelerde şöyle bir haber çıktı:
Motorsiklet kazası;
Motorsiklet,fren arızası nedeniyle,bir binaya çarptı.Üzerindeki
2 kişiden sadece biri kurtuldu.
Gerçek ise şöyleydi; Yolun yarısında, delikanlı
frenlerin bozulduğunu
anlamış ama bunu kıza belli etmek istememişti.
Bunun yerine,kızdan kendisini sevdiğini söylemesini istemiş ve
kendisine son defa sarılmasını istemişti.
Sonra da kendi ölümü
pahasına, kızın başlığı
takmasını ve hayatta kalmasını sağlamıştı
bunun ne anlama geldiğini anlasın yeter
ha bu arada adam kıza kaskı ilk bata neden takdırmadı demeyin hikaye duygusal olsun diye böyle yazıldı
ben karşı cinste önce
dişlerine sonra ellerine bakarım.
holy_diver,
hikaye süper bu arada...
ama tek kaskla yola çıkmamak lazım...
Firar serbest bende! İstemeyen Çeker Gider...
holy_diver, motor freni yapamazmıydı, ayyyyyy boşverin beni ne zalağımm....
Ben varsam dünya var ben öldükten sonra Dünyanın......@%%&&&..;;@@ Ben ölecem ve o kız hayatta kalacak ve değişmez kural o başkalrıyla oh ne ala. Yok abi beni sarmaz madem öğle kaskı çıkartır atarım ikimiz beraber ölürüz.OOO Ol mazki
ya yazdık oraya hikaye duygusal olsun diye yazılmış yapıla bilecek bi sürü şey var tabiki
ozaktasi, tipik anadolu erkeği gördüm seni. uhahahaha
motor durmuyosa holy 2 tane sıkar jantlara durur motor
Yeryüzünün sonuna gittim Suların sonuna gittim Gökyüzünün sonuna gittim Dağların sonuna gittim Arkadaşım olmayan birşey bulamadım Navajo Atasözü
hatunun duruşuna bakarım zaten bu bir bütünü oluşturur kalça güzel göhüs sarkık veya tam tersi veya hepsi güzel yüz poşetlik yani duruş vardır bi ona bakarım bazan çok güzel olmayan bi hatun bile o duruşuyla kendinden çok daha güzel hatunların önüne geçer. dikkat çeker
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
deamon ve holy_diver, bu msj moderatör tarafından düzenlenmiştir....
Lütfen Geyik Yapmayınız.
Vallahi hatta ben ölmekten bile vaz geçtim.Acaba değermi o soruyu sormak lazım.Dimi yani acaba beraber ölmeye değiyormu. (((Osmaniyeli Nuran Candemir bu sayfaları okuyorsun biliyorum senin için değil ölmek kesip attığım tırnağa kurban ederim seni.)))
sıkarım o modun parmaklarına teker teker
federal, yüreğime indiriyodun kuzen alacağın olsun...tekilayı hazırla geliyorum
İlk olarak kalçasına bakarım. Olmazsa olmaz ve çok önem arz eden şeyleri ise, ince ayak bileği, bakımlı ve narin eller, ince yapılı ve taraksız, tırnakları bakımlı ve düzgün ayaklar, ince bel, erkek gibi kıllı olmaması, tabii ki gözleri (ve tercihen renkli), sarı saç her zaman tercih sebebimdir ayrıca, bacaklar düzgün ve boy ile orantılı da olacak, bu liste bitmeyecek galiba.. Yeter bu kadar
Not: Ayakları çirkin diye ayrıldığım kız arkadaşım olmuştur daha önceden.. Ayaklar çok önemli, çok..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)