Benim dikkatimi yüzündeki gülümseme çeker.
Bir kadının gülüşünün iç dünyasının işaretlerini taşıdığına inanırım.
Nede olsa insan gülebilen tek canlıdır
Benim dikkatimi yüzündeki gülümseme çeker.
Bir kadının gülüşünün iç dünyasının işaretlerini taşıdığına inanırım.
Nede olsa insan gülebilen tek canlıdır
önce gözler ve bakış ve gülümsemedeki doğallık. Sonra süzerim inceden modifiye ve doğal bölümler arasında orantıyas bakarım. 3 G yi de unutmam tabi. Doğal güzelliği tercih ederim. Lens, Sünger destekleri abartılmış, çamaşır, abartılmış makyaj kafamı başka yere çevirtir benim.
Sadobey
Kardeşim large'lıkla ne alakası var. 3G'nin üçüncüsünü açık olarak yazmak mı genişlik oluyor. Onu yazmadan 3G olamadığı için yazdık heralde. Öyle soruya böyle cevap.conqueror adlı üyeden alıntı
Life is for my own to live my own way - Metallica
(Yaşam benim için, istediğim gibi yaşamam için)
ben motoruna bakarım ama hangi motoru diyene sormayın olurmuuu
Kanka sana katılıyorum , çirkin kadın yoktur, bakımlı bakımsız diye ayırabiliriz mesela...holy_diver adlı üyeden alıntı
Bu topic erkeklere açılmadı bayanlar nerdesiniz, aranızda gruplaşmaktan başka bir işiniz yok tabiiii
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
bayanlar bu başlığa cevap yazmaya korktu galiba.
way be bu arkadaşları toplayıp istiklale çıkarıcan.. otursunlar seyretsinler... 3g 2b veyahut 4h anca bakarsınız
deli _o0_
TRANSALP
öhhöm!!
Efendim ben kadında öncelikle göğüs kısmına bakarım evvvet bu benim için çok önemlidir efendim...Hatta bu huyum yüzünden bazen kendimi sorguluyorum niye sadece oraya odaklanıuyorsun deyyii...
2.sırada kalçalar gelir efendim veeee en son olarakta suratına bakarım oneee ne lan bu karının suratı
sonuç olarak 1.sırada iç güzellik 2.sırada yüz güzelliği sonrada diğer güzelliklere bakmak lazımmış?? kıvırrrrrrrrrrr 60 70 80 100 e kadar yolu var
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
Dostum önce PATİ'lerine bakarım
Şaka şaka
ellerine bakarım eskiden gözlere bakardım ama şimdilerde boyadan başka birşey görünmüyor
[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="4"][B][B][B][B][COLOR="Red"]''GÖKYÜZÜ HER YERDE MAVİ´DİR''[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/SIZE][/FONT]
yüzüne bakarım
boyuna bakarım.gerçi daha yaşıtlarımdan benim boyumu pek geçen kız göremedim ama çok mu kısa die bakarım i:
tipik türk erkeğisin abi, herkesin söyleyemediğini söylemişin, helal sana....SAVASXXL adlı üyeden alıntı
Once gozlerine bakarim..... Gozler cok onemlidir benim icin...
Sonra goguslere tabiiki.... Gogusler de ideal ise....
Son olarak ta ayak bileklerine....ince olmalidir...
En son olarak ta boyuna tabii...
Bacak boyu da vücuda gore orantili ise.... üüüüüüüüüüf
Regal Raptor
DADYW
DD250E-9
34 SIU 67
Tebrikler en iyi cevabı buldunprifo adlı üyeden alıntı
Life is for my own to live my own way - Metallica
(Yaşam benim için, istediğim gibi yaşamam için)
ben baştan aşşa süzer bakarım hoşuma giderse sırayla her yerini incelerim
çok samimi olarak; önce şöyle çok genel süzerim eğer tipimse biraz keserim sonra onun buna tepkisine bakarım. (genelde hoş tepkiler gelir ) sonra duruşuna gülüşüne konuşma şekline tabi bunlar için en başta söylediğim tipimse demiştim bunda da doğal bi güzellik duruluk saflık ararım her baktığımda bu kız benim meleğim demeliyim valla kendi yazdıklarımdan etkilendim yaww ama hepsi tamamen hissettiklerim
piyade adlı üyeden alıntı
40'mı , senin cinsin nedir kanka koç'musun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)