Ne dikkat edicem! Mümkün olduğunca gözlerimi kapayıp bakmamaya çalışıyorum..
Ne olur, ne olmaz.. doldurur..
Ne dikkat edicem! Mümkün olduğunca gözlerimi kapayıp bakmamaya çalışıyorum..
Ne olur, ne olmaz.. doldurur..
Herşey yeniden yollarda olabilmek için...
azen, iç güzelliğine dikkat ederim diye yazmadım kanka, tercih ederim dedim...
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
ben bakmam yingeniz kodunnmu oturtur aksi halde
Meper aramızda ne kadar yalancı varmış
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Eyong, + 1000 , dürüst olun dürüst.....
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
daha ne kadar dürüst olayım kuzen...yazdım işte baktığım adresleri
Yeryüzünün sonuna gittim Suların sonuna gittim Gökyüzünün sonuna gittim Dağların sonuna gittim Arkadaşım olmayan birşey bulamadım Navajo Atasözü
güzellik bir bütündür ayrısı gayrısı olmaz ayrıca çirkin kadın yoktur az VOTKA vardır
3G arkadaşlar :Göz, Göğüs,G.t
Ben daha çok ortadaki G ile ilgilenirim.
Life is for my own to live my own way - Metallica
(Yaşam benim için, istediğim gibi yaşamam için)
ortadaki G olacak ki sonra diğer iç güzellik falan filana bakayım...
o yoksa şansı yok...
Walla genelde herkes fiziğe bakar.Yalan diyen varsa çıksın.Bağırsın :p
Ben önce fiziğine bakarım.Benim için zayıf ve uzun boylu olmalı.Zayıflara karşı zaafım var.Yane fizik ve gözler.
topıci okurken ilk başta hersey guzeldı sonra biri kuyuya tas atmıs herkes sapıtmıs gercekler gun yuzune cıkmıs
ben fiziğine bakmam.
hal, hareket ve davranışlara bakarım.
çünkü bağdata ne zaman insem bütün kızlar aynı. seri üretim. hiç bir şekilde fabrika hatası yok.
Orası burası yok kardeşim ilk bakışta adamın nefesini kesmeli kadın dediğin tabi buda yanlış anlaşılmasın hafif meşref,fingirdek kadındanda nefret ederim.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
www.ataturk.com
arkadaşlar tanıştığım bir bayanda ilk olarak fiziğe ve ardından ayaklara bakarım giydiği ayakkabı onun tarzını belirleyen büyük bi unsur bence
gözler vede sözler işte hepsi bu ama ilkönce bakışlarıyla etkilemesi gerekirki sözlerini dinleyeyim
Açık olmak gerekirse önce yüz daha sonra göğüsleri zoomlarım,aşşağı doğru da süzerim, ne yalan söyleyeyim ancak karşımdakinin dikkati başka bir taraftayken bu işlemleri sırsayıla yerine getiririm.Yoksa ayıp.cık cık cık..
gaffar adlı üyeden alıntı
2 numaralı G den baslarım sonra 1 ve 3 napıım yapım boole.
fizik bence ilk tanıştıgım anda önemlidir ve sonuna kadar önemli kalır sonun ne kadar süreceginide hal ve hareketleri belirler
bu topic kendini aşmış bence
modların yakın ilgi alakasını bekliyor...
gaffar kardeşim belliki senin internet hep yavaşşş...
bu kadar large olduğuna göre..
evet bence de ilk bakışta fizik ama inanın sonradan o kadarda önemi kalmıyor arkadaşlar...bence beyin önemli neyi paylaşıp hangi dilden konuşup anlaştığımız önemli şayet fizik önemli olsaydı dünyanın en güzel kadınları terkedilmezdi. 3G den en önemlisi ve kalıcı olanı bence gözler .... düşünsenize ömür boyu size aynı belki de dahada sıcak bakacak birçift göz ve herzaman yanınız da olacak bir can yoldaşı hele bide fiziği size uygunsa ''kişiye göre değişir görecelidir'' daha ne istiyonuzzzzzzzzzzz abi yaaaaaaaaa.
cenabı ALLAH bütün motosiklet net camiasına kara kaşlı kara gözlü ''sarı kızıl kahverengi , esmer sarışın kumral da olabilir selvi boylu tatlı huylu hatunlar nasip etsin............
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)