17 ağustos depreminden sonra ali kırca bir şey demişti o geldi aklıma "istanbula kar yağmadıkça türkiyeye kış geldiği belli olmaz"
17 ağustos depreminden sonra ali kırca bir şey demişti o geldi aklıma "istanbula kar yağmadıkça türkiyeye kış geldiği belli olmaz"
1 saat kadar evvel Suadiye'de de yağdı...5-10 dakika sürdü ama olsun yağdı işte
Yeryüzünün sonuna gittim Suların sonuna gittim Gökyüzünün sonuna gittim Dağların sonuna gittim Arkadaşım olmayan birşey bulamadım Navajo Atasözü
kış bizim Sakarya Taraklıya geleli 2 ay oldu.artık yazı bekliyoruz sabırsızlıkla
Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular
evet yagdı ama sadece camlıca dııl yakacık a da yagıyodu 15 dk once pff ben geldım askerden kısı getırdım
21/11/05 saat 07:55 itibariyle avcılarda da ilk kar görülmüştür.
çok ince ve az olarak yağmasına rağmen kar kardır yağmıştır.
bilgilerinize.....
Kar'ın yağmasına gerek yok hava buzakiiiiiiii ooofffff dondum.........
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
Tuzla'da da şu anda kar yağıyor..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
bizim gibi kar yağışına hasret bir şehirde kar yağmaya başladığı zaman çoğumuz bundan mutlu oluyoruz
ama istanbul gibi kar yağmaya başladığında hayatın bir çok alının da yaşam felç olduğu için umarım bu sene hepiniz için daha kolay atlatılır bir kış olur arkadaşlar
umaraniyeye de bastirir gibi yagdi bi ara ama sonra durdu. simdi cok ince ince yagiyor
iznimin içine ediyo bu havalar ama mevsim normalleri yapcak bişey yok viski içip içimi ıstıyim bari
Ben kara bayılırım. Keşke hemen tutsa..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
mmm ...viskiiiii
Yeryüzünün sonuna gittim Suların sonuna gittim Gökyüzünün sonuna gittim Dağların sonuna gittim Arkadaşım olmayan birşey bulamadım Navajo Atasözü
Dün akşam Ankara dan geldim... Yol kapanma derecesine geldi neredeyse...
Bolu civarı 30 mn.den fazla karla kaplı... Kış geldi demek oluyor... Hem de bu sene erken geldi... Motorculara nispet yapar gibi...
Regal Raptor
DADYW
DD250E-9
34 SIU 67
alooww may day may day Houston viskiye iniş izni istiyom.Çilekli çikolata benden alooww houston kime diyom
alo houston uçuşa geçen var mı bu saatte
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)