kıştan da konu alkole geldi ya helal olsun bize ALKOLİK HAREKET ENGELENEMEZ
kıştan da konu alkole geldi ya helal olsun bize ALKOLİK HAREKET ENGELENEMEZ
yok be abi...akşam 8'den evvel haram bana
Yeryüzünün sonuna gittim Suların sonuna gittim Gökyüzünün sonuna gittim Dağların sonuna gittim Arkadaşım olmayan birşey bulamadım Navajo Atasözü
constatine..kolaymış be senin metod...bugün ben de bırakayım bari...ahan da bıraktım...oh be karaciğerim bayram etti
Yeryüzünün sonuna gittim Suların sonuna gittim Gökyüzünün sonuna gittim Dağların sonuna gittim Arkadaşım olmayan birşey bulamadım Navajo Atasözü
yağsada karı seyretsek ama dikkat bizim kafamıza başka birşey düşer
aboriiii, motorun aküsünü sökmediydim. akşama ben yetişene donmaz işalla
ChatnoiR, akü donmaz canım, kutup başları donar sadece.... acemi kedi.....
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
federal, saf su yokmu içinde kardeşiimmmm kuru değilki akü neyse, bi şeyler olmasın da işte bu arada bende içecek bi şeler istiyorum, whiski olmasın ama
ama içkiyi bırakmak için ne iyi zamanlama ben 2 hafta sonra cuma ya da cmrtsi akşamı efes motor party adında bi gece düzenliyim siz bırakın içkiyi tmm mı deamon bak senin işine de oldukça yakın hemen suadiye de olacak
valla bizim semtde gaziosmanpaşa karlıtepe mah'sine dün gece başladı atıştırdı
sabah ta yağdı göz gözü görmedi ama şimdi yok
adam gibi yağsada oğlanın krosunla ateşimi söndürsem
Bence kar yağsın ve hemen topic açalım, kar topu oynamaya gidiyoruz.......
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
Yap trigger kardesim acil bi organizasyon şöööle en bi fiyakalasından..Bu ara herkes her yere gidio..hade aç bi topic patlaaaaattt..
aha efesmi motormu partimi ne diyosunnnnnn hemen
Çok fena gazcısın abi ... burayada mı açtın gelecek misinzuhtupasa adlı üyeden alıntı
Dikkattttt!!! Sualtı Eğitim Merkez Komutanlığı Erlerinden Kursiyer Er Aydın Ünal EMRET KOMUTANIM
way be netde bile esas duruşa geçiyorum ama daha tanışamadık Komutanımla neyse İstanbula geldik ya oda yeter umarım elimden geleni yaparım ve elenmem
ERASER WİLL COME BACK
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)