Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

aramızda müzisyen var mı..?

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    keeway sl150 , hyosung gt250r
    davul caliyorum.. tv programlari, bar programlari.. motorla omuzumda zil cantasıyla programa gitmisligim coktur.. motorum cruiser. keeway sl150 sahibiyim..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    sahinbirinci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 200
    Klasik gitar ve klavye çalıyorum.2007 ye kadar barlarda çalıştım.Şimdi işim dolayısıyla sadece misafir sanatçı olabiliyorum
    Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...

jr. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    82 doğumluyum. 6 yaşımdan beri klavyenin her çeşidi, gitarın 12 telli akustik ya da bas dışında her çeşidi, flüt, harmonica, el zili (bu gitarın yanında tempo tutan içi boş tef gibi. parmak zili değil =)), ve nepal ağız arp'ı (abim nepalden getirmişti bulursanız birer tane edinin) çalıyorum. Fakültede ve dershanede vokal de yapmıştım. Ruhunu bu işe teslim etmiş arkadaşarıma sevgiler.
    jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.

philetoaster - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Duke 250 ABS, 640 LC4 SM
    Tabii ki 'artiiist' Kesinlikle bekliyorum. Cumartesi günleri saat 22:00 da laf aramızda solist kötü zaten
    Ridin' through this world, all alone. God takes your soul, you're on your own

attraction - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    aprilia rs250
    ilk 7 yaşında ilk okulda başladı müzikle ilişkim o zamanlar roman mahallesinde ilkokula başlamıştım her gün bi düğün düğün olamasa bile kendi kendilerine müzik yapıyorlardı bikaç yıl sonra müzik derslerine darbuka cümbüş getirmeye başladılar iyice merak sardı.ve bende başladım şarkı sölemeye abeee dana dana
    neyse o zamanlar öyle kaldı daha sonra kardeş gitar istedi aldık o sıkılınca ben ugraşmaya başladım ilk zamanlar ben yapamam diyodum ama sonra biraz ilerledikçe daha da hırs oldu ve hoşuma gitmeye başladı.şuan 4 yıl olucak klasik gitarla bikaç kez programa cıktım ama sesim iyidir yani öle diyolar
    .....

Forumdan Uzaklaştırıldı
    ben de yaklaşık 7 yıldır canlı müzik yapıyorum..1 senedir ben de bırakmak zorunda kaldım ne yazık ki..:(..ama bi elimizin pasını atmak lazım....ben de keman,ney,baglama,zurna,kabak kemane çalıyorum..
    philetoaster kardeşim iyi bir solistle gelirsem ben de sahneye çıkarım şimdiden söyleyim..

Alıntı attraction adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ilk 7 yaşında ilk okulda başladı müzikle ilişkim o zamanlar roman mahallesinde ilkokula başlamıştım her gün bi düğün düğün olamasa bile kendi kendilerine müzik yapıyorlardı bikaç yıl sonra müzik derslerine darbuka cümbüş getirmeye başladılar iyice merak sardı.ve bende başladım şarkı sölemeye abeee dana dana
    neyse o zamanlar öyle kaldı daha sonra kardeş gitar istedi aldık o sıkılınca ben ugraşmaya başladım ilk zamanlar ben yapamam diyodum ama sonra biraz ilerledikçe daha da hırs oldu ve hoşuma gitmeye başladı.şuan 4 yıl olucak klasik gitarla bikaç kez programa cıktım ama sesim iyidir yani öle diyolar

aha solist te bulduk...

philetoaster - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Duke 250 ABS, 640 LC4 SM
    Bu gidişle MT fasıl grubu kurarız gibime geliyor
    Ridin' through this world, all alone. God takes your soul, you're on your own

ExTReMa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı artiiist adlı üyeden alıntı Mesajı göster

aha solist te bulduk...
    İşte attractiondan nameler

http://www.akilli.tv/video/297712/Burgaz-Grubu.aspx
    вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
    tuem

mirty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kle 500
    8 senedir trombon, 3 senedir harmonika çalıyorum haziranda konserim bar beklerim hepinizi
    virago 250

Serk21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390
    kendi çapımda gitar çalar şarkı söylerim,arkadaş toplantıları,piknik ve dogum günlerinde kıramayıpta gidiyorum =) ama sırtta gitar olunca motor kullanamıyorum =/ zaten arkamada biri oturamıyor

REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)