Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

BİM'deki Eski Sevgili

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    01 Kasım 2008
    Şehir
    İzmir
    BİM DE ESKİ SEVGİLİYİ GÖRMEK

    Bim'e doğru yola çıktım. zaten iki adım ötesi bim. Annemin terliklerini giyip çıkayım lan dedim, kim iki saat şimdi bağcık bağlayacak. Ama olgun bir erkekte eğreti duran şeylerin başında anne terliği geliyormuş canlar, ben bunu anladım.Bim her zamanki gibi sakindi. klima çalışıyor ama soğutmuyordu. Nasıl bir klima lan bu diyerek incelemeye başladım. ama görevli beni balici sandı,çünkü ayaklarımda da acayip terlikler altımda çamaşır suyu sıçrayıp da rengi atmış bir pijamayla pek de güzel bir gaspçı havası veriyordum."abi bu klima üflemiyor galiba" dedim.
    ama cevap vermedi,işine döndü.tam arkamı dönüp gidecekken tanıdık bir ses duydum. pek bir tanıdık.sanki bir zamanlar kulağıma "aşkım" ,"seni seviyorum" diyen bir ses. yavaşça arkamı döndüm. Evet, eski sevgilimdi bu. bir zamanlar sevdiğim kadındı. bir zamanlar elele tutuşarak mal gibi gezdiğimiz kadın.şimdi nişanlısıyla bim'e gelmiş alışveriş yapıyordu. bir zamanlar aşık olduğum kadındı bu. Evet bir zamanlar uğruna canımı verebileceğim kadındı bu. ben şaşkınlıktan elimdekileri yere düşürünce bunlar birden irkildi ve hemen arkasını döndü. ben, beni görmesinler diye hızlıca aşağıya eğildim ama lanet olası bim'de raf diye bir şey yok ki. tansaş olsa arkadaki adam seni göremez ama raf yerine kolilerde ürün sergileyen bim sayesinde saklanamadım.peki size sorarım. siz arkanızı döndüğünüzde, devekuşu gibi saklandığını sanan ama ayağında ufak numara anne terlikleriyle deve kuşu gibi çömelmiş bir adam görseniz ne yaparsanız?işte onlar da öyle yaptılar. bastılar kahkahayı. yavaş ve gurur yıkılmışça ayağa kalktım.gözlerine baktım. bana baktı, mahzun bir bakış görmek isterdim ama alay ediyordu resmen. ayaklarıma bakıyordu. anne terliği giymiş,parmakları ucundan çıkmış bir ayak. buydum işte. sen bu adamla bir zamanlar çıkmıştın. şimdiki sevgilin çok iyi giyinmiş ama bir bak bakayım ona.bim'de bu şıklık? sence de biraz samimiyetsiz değil mi? ben en azından yakışıyorum buraya. içimden geldiği gibiyim.böyle düşündüm ama sonra has..tr dedim. adam kapmış kızı,ben de lavuk gibi pijamayla terlikle geziyorum. kim naapsın lan beni."nasılsın görüşmeyeli?" dedim. "iyiyim" dedi. "ne güzel" dedim. "hıhı"dedi. gittikçe gerginleşiyordu ortam. yeni sevgilisi kıllandı mı acaba diye baktım ama nasıl olsa bu lavuktan bir zarar gelmez" düşüncesi hasıl olduğundan zerre umrunda değildim herifin. adam en ucuz kangal sucuğu seçmekle meşguldu."niye böyle olduk biz?" der gibi baktım. "ne diyorsun?" der gibi baktı bana. "niye böyle olduk diyorum?" der gibi tekrar baktım.ne diyorsun anlamıyorum" der gibi tekrar baktı bana. "neyse ....."der gibi baktım. .... etti alışverişe devam etti. bir güle güle demeden. gözyaşlarımı saklayarak elimden düşürdüklerimi aldım ve kasaya gittim.bir de peçete aldım, gözyaşlarımı silmek için. kasadaki görevli yine baliciymişim gibi baktı bana, "paran var mı" der gibi baktı bana,bana bakmasın artık kimse. al lan paranı der gibi uzattım,para üstü beklemeden çıktım ama sonra hemen geri dönüp şahsiyetsizce aldım paranın üstünü.tam çıkacakken fiş almayı unuttuğum aklıma geldi. dönüp onu da aldım. bir romantizm de yaşayamadık be.eve giderken serkan geldi yavaşça yanıma. tek dostum,yoldaşım,üzgün olduğumu anlayabilen tek insan. "abi bir şey diycem. pijamanın arkasında delik var,arkan gözüküyor,baya da büyük" o günden beri evdeyim. bim'e de kapıcıyı yolluyorum.

    METİN ÜSTÜNDAĞ (Leman> >Dergisi)
    DÜZELTME : alıntının yazarı aslında peder zickler namlı şahıstır..


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    fireblade1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Haziran 2008
    Şehir
    İzmir/Buca
    son bölüme kadar duygusaldı ama son bölüm--->
    Here I'm,on the road again.... ultrAslan

  3. #3
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    13 Ağustos 2008
    işte seni sevene her zaman en dogal halinle görüneceksin ki o seni gerçekten sevsin..terliğinle,pijamanla,yalın ayakla sevsin...unutulmamalıdır ki sevdiğiniz kişi sizi her sabah uyandıgında takım elbiseyle görmeyecek..

  4. #4

    Üyelik
    14 Mayıs 2008
    Eyvallah, Leman klasiği işte

  5. #5
    TORAMAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Kasım 2008
    Şehir
    KOCAELİ
    Motosikleti
    Aprilia Scarabeo 200 ie
    Paylaşım için teşekkürler.

  6. #6
    teknoali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Mayıs 2008
    Şehir
    Fethiye
    Motosikleti
    Tudey Gsr pcx
    Son kısıma çok güldüm ya...
    08 Mondial 100 UKH(44.000) > 11 CBR 125R(3500) >11 CBR 125R( 24.000) >11Ninja 250R (15.000)>Spacy 110 (11.000)>XT660R(10.000)>CBR600RR(8.000)>CBR250R(5. 000)>Suzuki GSR 600(5.000) >Yamaha RS (500)>Tudey50 (2.000) >Honda PCX 125(150 KM)

  7. #7
    thelastninja - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Ağustos 2008

    ahahah uzun zamandır bu kadar gülmemiştim yahu
    Teşekkürler...

  8. #8
    mertyagci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Ekim 2008
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Kymco Dink-R 150
    Abi süper ya valla yazdığın ellerine sağlık.Gülmekten öldüm ama yanlış anlama senin durumuna gülmedim.Anlatış şekline güldüm.

  9. #9

    Üyelik
    01 Kasım 2008
    Şehir
    İzmir
    Alıntı mertyagci adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi süper ya valla yazdığın ellerine sağlık.Gülmekten öldüm ama yanlış anlama senin durumuna gülmedim.Anlatış şekline güldüm.
    Eyvah, korktuğum başıma geldi. Hikayedeki şahıs ben sanıldım.
    Bu bir Metin Üstündağ yazısı, hatta onun da alıntı yaptığı belirtilmiş. Ben de eski sevgilimle BİM'den alışveriş yapardım ama ayrıldıktan sonra da karizmamı korumayı sürdürdüğümü söyleyebilirim.
    Yazı hakikaten ilginç. Aslında trajik bir duruma ilişkin ama okuyanı duygulandırmak yerine bol bol güldürmeyi başarıyor.

  10. #10
    ERYİLMAZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Nisan 2006
    Şehir
    ümraniye
    Motosikleti
    YAMAHA YZF R1 06
    yav varya yok böyle birşey süper
    DRİFT RELİGİON

  11. #11
    ExTReMa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Kasım 2007
    Şehir
    Lüleburgaz..
    Sonunda olay kopmuş zaten
    Artık taşınması lazım o adamın oradan
    вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
    tuem

  12. #12
    demirgursel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Ocak 2007
    Şehir
    adana
    eski bir lemancı olarak teşekkür ederim
    sıkıysa yakala HAYALBUYSA

  13. #13

    Üyelik
    11 Temmuz 2007
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    gönüller bir olsun da..
    ah leman vah leman..

    yine de şu vakitte şu hikayeyi okumak gerçekten üzdü beni..


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)