en son resimde soldaki ben hemen sağımdaki de benim kedi
ellerine sağlık, hepsi çok güzel. Hele şişman
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
son resime koptum
yaw bişi diiimmi zaten nezaman yolda siyah bir kedi görsem aklıma sen geliyon chatnoir
Şişman scooterlı elemanın altındaki scooter değilde gö... kaçmış kelebek gibi duruyor ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
ilahi metal ehehehehe baba dün sormuşsun bana aslen izmirlimisin diye cevabı yazdım okumadın sanırım bu arada msn adresin yokmu senin?
MeTaL adlı üyeden alıntı
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
EgeKnn, valla cevabı okuyamadım ve o forumu birdaha bulamam sanırım . Sen cevabı bir daha yaz bu arada msn adresim var ama özellikle sildim kardeş taşınma telaşına girdiğimiz için adsl i kapattırdım ve şirkette de proxy ile bağlı olduğumuz için msn yok. Tekrar msn e kavuştuğumda 100/*150 kadar tanımadığım insanın beni eklemesini istemiyorum . Ben online olduğum bir ara seni eklerim artık cafeye falan gidersem ...
valla dostum 35 yıl olmuş biz izmire geleli sanırım izmirliyiz artık ama baba memleketim Erzurum ( dadaşlık ta var yani )
çok iyi idi resimler...
adamın işi gücü yok tabi oturmuş resim yüklüyor
hoş resimler sağol Egeknn
Bende Antalyaya geleli 19 sene oldu ama aslen İzmir/Bornovalıyım , hemşeriyiz yani, sankim sende birazda motor tutkusunun yanında playboy tutkusu sezinledim ...
yok yaw kanka nereden çıkardın dur yaw şu avatarı değiştireyim hemen adımız çıkacak
Adın çıktı bile , artık oraya Meryem anayı bile koysan tıss ...
iyi tespit aynen öyledir kankam
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
kankam benim playboyum benim.arkadaş taaa oralardan anlamış senin playboy luğunuMeTaL adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)