arkadaşlar takılmayın mezit'in kötü bişi demek istediğini sanmıyorum oda gerekli açıklamayı yapıcaktır
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
İNSANLARIN EN ACİZİ DOST EDİNMEYENDİR BUNDAN ACİZİ İSE DOSTUNU YİTİRENDİR
AKLINI KULLAN ADINI ÇIKAR DELİYE HERGÜN BAYRAM EĞLENMEK KALIR GERİYE
(özlü sözler)
yamzası buysa açıklamasından Allah korusun ısrar etmeyin açıklamasın
[B][COLOR="DarkRed"]Sonu yok bu aşkın...[/COLOR][/B]
laf olsun torba dolsun öte gitsin beri gelsin birinin gözüne girsin gibi açıklama yapmayı ne kadar çok seven arkadaşımız varmış anlamadım gitti...
konu dışında bizbize takılırken gelip hiç olmadık açıklamalar hiç olmadık laflar edip sonra hiç bişey yokmuş gibi maziye karışıyolar...
bu sitemimi bir ata sözü ile bağlamak istiyorum...tabi anlayana...
bişey biliyorsan söyle ibret alsınlar bilmiyorsan sus adam sansınlar...
I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
sayın kuyucadısı lafım kesinlikle size değildi sadece demek istediğim bir bayan topic açıyosa alıp başını gidiyo malesef bir bay açtığı zaman çeyreği kadar ilgi görmüyor aradaki uçurumu anlatmak istedim okadar.kısa ve ve açıklama yapmadan yazdığım için yanlış anlaşıldım kabahat bende kusura bakmayın özür.
buarada sayın oğlum ve ben sizin yazılarınız takipçisiyim iibi forum üyesisiniz
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
arkadaşım sen oğlum ve benin(hamam) ve aparatın(balık) açtığı topikleri bir kontrol et bakalım alıp başlarını nerelere gitmiş ondan sonra gel eleştrini yap... ben bu şikayet ettiğin durumu bizzat kendin yapıyosun kızların topiğine gelip igi çekmeye çalışıyosun... senin nazarında bu tip düşünceleri olan herkeze seslenmek istiyorum bunlar bizim arkadaşlarımız eşlerimiz dostlarımız canlarımız öyle geyik olsun diye kimselere laf kondurmayız...
I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
sende kusura bakma kardeşim ama bisim topiklerimizi takip ediyorsan kim açarsa çasın bırakılan mesaj sayısı rekor seviyede olur ist mt nin aile fertleri ayrım yaptıgını düşünmüyorum sitede amacı farklı insanlar var olabilir bayan topigineilgi gösteren onlarada söylemek istediklerimi burda yasamam bu siteyi ve ailemi çok seviyorum
İNSANLARIN EN ACİZİ DOST EDİNMEYENDİR BUNDAN ACİZİ İSE DOSTUNU YİTİRENDİR
AKLINI KULLAN ADINI ÇIKAR DELİYE HERGÜN BAYRAM EĞLENMEK KALIR GERİYE
(özlü sözler)
biz de senden sana yanlış bişe yazdığsak özür dileriz kardeşim fakat bence şurda hata yattın sanıyorum kuyucadısı bizim için bir fark lıdır çünkü bize karşı samimi ve içtendir bizim forumdaki bayanların açtığı topiklere örnek gözterme derim ben bi de kısa bi araştırma yap bakalım kuyucadısı töpik açtığında bi bak bakalım neler olmuş orda bi hangi güzellikler ele alınmış hangi yaraya parmak basılmış
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
sevgili mezit dikkat edersen bizim içimizde bayan yada erkek kim açarsa açsın topiği hep birlikte ayakta tutuyoruz. bi noktada haklısın bu site özellikle tanışma topiklerinde çok fazla yaşadı bu durumu bayanın açtıgı topik patladı ve belkide çok cici bayanlar bir daha ugramamak üzere gittiler.... ancak ana sayfa yada konu dışında bizim açtıgımız topiklerin güncel kalması cinsiyetimizle ilgili değil birbirimize verdiğimiz degerle ilgili
istanbula gelirsen seninle tanışmak isteriz ozaman çok daha iyi anlarsın ne demek istediğimi
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
beyime danışiim sanırım izin verir Göbek taşında göbek atma yarışması düzenlensin diyorum bu konudaki görüşleri aliim bakiim kızlar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)