Ohhhh be mesai bitti. Ah ulan şimdiiiiiiiii...
Ohhhh be mesai bitti. Ah ulan şimdiiiiiiiii...
Sadobey
altımda 600 cbr mümkünse kırmızı.200 km nin altıa düşmeden km ce yol yapmak isterdim tek başıma deli gibi gazlasam bundan büyük keyi olmazdı.
gerçi bu keyfi nasip olursa yazın bunu bol bol yaşayacam
yazın benimde bi motorum olacak yani
cbr 600 kullanmadan ölürsem gözlerim açık gidecek....kullanırsam kapalı....
Arkadaşlar bu topic'in başlığı ilk açıldığında BİR İLİŞKİYİ MÜKEMMEL KILAN FAKTÖRLER SORULMUŞTU bende ona istinaden çevremden gördüğüm ve kendi yaşadıklarımdan cevabımı verdim, ama sonradan başlık değişti ( neden değişti bilemiyorum ), yanlış anlaşılma olmasın insanların tepkisini çektiysem beni anlasınlar , başlık değişti, emre sağolsun........
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
eve gidip yere uzanmak ve biramı yudumlarken müzik dinlemek benim için yeterli
ALPAY
su an candarlıdakı yazlıgın terasında olmak ve bu soguk gunde mangalda kestane yapmak ısterdım tabı yanlız olmaz.benım hatun kısıyle bırlıkte yapmak ısterdım.sonrada gece havanın en soguk oldugu zamanda buz gıbı denıze kendımı soooleee ıskeleden salıvermek ısterdım.
federal, dert oldu adama be
zpoint, inşallah, ama mümkünse cbr600 olmasın
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
sinyor fedo...iki tepki gördün hemen yusuf yusuf oldun valla...federal adlı üyeden alıntı
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
akdenizin ( ama mersin daha iyi ) ; herhangi bir kıyısında hani ağaçların ve denizin öpüştüğü , sesiz , sadece önümüzdeki ateşin aydınlık sağladığı bi yerde olmalıydım. çadırım , tulumum , sevgilim , bir kaç arkadaşın muhabbeti ile giden içki.amanın sigaramı unuttum . ahhhhhh yaktın beni Costantine akşam akşam kötü oldum vallahi.
oooh yeni geldim yemekten sahildede biraz gezindim.Şimdi yaz olmalı ve terastan adaları seyretsem rakı kavun ve peynirimle.Kimlemi tabiki kendimle yapayanlız.
yastığa sarılmış, uyuyor olmak isterdim.........
sadece sessiz bir yer gürültü olmayan dırdır olayan bi su kenarında ateş yakıp onu seyrederken yavaş yavaş içkimi yudumlamak isterdim sadece ben ve motorum
ve uzun yollar kaygısızca ne hoş olurdu
YAŞAMAK BİR AĞAÇ GİBİ TEK VE HÜR...
VE BİR ORMAN GİBİ KARDEŞÇESİNE...
Shamyl, neden cbr 600 olmasın ki?
ilk motorun olcak sanırım.......?Shamyl, neden cbr 600 olmasın ki?
o yüzden olsa gerek bence
walla ilk olacak ama sağlam olacak dasha dengeli olduğuna inandığım için ve
race sewgim hat safhada olduğu için 600 cbr dan başkasını düşünmüyorum!
ha b,ide 250 cc geliyomuş fuar dan sonra ya da fuarda gelecekmiş galiba onuda bi göriim kararımı sonra vercem.
bu arada bu fuar ne zamandı ???
martta bildiğim kadarıyla
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)