ilk kaskımı aldım sırada YBR var(Resim eklendi)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
erkiran, Hayırlı olsun kardes umarım motorunuda en kısa zamanda alırsın.
\'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'
-
Süper Moderatör (BBRR)
resim ve fiyat koyki almak isteyenlerde yararlansın
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
teşekkür ederim arkadaşlar fiyatı 70 YTL resimde en kısa zamanda koyacagım mesela akşam
-
Motor alma çalışmaların uzun sürdü sebebi kış ayında kullanımın az olacağından sanırım.
Ama takip ettiğin gibi ikinci ellerde kışın güzel fırsatlar oluyor.
Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen
-
-
ankara'da uygun fiyatlı bir yer bilen var mı acaba?
-
sereye haklısın biraz uzun sürdü ama kşın binmek için pek fırsatım olmayacagı için acele etmiyorum fırsat konusuna gelincede pek öyle fırsat bulamadım bende 0 km almaya karar verdim
daha kask var almak isteyen varsa ben buradan alıp yollayabiliirim isteyenlere.
Bu arada 1 tane çene açılır full face kask vardı large boy fiyatı 185 YTL ama düşrüp birazcık(çok az) çizilmiş içindeki deri çıkabiliyor süngerler degişebiliyor çizikten dolayı 150 YTL ye veriyor. Aynı modelin matları ise 120 YTL
Yada magaza sahibiyle görüşürüm size direk kendisi yollar
Resim yüklemenin yolunu bilen varsa yardım edebilirmi ? Yada sizin mailinize atayım siz yükleyin
-
hadi hayırlısı olsun motorunuda en kısa zamanda kavuşursun işallah
erkıran marka kasklar fiatları biraz pahalıdır
acaba orjınal italyanmı bu kask çin malı kasklarada etiketi
yapıştırıp satabiliyorlar
orjınal olduğunuda çene altı bağlama kayışında bir numara veya harf yazılmış etiket varmı acaba kayışa dikili olarak
-
hayırlısı olsun umarım istediğin motorada biran önce kavuşursun
-
teşekkür ederim ercüment abi ve stellaya
ercüment abi ben bilmiyordum etiket olayını teşekkür ederim bunu ögrenir ögrenmez hemen kalkıp baktım birde ne göreyim abi oleyyyy var abicim
-
Süper Moderatör
Aydın motordan alınmış Airoh kask, herhangi bi sorun yok. Aydın motor baya ucuz satıo bunnarı, he birde mat siyah değil o. Plastiğin kendi siyahlığı yani üzerinde boya yok, en çokda bu yüzden ucuz. Aynı modelin boyalısı 60-70 YTL daha fazla..
Hayırlı olsun erkıran...
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
Ankara'da www.motoart.com.tr de nispeten uygun fiyatlı aksesuar bulunabilir...
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
hocam uygun fiyat diyorsunda ; benim 45 milyona sirkeciden aldığım ufo dizliğin aynına 50€ yazmış . o nasıl olcak ?
-
teşekkürler eyong sanki benimle birlikte gelmişsin gibi bildin nereden aldıgımı helal olsun
-
erkiran, resim işini halledemedinmi.Benimde almam lazım öyle bir kask. Bari model numarasını yazsaydın.Bide bu Aydın Motor tam olarak nerde abicim.
-
erkiran, hayırlı olsun daha bende kask bilene yok , kesin almam lazım ben bu kasklardan, maç seyrederken lazım oluyor
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
-
burak resim ekledim aydın motor sirkecide dogu bankın yanındaki sokak. Sokaga girer girmez motorsikletleri görürsün göremezsende birine çarparsın sirkecde dogubankı kime sorsan gösterirler
Tesekkürler federal sanada bir kask almanı şiddetle tavsiye ederim maç bu ne atacakları belli olmaz insanın kafasına
-
erkiran, kask tamamsa motor olayını yarı yarıya hallettin demektir... çünkü kaskına her baktığında kanın kaynıycak
-
hayırlı olsun airoh iyi seçim sınıfında fiyatına göre iyi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler