MOTOSİKLET.NET OLARAK ÜYE SAYIMIZI 100.000 YAPMAK GİBİ GİRİŞİME GİRELİM Mİ?
TRABZON ..TRABZONSPOR..TRABZONSPORLULAR OLARAK SÜREKLİ ARKANIZDAYIZ..
MOTOSİKLET.NET OLARAK ÜYE SAYIMIZI 100.000 YAPMAK GİBİ GİRİŞİME GİRELİM Mİ?
TRABZON ..TRABZONSPOR..TRABZONSPORLULAR OLARAK SÜREKLİ ARKANIZDAYIZ..
euheue bi 1000 tane yapalım da üye sayımızı sora arttırırık
:bestmt:
ya forever git işşine be ne adamsın heuheu her yerin bi delisi var buranın delisi benim diyordum sen benden de delisin
1000 tane olsun, faize yatıralım, artar belki 100.000'e bi kaç milenyumda
imza, safrane
euheue inşallah arkadaşlar çıkar belki 1000.000 a üye sayısı
:bestmt:
100.000 'inciye hediye bi RR verelim
ama o zmn hiçbirimiz kazanamayız invent
imza, safrane
walla şöyle bi temenni (türkiyede 100 000 kişini motor kullansa) olsaydı yine belki derdim ama buna gülüyorum anca
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
danger haklısın her halde o kadar yoktur memlekette motor kullanan :geek:
Tanrı motor kullansaydı racing kullanırdı...
olumlu düşünmek güzel ama sitemizin çoğu üyesi henüz aramızda yazı olarak yada buluşma olarak katılmış değil..o yüzden de öncelikle şu 50 üyemniz aktif hale gelsinde 100.00 E BAKARIZ
walla çıtır sizde hep karşıda takılıyonuz güselim bee bu yana gelsenize avrupa yakasına avcılar güsel yer hem belediye başkanımızda motorcu k 1200 lt si var her yer f650 dolu zabıta motoru hem sahilimiz var züper. hiç bir yerde görmediğiniz minimal tarzı cafelerimiz var hele bi tanesi var sırf nostaljik fransızca çalıyoo heytt beeee bekliyom haaaa
racing racing ve racing.............
valla ben sana diyimki oraları biliyorum ..gittim gezdim gördüm gayet güzel ama motorla gezmek için çok sapa yerler sıkılır insan be yahu..Hazır o taraflara gelmişken sen gelsende takılsan daha ii olmazmı??bi dene... :
en güzelide bu idi... girsinler yarısa millet...invent adlı üyeden alıntı
hem burası acılalı cokta buyuk bır bı zaman geçmedi.. az bir durun bakalım.. bizim zamanımıza rastlamaz belki ama ileride rastlayanlar olur.. veya 90 yasımızda bizede rstlar. olmaz olmaz demeyin geçen bir sitenin 1 milyondan fazla uyesı olduguna rastladım.. sohbet ve arkadaslık sitesi idi ama olsun.. bizde yaparız inş.. bir gün
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
valla bu aralar maddi durum kötü ya. iş arıyoz tornacıyıs cüzdanı bi kabartayım gelicem takılmaya söz:-)))
tamam tamam... kaçmıor ki gelirsin inş.
cüzdanıda cabuk kabart. yaz nerdeyse cıkacak.. ona göre...
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
işallahhh ya bu arada bu hediye RR kimin garajında durucak?? ya haber verinde gece gidiyim çalıyım.-))))))))
arkadaşlar biz 100.000 uyeye geldiğimiz zman... her halde ellerımızde baston sakallarımız uzamış.. 40 50 tane torunumuz var.. ama inş o gunlerıde goruruzde o halde goruruz.. o zman tabi motosıklet denen sey olmayacak.. şekli şemali kım bılır ne kadr değişir.. artık havada ucmaya baslarlar..
Hort değil eski hatıralar
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
İnşallah inşallah ne diyelim.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)