Fransa'daki olaylara farklı bir bakış..
-
''EYFEL KULESİ'Nİ MEŞALE GİBİ YAKMAZLARSA, HATIRIM KALIR''
Yılmaz Özdil'den müthiş yorum
Sabah Gazetesi yazarı Yılmaz Özdil'den Fransa'daki olaylara müthiş bir değerlendirme.
İşte Sabah Gazetesi yazarı Yılmaz Özdil'in yazısı:
"French kiss...
Fransa yanıyormuş.
Vah vah.
Eyfel Kulesi'ni meşale gibi yakmazlarsa, hatırım kalır.
Çünkü bu işler böyledir...
Ne diyor "elebaşı" Fransa'da çöreklenen bizim terör örgütü:
"Susma, sustukça sıra sana gelecek..."
Gelir...
Neymiş, otomobilleri yanıyormuş.
Ermeni İtfaiyesi'ne haber verin kardeşim...
Fransız işgal güçleriyle birlikte Urfa'yı Antep'i Maraş'ı; diplomatlarımızı da çocuklarının gözü önünde yakmışlardı...
Yangından anlarlar.
Hem zaten soykırım yalanını da güzel "üflüyorlar" sizin oralardan...
Söyleyin, uf olan yerlerinizi de üflesinler.
Olmadı, PKK'nın ablası Madam Mitterrand'ı devreye sokun.
Malum, o da şefkat mefkat işlerinden iyi anlar.
11 gündür sönmemiş, Belçika'ya da sıçramış alevler.
Sıçrar.
Fehriye Erdal'ı "tam otomatik" değil, "yarı otomatik" silahla suikast yaptığı için bize vermiyorlardı.
Gördüğüm kadarıyla, otomobilleri de "yarı otomatik" yakıyor zenciler.
Yani, telaşa gerek yok.
Söner...
Diyeceksiniz ki, "yakışıyor mu bir gazeteciye bu sözler... Teröre karşı tüm dünyada ortak tavır sergilemek gerekmiyor mu?"
Biz bu soruyu çok sorduk.
Cevap olarak, Fransız malı mayın, Belçika malı tabanca gönderdiler bu ülkeye...
Şimdi "yandım Allah" diye bağırıyorlar.
Başka kapıya..."
Gerçekten çok güzel ve anlamlı bir yorum..dostlarımla paylaşmak istedim..katılmamak elde değil..
Reklamlar
-
Moderatör (forrap)
Anlamlı olmuş gerçektende...Bana dokunmayan yılan bin yaşasın muhabbeti saçma elinde sonunda gelir o yılan senide sokar...Yılanı besleyip başkalarının üstüne salmak kolay ama o yılan günü gelir farklı yollarla sanada sokar...Terör kadar lanet bi şey daha yok terörü ülke siyaseti haline getirmek kadar da iğrenci.Ne din,ne insanlık var terörde bi okadar da kıç yalayıcılık,yataklık yapanda...Allah ne için olursa olsun bütün toplumlardan tüyü bitmemiş yetimlerden,o yetimlerin beklediği babalardan analardan,tüm insanlıktan uzak eylesin...
-
Süper Moderatör (BBRR)
bu şerefsizler senelerce asala ya çanak tuttu yaşı 35 ve üzeri olanlar daha iyi hatırlarlar büyükelçilerimizi hedef alan saldırılar yaparlar ve bu ermeni işbirlikçisi adi fransızlar çanak tutar yardım ederdi bir bayan miterand vardı cumhurbaşkanının eşi oda pkk hayranıdır tabi beylerin ülkesinde terör yok şimdi maça sıkıya geldiya ordu müdahale etsin diyomuş halk......... noldu hani insan hakları o haklar türkiyeyi bölmek için fransada işlemez valla yazar arkadaşa canı gönülden katılmamak elde deil yanan paris ve eifel terör kötüdür beyler bir gün gelir sizide vurur o zaman ağlamayın hiç biz senelerce ağladık halada ağlıyoz hadi fransa asalaya pkk ya destek verin şimdi ne olur lütfen yapın bunu yapınki sizide becersinler
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
+ Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
Altalta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood oldugu için yasaktır. Aklınıza sonradan bir şey gelirse postunuzun altında cevap yoksa önceki mesajınızda DEĞİŞTİR butonuna tıklayarak o mesajına ekleme yapınız... Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklastırılır...
+ Değiştir butonu mesajınızın sağ üst köşesindedir.
+ Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
+ Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
+ Şikâyetler için... info@motosiklet.net
*********************I*********************
-
Dostlar, ben aslen Gaziantep'liyim, dedem anlatırdı bana, ona da babası anlatmış, bu fransızlar tam 13 ay Gaziantep'i kuşatma altında tutmuşlar..Şehre bir damla su ve bir parça buğday tanesi bile sokmamışlar..Gençleri ailelerinin gözleri önünde işkence ile öldürmüşler..Ama sonucunda kahraman halkımız canı pahasına düşmanı vatanından söküp atmış..Şimdi ey avrupa!!! ilahi adalet budur..Çek cazanı!!!
-
yapmayın arkadaşlar orada yaşayan gurbetcilerimiz var bu olaylar sivil vatandaşa zarar veriyo diplomat siyasetci ve cevresi kendini koruyabiliyo ama oradaki sıradan fransız türk cezayirli v.s vatandaş zarar görüyü bizdede böyle hangi siyasetcinin oğlu veya çok yakını dağda çatışmaya girmiş
eğer bu gazetecini oğlu fransada okusaydı bu yazıyı yazarmıydı sizce ?
siyasilerin hatalarını hep sivil vatandaş çeker
´´Tek bir hayatiniz var ve bir gün sona eriyor.. Umarim her gününüzü değerlendirirsiniz..\"
A Rh +
-
Moderatör (forrap)
HEKTOR, dostum dediğin doğru ama biz zaten olayın o boyutundan bahsetmiyoruz ona bakılırsa Türkiyede yaşayan fransızlarda var.Ben zaten yazımda da belirttim bütün toplumlardan uzak eylesin terör denen lanet şeyi...Ama yıllarca ama göstere göstere ama gizliden yapmadıklarını bırakmadılar bizler için fransası,almanyası,yunanistanı...Şimdi kendi başlarına gelince mi terörün kötü bişey olduğunu anlıyorlar?O yazar sanıyomusun ki oradaki 1 türk vatandaşının bile burnunun kanamasına razı olsun...Ama ortada bir gerçek var ki bize çektiren kimler varsa sıra sıra onlarında başına geliyor.Bizim temennimiz tabi ki kimsenin başına gelmemesi,masum suçsuz insanların acı çekmemesi...Ama bazen maalesefki başkalarının yaptıklarından iyi veya kötü şekilde etkilenebiliyor insanlar nasıl insanları sömürürken fransız halkı bolluk içinde yaşarken senegallilerin açlıktan ölüyorsa siyasiler sayesinde fransız halkı o veya bu şekilde etkileniyorsa maalesefki kötü işlerininde etkilerine maruz kalmalarına kimse bişey yapamaz...Benim bahsetmek istediğim herkesin her ülkede tanıdığı olabilir hiç birinin (masum olan)başına bişey gelmesini istemeyiz.Ama bazı ülkeler it ıssırmadan bilmiyorlar ıssırılmanın nasıl bişey olduğunu...Yazarda ondan bahsetmiş.Nasıl o zaman bize karşı gizliden gizliye örgütlere yardım yapıyorlarsa bize karşı kullanıyorlarsa şimdi de kendi başları belada terörle...Kendi kendini becermek böyle bişey yapacak bişey yok bizimde temennimiz masum olan kimsenin zarar görmemesi yönünde ama diğerlerine de çok üzülmemek lazım ektiklerini biçiyorlar...
-
forrap, unutmayalım ekonomimiz daha çok avrupaya dayalı oradaki olumsuzluklar bize daha çok yansıyo önemli ortaklıklıklar var fransaya ve bir çok avrupa ülkesine ihracat yapan türk şirketleri var buda olayın bir başka boyutu daha
ki bu ülke avrupa birliğine girmek istiyo
demek istediğim bu olaylar devam ederse bizede zarar verecek
diyorum ve iyi akşamlar diliyorum.
´´Tek bir hayatiniz var ve bir gün sona eriyor.. Umarim her gününüzü değerlendirirsiniz..\"
A Rh +
-
hektor iyi hoş diyosunda .Avrupa birliğine girmemizi zaten fransa istemiyo/çoğu ülke gibi) hem bu ülke girse de bu yönetimle nasıl olabilir yada bişey değişirmi tartışmak lazım.
bendende saygılar
-
HEKTOR adlı üyeden alıntı
forrap, unutmayalım ekonomimiz daha çok avrupaya dayalı oradaki olumsuzluklar bize daha çok yansıyo önemli ortaklıklıklar var fransaya ve bir çok avrupa ülkesine ihracat yapan türk şirketleri var buda olayın bir başka boyutu daha
ki bu ülke avrupa birliğine girmek istiyo
demek istediğim bu olaylar devam ederse bizede zarar verecek
diyorum ve iyi akşamlar diliyorum.
onu bunu bırakta ne güzel bir avatar resmidir o diyesim geldi...
-
Eğer bu isyan muhabbetini Fransız derin devleti çıkartmıyorsa (göçmenleri kötü gösterip memleketlerine geri göndermek için) hep destek tam destek.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler