Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

Gazze (Biliyorum konu dışı ama önemli değil mi sizce de?)

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21
    korkut 250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Mayıs 2008
    Şehir
    Gültepe İSTANBUL
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 Fazer..Ve birde Yavrusu
    Alıntı alplion adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tabi 1 . dünya savaşı zamanında atalarımız müslüman değil miydi.şimdi niye müslüman korumacılığına bu kadar çok soyunuyoruz anlamıyorum.tabi 3-5 yaşındaki çocugun ölmesini hiç bişey açıklayamaz ama hep kendileri yaptılar bence kendileri buluyo.
    Alıntı alplion adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gözünü sevdiğimin Türk halkı her şeyi ne çabuk unutuyor,aziz nesin çıkıp kalkın %70 aptaldır dedi ne kadar da haklı imiş,o zaman oldu olacak ermenistanda da katliyam yaptık diyelim ne olacak ki geçmiş geçmişte kalmıştır....ki kaldı ki restleştiğimiz ülkelerde amerika ve israil.Ne için peki?hani bizde arap ülkeleri gibi israil durmalı deyip bitirmeliyiz.ki davos taki arap temsilcisi dahi emir eri gibi otur deyince oturan bi insandı.Atalarımızı hastanelerde öldürdüklerini unutmayalım.
    Arkadaşım Sana zaten Müslüman koruyuculuğna soyun diyen yok zaten senin soyunmadığın belli...
    Ve ayrıca TÜRK Halkına aptal diyen birisini haklı buluyorsun ( yani sende aptal diyorsun ) bu yüzden TÜRK Halkından özür dilemelisin...
    Tamam Araplar zamanında hata yapmıştır bunu inkar eden nankördür Bizde onların düştüğü hataya düşmeyelimki Sonumuz filistin gibi olmasın Şimdi bizde aynısını yaparsak Bizde onların zamanında yaptığı hataya düşmezmiyiz ?..

    Konu Arap TÜRK meselesi değil konu Orada ölen masum insanlar Çocuklar...
    Ve Şu yaşadığımız devirde Hiristiyan Hiristiyanları kollar arka çıkarken Yahudiler Yahudileri kollarken Müslüman olarak bizimde müslümanları kollamamız gerekmezmi sizce ? alplion Sana Sormuyorum Senin niyetin zaten belli.

    Her Ne kadar onlar zamanında hata yapmış olsalar bile ! Madem atalarımıza yapılanlardan bahsediliyor. Bizim atalarımız düşmanına bile kin duymazmış düşmanının yaralarını sararmış ...onlar böyle yaparken biz niye en azından atalarımızın yaptığı kadar bir şeyler yapmaya çalışmayalım...niye haa niye..

    Davosta yaşanan olayda ise Biz türk milletiyiz tarih boyunca esir yaşamayı kabullenmeyen güçlü kimselerin önünde eğilmeyen bir millet olduğumuz için Sayın Tayyip Erdoğan ın bu çıkışı bence normal .sen arap temsilcisini suçlayamazsın bu konuda çünki bırak arabı bu hareketi türk milletinden başka hiç bir millette yapamaz.. Bu benim yorumum İnşallah kimseyi Kırmamışımdır saygılar...
    Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22

    Üyelik
    01 Şubat 2008
    Motosikleti
    araştırıyorum hala
    kabul ediyorum ki bu konuyu yanlış zamanda açtım. yorumların politik olmaması çok zordu gerçekten bu dönemde. oysa bütün iyimserliğimle taraf tutulmayacağını düşünmüştüm başta. herkesin vicdanını dinleyeceğini, tarafı olduğu siyasetin puan kazanmasını değil insanlığın kazanmasını isteyeceğini sanmıştım.
    kendi kendimize şu sorulara cevap verilim. sadece evet hayır olarak. yanına ama koymadan.
    1- gazzede olanlara üzülüyor musunuz
    2- gazze dışındaki ölümlere de üzülüyor musunuz
    "evet"se ne mutlu size, "evet ama" diyorsanız birşeyleri tekrar değerlendirin iç dünyanızda... hayırsa zaten hiiiiç sorun yok

    video da güme gitti buarada...
    başka başlıkla tekrar açarım artık


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler