Ne bilyim abi kimi tebrik ediyoz?Bişiler var ama du bakalım çıkar ortayaaa piiişt aloow neler oluyor yahu
Ne bilyim abi kimi tebrik ediyoz?Bişiler var ama du bakalım çıkar ortayaaa piiişt aloow neler oluyor yahu
çikolatalarıda buyugunuz olarak ben aliimde su işi bi açıklıga kavustursanız diom..
büsküüüü kim kime aşık olmuş olm ver bakalım tüyoyu
yoksa genel olarak sevmek sevilmek bunlar güzel şeyler keşke herkeşler yapsa mı diyosun )
Ahada gönül adamı Altug da geldi.. Artık acıklayın kardesim bak çikolatalar benden yahu..
kanka aşk meşk ne iş harbiden yengeye yeniden aşık oldun o yüzden mi bu hal böyle
ALPAY
Uleyyn bi topic açtınız merakla bekliyozzz..Açıklamazsanız ben arkadaşları şimdiden tebrik ediyom.Ha bu arada kız tarafındayım ben siz kimden tarafsınız???
Tamam len çiçeğide ben alcam ama çatlatmayın adamı yaw..
bırakın arkadaşlar onlar kimse kendileri açıklasın
´´Tek bir hayatiniz var ve bir gün sona eriyor.. Umarim her gününüzü değerlendirirsiniz..\"
A Rh +
Ne oluyor ya? Bir aşktır meşktir gidiyor da bilmediğimiz gelişmeler mi var? Açıklayın kardeşim neyse..
Bu arada Gokcell kardeş, imza bölümüne de avatarındaki resmi koyup görüntüsel manada fazlalık yaratmasan sanki daha bir güzel mi olur acaba ?
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
kim bakayım anzaklardan bahsediyor
möööööş
anzak sevdasını Ağustos ayına saklayın
Ağostos ayında Gidersek gene Çanakkaleye
Anzak Takılmak isteyen takılsın peşime
möööööööşşş
bu arada bişküüüüüüit nerden esti bu topik
Hanımdan dayakmı yedircen bu yaştan sonra bize
möööööööööş
sevgi ve saygılarımla
(İşallah hanım bu topiği akşama okumaz sonra beni internet hızlı yapacak)
bisküvit abi sanki bi itiraf yyapacak gibi açmışsın konuyu haydi hayırlısı
[quote="e_erdun"]kim bakayım anzaklardan bahsediyor
möööööş
aşk bu abi akıda sever karayıda hem barış elçiliğide yapacam ben
´´Tek bir hayatiniz var ve bir gün sona eriyor.. Umarim her gününüzü değerlendirirsiniz..\"
A Rh +
Evet hade beklioz..
ulan bi topic açyım başıma dert oldu yaww kardeşimm bişey bildiğim yok bişey olduğuda yok yani sitemizin bize vesile olduğu imkanlardan bazılarını bunlardanda en duygu yüklü konuyu dile getirdim yani olay budur
kobayashi kardeşimin dediği gibi (yoksa genel olarak sevmek sevilmek bunlar güzel şeyler keşke herkeşler yapsa mı diyosun )
yaniii camiamızzzz çok yaşaaaaaa hadi devammm
yeni motoruna aşık olmuştur
Bencede Ercüment abi bencede..Neyse asl mesk sevgi filen güsel seyler..
e_erdun, ercüment abi net hızlı galiba aşk konusunda yazdığına göreee ...
explorer, kanka yengeye sonsuz derecede aşığımda o anlamıyor yaww ne yapsak olmuyorrr bu arada bekliyorum kardeşim al gel yengeyi
aşkkkkkkkkkk aşşşşkkkkkkkk mööööşşşşşşş
olum ne konulardan bahsetmısın yawww ortalık karısmıs valla....
ehuehuehueheu......
aşkmı bana mı sölediniz bunu kaybedene sölenir mi bu ya?
cbr 600 kullanmadan ölürsem gözlerim açık gidecek....kullanırsam kapalı....
bir deli kuyuya taş atmış, kırk akıllı çıkaramamış
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)