bide kesicen karpuzu soğuk soğuk...-))) hocam motorizenin mayıs sayısında motorcu bi abimiz istanbuldan diyarbakıra gidiyo nemruta falan çıkıyo africa twinle. okuyunn mutlaka
bide kesicen karpuzu soğuk soğuk...-))) hocam motorizenin mayıs sayısında motorcu bi abimiz istanbuldan diyarbakıra gidiyo nemruta falan çıkıyo africa twinle. okuyunn mutlaka
racing racing ve racing.............
uzaKtan gelen bir motorsıkletın vi
tes takmasını oturup dınlemek... boğuk ve hırıltılı bir ses.. helede ortam sessiz olunca... oh ne güzel insanın içini kavurur..
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
en sevdiğim şey motorla gezmek we bir 106 GTI ile arabaların arasından makas atmak
berk dostum zevkıne hayran kaldım.. sana ancak senı Allah korusundenir. bu zevke baska ne denırkı
benımde kaldırımlarda yayaların arasında bısıklet ıle makas atmak
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
bi de motorla denesene
tamam artık eve geldiğinde bi bakmışın adamın biri fara yapışmış bıçakla kazırsın artık.-))))
racing racing ve racing.............
yaparım hemde daha cılgıncasını... çokta güzel şekilde..motoberk adlı üyeden alıntı
ama motorum olursa
akrabalarımla yada arkadaşlarımla uzun yol yapmak, motosikletle veya arabayla
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
En sevdiğim vasıta motorsiklet arkadaşlar Honda İnnova Enjeksiyonlu ama
kavuşamadık. 94 füme-kırmızı Astra GSİ, 94 Peugeot 205 1.9 GTİ onlara da
ulaşamadım. Ama bir 73 kaplumbağam var , mırmır gidiyoz ismi de Mırmır zaten,
iyi anlaşıyoruz.
ohaa 4 sene sonra canlanmıs topic neyse yazalım barı hiç bisey düsünmeden asvaltta motorumla ilerlemek...tek ss sesi...
Suzilerimsiz Asla gsxr1100Turbo &Gsxr1100&HayaBusa1340R:cat:
valla tam HOOOOOOOOOOOOOOOOOOORT olmuş bu....
e bari bende yaziim...
dükkanımda vakit geçirmek...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)