merhaba sevgili motorcular,yeni bir başlık adı altında yeniden karşınızdayım.Hoşgelmişseniz... :evilbat:
merhaba sevgili motorcular,yeni bir başlık adı altında yeniden karşınızdayım.Hoşgelmişseniz... :evilbat:
ileride bir iş güç sahibi olamadan ortalarda kalmak... Allah kimseyi düşürmesinn.
birde ailemi kaybetmek... arkadaşlarımın arkamdan konuşması.. ikiyüzlülük
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
bindiğim uçağın düşme anı,
o yusden hayatta ucağa bindiremez kimse beni
Birgün hayabusanın çığlığı ile karşılaşmakatan
DBTYSG
ben kötü bir ölümden korkuyorum en çok... bir foto vardı adam motorla düşmüş kafatası açılmış beyin dışarda falan
ölümün bile güzelini nasip etsin allah tek parça halinde girebilelim yani toprağa.
Artık kısa cümleler kuruyorum...
motorsuz kalmaktan bide motor kazası geçirmekten(41 kere maşşallah o kadar kazayla burun buruna geldik ama daha hiç yapmadım )
:bestmt:
eğer mtorsikletim olursa sırf hava olsun diye acemi iken yaptıgım saçma ve bilinçsiz hareketler sonucu ölmek yakar benii.. gerçi öldükten sonra pek anlam ifade etmez ama geride kalanlarıda çok üzer.. nede olsa onlara göre motorsıkelt boş bir eğlence..(eski kafalar
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
yaws varya aslında ben bunu hiç düşünmemiştim ama sanıyorum korktuğum şeyşer arasında en önemli olan(arz üzerinde)anne veya babamın karşısında ölmek olsa gerek.çünkü en acı olay bir çocuğun babasının veya annesinin gözü önünde ölmesi olsa gerek.örneğin FİLİSTİN de bir babanın kucağındaki çocuğa lanet olası israil askerlerinin ateş açması sonucu küççük yaştaki çocuk babasının kucağında can vermiş ve baba bu olaydan sonra aklını kaybetmişti...Rabbimiz olan ALLAH hepimizi affetsin,israiller hariç!!!
ewt çok çirkin bi olaydı o adam nası ağlıyodu bi an için kendimi onun yerine koydum var ya
Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
- Konu dışı , tehdit edici, küfürlü, örf ve adetlere karsi, müstehcen, kaba, nefret dolu yada çok miktarlarda istenmeyen mesajlar göndermek; din, dil, irk ayrimina yönelik iletiler göndermek ve materyaller kullanmak; forum yöneticilerini ve kullanicilarini küçümser davranislar sergilemek , dini ve politik yazilar yasaktir.
- Attığınız her mesajda IP adresinizin kayıt edildiğini lütfen göz önünde bulundurun. Bu anlaşmanın iptali halinde IP adresiniz vasıtasıyla forum alanından uzaklaştırılacağınız gibi, herhangi bir hukuksal durumda da ISP'nize ulaşılacaktır. Bu durum ancak bu anlaşmanın ciddi bir şekilde ihlal edilmesi durumunda geçerlidir.
- Forum ortamina kisisel problemler, anlasmazliklar tasinamazlar.
- Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
- Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
- Şikâyetler için... info@motosiklet.net
euheue 10 bin tane peygamber mi yollanmış onlara alla alla
- Konu dışı , tehdit edici, küfürlü, örf ve adetlere karsi, müstehcen, kaba, nefret dolu yada çok miktarlarda istenmeyen mesajlar göndermek; din, dil, irk ayrimina yönelik iletiler göndermek ve materyaller kullanmak; forum yöneticilerini ve kullanicilarini küçümser davranislar sergilemek , dini ve politik yazilar yasaktir.
- Attığınız her mesajda IP adresinizin kayıt edildiğini lütfen göz önünde bulundurun. Bu anlaşmanın iptali halinde IP adresiniz vasıtasıyla forum alanından uzaklaştırılacağınız gibi, herhangi bir hukuksal durumda da ISP'nize ulaşılacaktır. Bu durum ancak bu anlaşmanın ciddi bir şekilde ihlal edilmesi durumunda geçerlidir.
- Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
Bende korktugumu anladıgım zaman korkarım
en çok korktuğum şey ailemden birini kaybetmek, şimdiye kadar yaşamadım, yaşamam da inşallah
imza, safrane
ya beyer bu topic bayaı daraltı içimi yaw şöle güsel şeyler yazsak nası olur
abi neyden korkuyom bilionmu motorla giderken arkadan araba solluyo ya bide bi tane bmw x5 le yanyana giderrken adamın tamponu bi çizsek motor un parası karşılamaz be
racing racing ve racing.............
aiLemi kaybetmekten çok korkuorum..kIz arkadaşımı kaybetmekTen ......Ve motorLa giderken önümdeki araba sinyaL vermeden hemen dönerse die korkarım..sırf bu yüsden 3 kere kaza yaşaDıM ÇüNkü
GSX-R 1100 aFFetmEz....
Boğularak ölmek. yangında yanarak ölmek..
araba çarpması sonucu sakat kalmak..
Allah kimsenin başına vermesin..
tornada yüzüme parça fırlaması ve ilerde hiç bir baltaya sap olamamak....
racing racing ve racing.............
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)