Türkiyesin sen bizim canımız kırmızı beyaz akar kanımız
seviyoruz seni ölene kadar
türkiyesin sen bizim aşkımız
la la la la la la la
Türkiyesin sen bizim canımız kırmızı beyaz akar kanımız
seviyoruz seni ölene kadar
türkiyesin sen bizim aşkımız
la la la la la la la
Her yeni gün bi öncekini siler!!!
2-0 türkiye alır..yemek bogazda olsun
Motosiklet bir tutkudur..vazgecilmez
1-1 biter
´´Tek bir hayatiniz var ve bir gün sona eriyor.. Umarim her gününüzü değerlendirirsiniz..\"
A Rh +
malasef ilk yarı berbat gidiyor zor bi ikinci yarı ama inşallah fatih hoca bi gaz verecek ve maçı 2-1 alacağız ama 1-1'de razıyız
[SIZE="2"][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]gerçekleri [/COLOR][COLOR="Yellow"]tarih [/COLOR][COLOR="Red"]yazar[/COLOR],[COLOR="Yellow"]tarihi [/COLOR][COLOR="Red"]galatasaray[/COLOR] [COLOR="Yellow"]yazar[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE]
Şu oyunla 1-1 biterse öpüp başımıza koyalım
bu ne biçim maç, bu ne biçim takım anlamadım .. ikinci yarıda gol lazımken ergünü sokan adamı türkiye milli takımına teknik direktör yaparlarsa böyle olur. Eski terimden eser yok, böyle taktik mi verilir, sahaya böyle kadro mu çıkarılır yediğimiz ikinci goldeki pozisyonun aynısına adamlar 10 kere girdi sonundada attılar olay bitmiştir diyorum ben.
2-0 yenildik yazık yaa hemde 10 kişiye karşı
Uzay H
A RH (+)
Honda SW 400
türkiye 1-0 alır bu maçı
YAŞAMAK BİR AĞAÇ GİBİ TEK VE HÜR...
VE BİR ORMAN GİBİ KARDEŞÇESİNE...
Sahaya yabancı cisim atan adamlar nasıl adamlardır şaşıyorum. Milli maça git milletini ülkeni desteklemeye sonra sahaya çer çöp fırlatıp milli takımına zarar verecek harekette bulun. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.
Sadobey
yazık yaa bunca emeğe,zamana,harcanan paralara...hırs bittimi olay bitiyo...başarıya aç mücadeleci kadro lazım.Hiç olmazsa mücadeleyi alkışlayıp avunurduk...
ben bilemedim
futbolcularda hırs yoktu koşmuyolardı sanki hazırlık maçı yapıyorlar ölümüne maç bu yaa nasıl okadar rahat olabiliyorlar anlamıyorum ruh kalmamış bunlarda
Oyuncular belli (takımların performansı), hoca belli(GS kim yüzünden can çekişiyor?).
Medyanın şişirmesi Türkiye sınırlarının ötesinde işe yaramıyor.
"Ben söylemiştim" demeyi sevmem ama ucunda beleş yemek olunca ilkelerimden bir parça taviz verme esnekliğini gösterebilirim sanırım. Skoru bildiğime göre...
He mi, federal?
guitarnoise, evet dostum yemeği kazandın, şimdi sen Denizli'desin sana Pamukkale köyünde veya yukarıda Colassae termal , Richmond , karahayıt köyü, acıpayam, denizli merkez horoz restaurant nerede istersen yemek ısmarlayacağım. İstanbul!a veya başka bir gezimize de katılırsan orda da ısmarlarım, kendine iyi bak...
( gezilere katılırsan, orta boyluyum, yakışıklı değilim, adım yasin, yüzme öğretiyorum, honda cbr 600 üm var, beni bul yemeğini ye )
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
federal, dostum benim durumum ne olacak ? 1-0 veya 2-0 diye görüş belirtmiştim.
Yarım yemek kazanıyormuyum ?
oaaa...birisi de 4-0 alırız demiş....hepiniz yanıldınız.... maç skorunu söylüyorum
İsviçre 0 - Türkiye 4
Yeryüzünün sonuna gittim Suların sonuna gittim Gökyüzünün sonuna gittim Dağların sonuna gittim Arkadaşım olmayan birşey bulamadım Navajo Atasözü
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)