Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

FIKRA:))ve TEMEL:))

REKLAM ALANI
    sereye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '08 Burgman 400 Siyah
    Ne zaman PASLANMA ile ilgili duyumum olsa aklıma gelir.

Delikanlının biri çin motoru almaya karar verir ama, paslanma konusu aklını karıştırmaktadır.
    Motor alacağı yere durumu açıklar, satıcı "o kolay, ben sana bir kutu vazelin vereyim,
    yağmur yağmadan önce motorun nikelajlı kısımlarına sürersin, rutubet, motora geçmemiş olur" der.

Delikanlı motoru alır, vazelini cebine koyar, ufak ufak gezeyim derken aklına sevgilisi
    gelir, onu da gezdireyim der. Bir müddet gezdiklerinden sonra kızı evine bırakırken,
    kız "gel seni bizimkilerle tanıştırayım, hem yemek de yeriz birlikte" der ve devam eder;
    "Bizim geleneklerimiz var, yemek ile olan kısmını söyleyeyim de uyarmış olayım der.
    Bizde yemek yerken KONUŞULMAZ; konuşan olursa da bulaşıkları yıkar" der. İçeri girerler;
    Delikanlı ne görsün? bir yığın birikmiş bulaşık ve dalgınlıkla konuşanı bekliyor.

Hoş-beşten sonra sıra yemeğe gelir ki yasak başlamış, odada sadece çatal, kaşık sesleri vardır.
    Muzurluk gelir aklına delikanlının; ben anne veya babasına bulaşıkları yıkatayım da,
    sevgilim kurtulsun diye düşünür. Kıza, anne - babası farkedecek şekilde masa altından
    bacaklarına dokunur, ses yok, delikanlı kararlıdır bulaşıkları yıkatmaya, ileri giderek,
    kızdan bir makas alır, yine konuşan yok, dudaklarından, göğüsleri okşamak derken,
    yine ses yok, kızla anna-babasının önünde sevişirler, hayret yine ses yok.

Delikanlı hem inat eder, hem de hoşuna gitmiştir bu durum bu sefer kızın annesine aynı
    uygulamaları yapar, hayret yine kimseden ses yok. Delikanlı biraz şaşkın, biraz da mutlu
    olayı kabullenmeye çalışırken, dışarıdan GÖK GÜRÜLTÜSÜ nü duyar, biraz sonra yağmur
    yağacağı düşüncesiyle, masadan kalkar, cebindeki vazelini çıkarır, motor paslanmasın
    diye, o sırada babası ayağa kalkar ve konuşur.

"TAMAM TAMAM BULAŞIKLARI BEN YIKARIM"

COPY - PASTE değildir.
    Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Peril - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı ferrari_gani adlı üyeden alıntı
    PERİL seni tanıımıyorum ama gördüğüm kadarıyla tam evlenilecek kadınsın hem motorcu hem espri anlayışı var tek kelime PERFECT...
    Bİ TANE DE BENDEN
    ......
    YAW BU NE .DAHA YENİ OKUDUM VE ŞOK OLDUMM
    perfect kelimen için tşk ederim.ancak;
    LÜTFEN KELİME KULLANIMLARINA VE YORUMLARIMIZA DİKKAT EDELİM..beylerin kadın gibi kelimeleri genç kızlara hitaplara yakışmıyor....
    BENİ UYARMAK DURUMUNDA BIRAKMAYIN

fıkralarımıza gülelim,eğlenelim..

heveslee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    peril fıkran müthişti koptum yani

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler