BU ANLAMLI PROJEYE LÜTFEN HEPİMİZ DESTEK VERELİM
Reklamlar
-
Reklamlar
-
çok önemli bir konuya el atmışın kanak önce bunun için sana tşk ler.arkadaşlar bu hassas olunması gereken bir konu.bu insanlara her türlü yardımda bulunabilirsiniz ben burayı 6 ay öncesinden biliyorum ve her türlü yardımda bulunabilirsiniz.eski ama giyilebilir eşyalarınızı. kalem defter kitap ve benzeri şeyleri ama muhakkak yolayın arkadaşlar.sonuçta hepimizin giymediği eşyalar vardır.duyarlı olmaya çalışın arkadaşlar.
-
bunu daha önce duymuş ama çok fazla bilgi sahibi olamamıştım benim gibi hayatı tek çoçuk olarak geçmiş biri için manen harika bir duygu olacaktır bu
düşünsenize 26 yıl sonra bir kardeşim olacak benim için çok güzel bu
önemli olan küçük bir çocuğun o temiz kalbinde o içten bakan gözlerinde bir gülümseme içinde bir sıcaklık yaratmak ise ne kadar kolay ve nekadar önemli bir noktaya değinmiş olacağız
hemde ileride geleceği parlak eğitimli gençlerin yeni nesillerin yetişmesine destek vereceğiz
bilgi verip en azından kendi adıma bundan benide - bizide haberdar ettiğin için çok teşekkürler kenan
ben kardeşimi seçmeye gidiyorum bile hadi dostlar sizde gelin
-
arkadasimin kardesi Muş'ta ogretmenlik yapiyor, bu projeyle 5 - 6 ay once onun vasitasiyla tanistik, oradaki kardesimizi webcamden gorduk bile ihtiyaclari cok fazla ve bunlara az da olsa katkida bulunabilmek buyuk mutluluk veriyor. Yardimci olmak kadar bu projeyi yayginlastirmak da onemli. Guzel yapmissin egeknn
-
EgeKnn,
çok teşekkürler
-
ben size teşekkür ederim hepinizin destekleyeceğine eminim
-
İZMİR TAYFASI bu konunun üzerine eğilecektir elimizden gelen desteği seve seve yaparız
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
-
-
-
çok güzel bir faaliyet teşekkürler egeknn bizi bilgilendirdiğin için ben ce cumartesi toplantıda bu konuyu konuşalım ve aramızdaki yardımları birleştirip 3-4 kişiye yardım edelim daha etkili olur benim şahsi fikrim
-
Teşekkürler
Uzay H
A RH (+)
Honda SW 400
-
ben kardeşimi şeçtim bile bu kampanyayı tüm tanıdıklara duyurmak lazım.
şöyle düşünelim sigara içiyorsak en azından günde 3 milyon ayda 90 ytl
bunu verebiliyorsak hayır işindede bulunmak gerekir.
\'NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE\'
İ.E.T.T GERİ DÖNDÜ,YAŞASIN AKBİL
-
kesinlikle leonine katılıyorum
çok teşekkürler vesile olduğun için EgeKnn
-
dikkat çektiğin için sağol egemkanım
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
eeee varmı bakalım kardeşini seçen???
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler