Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

BU ANLAMLI PROJEYE LÜTFEN HEPİMİZ DESTEK VERELİM

REKLAM ALANI
    EgeKnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA FZR 1000 EXUP
    www.kardesinisec.com adresine lütfen bir girip bakın, sayfaya girdiğinizde zaten konunun özünü ve önemini yakalayacağınıza eminim hepiniz duyarlı bu ülkeyi ve ülke insanını seven değer veren insanlarsınız dostlarımsınız buna eminim doğu daki birçok yardıma muhtaç okumak için bir çok fedakarlıklar gösteren zorluklara katlanan küçücük çocukları kardeşlerimizi bir az olsun mutlu etmek sevindirmek yanlarında olduğumuzu hissettirmek manevi anlamda onlara güç verecektir bize ise manivi anlamda vicdanen büyük bir huzur ve mutluluk verecektir buna eminim.. herkes bir küçük kardeşimizi seçip onunla mektuplaşarak ve arasıra bir telefon açarak hal hatır sorarak konuşup dertleşerek nasılsın?? diyerek ilgisini göstererek hayata daha farklı bakmalarını insan olduklarını hatırlamalarını sağlayacaktır... kesinlikle para yardımı istemiyolar bunu özellikle belirtiyolar kabul edecekleri tek yardım şekli kitap kalem silgi defter gibi okul ihtiyaçları yada kışın soğuktan korunmaları için bir kazak bir mont yada ne alabiliyosanız bir giyisi eşyası olabilir bunları onlara alıp gönderebiliriz dediğim gibi para kesinlikle istemiyolar mektup ve telefonla moral ve bir hatır gönül sorma bile yeterli olacak onlar için biz büyük bir aileyiz herkesin bu projeye destek vereceğine katılım göstereceğine eminim verdiğim link adresinde daha ayrıntılı bilgi sahibi olabilirsiniz şimdiden herkese çok çok teşekkür ederim hadi herkes kardeşini seçsin

+ Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
    + Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.
    + Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
    + Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
    + Şikâyetler için... info@motosiklet.net
    ®******************************************®

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    lancelot35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    virago 535 ,ybr 125
    çok önemli bir konuya el atmışın kanak önce bunun için sana tşk ler.arkadaşlar bu hassas olunması gereken bir konu.bu insanlara her türlü yardımda bulunabilirsiniz ben burayı 6 ay öncesinden biliyorum ve her türlü yardımda bulunabilirsiniz.eski ama giyilebilir eşyalarınızı. kalem defter kitap ve benzeri şeyleri ama muhakkak yolayın arkadaşlar.sonuçta hepimizin giymediği eşyalar vardır.duyarlı olmaya çalışın arkadaşlar.

stella - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    henüz yok ama birgün oda olacak
    bunu daha önce duymuş ama çok fazla bilgi sahibi olamamıştım benim gibi hayatı tek çoçuk olarak geçmiş biri için manen harika bir duygu olacaktır bu
    düşünsenize 26 yıl sonra bir kardeşim olacak benim için çok güzel bu

önemli olan küçük bir çocuğun o temiz kalbinde o içten bakan gözlerinde bir gülümseme içinde bir sıcaklık yaratmak ise ne kadar kolay ve nekadar önemli bir noktaya değinmiş olacağız
    hemde ileride geleceği parlak eğitimli gençlerin yeni nesillerin yetişmesine destek vereceğiz
    bilgi verip en azından kendi adıma bundan benide - bizide haberdar ettiğin için çok teşekkürler kenan

ben kardeşimi seçmeye gidiyorum bile hadi dostlar sizde gelin

arkadasimin kardesi Muş'ta ogretmenlik yapiyor, bu projeyle 5 - 6 ay once onun vasitasiyla tanistik, oradaki kardesimizi webcamden gorduk bile ihtiyaclari cok fazla ve bunlara az da olsa katkida bulunabilmek buyuk mutluluk veriyor. Yardimci olmak kadar bu projeyi yayginlastirmak da onemli. Guzel yapmissin egeknn
    one life. live it.

benkaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    250 mct
    EgeKnn,
    çok teşekkürler

Motosikleti
    YAMAHA FZR 1000 EXUP
    ben size teşekkür ederim hepinizin destekleyeceğine eminim

APV41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ SV 650
    İZMİR TAYFASI bu konunun üzerine eğilecektir elimizden gelen desteği seve seve yaparız
    MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
    nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
    CENGOMOTO

Forumdan Uzaklaştırıldı
    EgeKnn, cok tesekkur ederim

HADİ ARKADAŞLAR HEP DESTEK TAM DESTEK

egelim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda kınetıc zoom zx 110
    çok güzel bir faaliyet teşekkürler egeknn bizi bilgilendirdiğin için ben ce cumartesi toplantıda bu konuyu konuşalım ve aramızdaki yardımları birleştirip 3-4 kişiye yardım edelim daha etkili olur benim şahsi fikrim

uzzy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda SW 400
    Teşekkürler
    Uzay H
    A RH (+)
    Honda SW 400

leonine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TRANSALP
    ben kardeşimi şeçtim bile bu kampanyayı tüm tanıdıklara duyurmak lazım.

şöyle düşünelim sigara içiyorsak en azından günde 3 milyon ayda 90 ytl

bunu verebiliyorsak hayır işindede bulunmak gerekir.

\'NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE\'

İ.E.T.T GERİ DÖNDÜ,YAŞASIN AKBİL

Motosikleti
    hyosung-aqulia250
    kesinlikle leonine katılıyorum
    çok teşekkürler vesile olduğun için EgeKnn

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    dikkat çektiğin için sağol egemkanım
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    YAMAHA FZR 1000 EXUP
    eeee varmı bakalım kardeşini seçen???

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler