nitrious81 adlı üyeden alıntı
Milyar dolara mal olan bir gazze harekatı gibi bir harekatı bizler düzenleseydik sizce ekonomimizin yakın vadede gidişatı ne olurdu hiç düşündünüz mü.kaç hafta yada ay dayanabilirdik.?
Yeryüzündeki bankacılık ve faiz sistemi sizde olsa dünya halkları bu sistem yoluyla çalıştıklarının yarısını size verseler sizinde enerjiniz yüksek olurdu,
Dünya halklarının kullandıkları tüketim mallarının %70 i ni siz üretseniz yada patenti, ana sermayesi sizin olsa ,dünya halkları size çalışsa sizinde enerjiniz yüksek olurdu.Coco cola,Pepsi,Intel,Nestle vs vs daha sayalım mı?...
Biz Gazze’yi ,Filistini hayatında top görmemiş memluklardan 1517 de 72 bin memlukluyu darmadağın ederek aldık.Muhtemelen bize dediler ki ;”Bu Türkler orantısız güç kullandı.” Bu ,tarihin öz eleştirisidir.Bugün Filistin de olan budur.Çünkü bugün beyaz saray neyse o gün İstanbul Topkapı sarayı oydu.
Ey benim canım ciğerim halkım, kaç tane dünya çapında markan var,bankan var ,dünya gayri safi milli hasılasının kaçta kaçını kontrol ediyorsun da bu cihan devleti ve imparatorluk hanedan mirasçısıyız efelenmesi ile höykürürsün.
Araplar bile şaşırıyor.”Bu Türkler bizi meğer ne çok severmiş. N’luyor bunlara.?” İsrail ayrı şaşırıyor.Bu arada şeş tv yayında.İsrail seçim yatırımına gazze’de hazırlanıyor.Bizimkiler 29 marta Gazzeyle ,şeş tv ile hazırlanıyor.Yapılacak bir harekattan haberi olup da halkına 29 mart efelenmesiyle bas bas höyküren bir gaza politikamız var. Gazamız mubarek ola !
Bence biraz hamasi muhabbete de dalıyoruz.Osmanlının torunlarıymışız.
Onların dedelerini ispanyadan kaçınca ,sürülünce biz konuk etmişiz.Gazze saldırısından bir hafta önce İstanbul da yine misafir ettik,üstelik beş saat görüştük.Şimdi bas bas bağırıyoruz.Adamlar şaşkın.” Yahu bu ne bağırış ve ses tonu .Konuşmadık mı bir hafta önce.Sana anlatmadık mı İran güçleniyor,senin en büyük rakibin olacak .Hamas ı devirmezsek İran bize olduğu kadar sana da rakip olacak,senin PKK’n neyse bizim hamasımız o.Hem Obama söz verdi Ermeni oylarına karşı parlementoya. Yakında ermeni tasarısı meclise gelince bize gelmeyecekmisin yine sen ; ey Musevi lobisi bana yardım et diye.
Uçaklarının modernizasyonu ,uydu projesinde,İstihbaratta ,Ortadoğu eşbaşkanlığında ortak değil miyiz.? Noluyor sana Osmanlı torunu? bağırma duyuyorum,şaron’ um ama sağır değilim ”
Bunun adına danışıklı döğüş derler.Bunun adına Hamas-i muhabbet derler.Dünkü yazımda Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ ın bu nedenle bölgede ağırlığını hissettirme çabaları ,aynı zamanda tarihi misyonumuzu kaybetmeme adına güçlü çıkışlardır derken bunun bir temenni olması düşüncesi vardı.Bu temeninin giderek Hamas_i muhabbete dönüşen sokak ağzı dış politika ile yok olduğunu görmek bizi üzüyor.Yinede Mantık açısından bu savaş bir insanlık ayıbıdır.
Asker gönderelim mi?.Bence asla ve hayır.Neden mi? Daha önce gönderdik. Ne zaman mı? Takvimler 1917 yi gösterirken. 1517 den tam 400 sene sonra.Çöken bir devletin nasılda bittiğini gören 7. Kolordu komutanı Mustafa Kemal şunları yazmış mektubunda;Yoğun bir propaganda var,İngiliz gizli sevisi her yerde,silahla yenemezler ama,ahali bizden nefret ediyor!…
Bir taşla iki kuş.Kürtler’e şeş tv den mesaj “Bak, el oğlu neler yapıyor,bizim derdimiz PKK dır.”
İslami kesime selam ,bak nasıl dik duruyoruz,efe yiz biz efe.
İsraile göz kırp; vaziyeti idare et,senin de benimde seçimim var..
Bu ne Hamas-i muhabbet böyle.
Bir haber sitesinde okudum bu yazıyı hosuma gıttı paylasmak istedim..