sudabatmayanadam adlı üyeden alıntı
bakın bakalım, yüz üstü yatın, birde ayakta, hiç hareket etmeden durun. ayrıca elinizi, ayagınızı baglayın derin suya atlayın. batmassan, bogulmassan tamam. ayrıca birde oturarak, hareketsiz çay içme, denemesi yap belki olur, ne dersin
ayrıca şunuda net bir şekilde ifade edeyim, bu sene caddebostan 2.ci pilaj dan çok denize girdim. ordaki, can kurtaranların hepsi. suda batmayan adam derseniz tanır beni, onlarla tanışmam şöyle oldu, bir gün plaja gittim. biraz açıldım hemen botla ve jet sky le can kurtaranlar, yanıma geldi. bogulursun açılmamı önerdiler, bende onlara suda batmayan adam, olduğu mu söyledim. güldüler peki dedim, atlayın suya yaptıgım hareketleri yapın dedim, önce bizde yaparız ne varki dediler hepsi denediler, yapamıyacaklarını anladılar özür dilediler, hatta bazıları ver abi elini öpeyim dediler, bende bunlara aynen şunu söyledim. bakın dedim benim açıkta yüzmemin sebebi siz suya falan düşersiniz bogulursanız sizi kurtarırım dedim. o gün bu gün beni açıkta gördüklerinde selam verirler. ama bazen beni tanımayan acemi can kurtaranlar ise hala düdük çalarlar bende onları yanıma davet edip, yaptıgım hareketlerin tekrarını ondan isterim oda abi sen aşmışsın bu işi der gider, beni başkalarına heyecanla anlatır,