büyük ihtimal cam havuz koyucaklar sahneye, fazla büyük dildir ama iş görür.
başarılar diliyorum arkadaşa.
büyük ihtimal cam havuz koyucaklar sahneye, fazla büyük dildir ama iş görür.
başarılar diliyorum arkadaşa.
Ey Mehmed ! Ahmed-i Muhtar'ın Mucizeleriyle
Umarım Galip Olur Din Düşmanlarına Devletim "
F.S.M.HAN
bu gün 2 defa star tv nin olmaz böyle şey,program editörünü aradım kendisine ulaşamadım. yanlız bir başka yerden.duyum aldığıma göre. bu programa star tv bu cuma yayınından sonra,herhalde bir daha yayınlanmamak üzere, bu program yayınını tv den kaldıracak mış, yani olan bana olacak, rekor bu gidişte deneme işi suya batacak, arkadaşlar gene aklınızda olsun. başka tv lerde rekor deneme işi olursa ,gene sizler için katılıp rekor deneyeceğim, bana göre star tv deki yayın kalkarsa. sebebi nedir diye sorarsanız orhan kuralla,sadettin teksoyun bir birlerine agresif ce yanaşıp cevap vermeleri,ordaki juri ninde,tek taraflı davranışı,dolayısıyla birbirlerine düşmeleri nedeniyle program geri çekilecegi tahminim selamlar...
MOTOSİKLETSİZ İNSAN ÖZGÜR DEĞİLDİR
seni seyredemicez desene tuh
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
uygur kardeşlerin garip garip programları vardı devam ediyosa şansını dene derim .
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
Sen dediğimi bir ilet televizyon yapımcılarına kış geçmeden karlı bir vakit Oruçoğlunu ayarla söz Afyon'da olacağım.
Evet bu programdaki jürinin yanlı davranışları ve oylamalarını bende gördüm hiç hoşuma gitmedi. İstediklerine bolca puan istemediklerine hem az puan hemde "niye bunu yapıyorsun" gibilerinden azarlamalar..Oraya katılmadığın daha hayırlı bence inşallah adil jürisi olan bir programa katılırsın..
evet malesef, star tv de yayınlanan olmaz böyle şey programı,, geri çekilip yayından kaldırılmış. neyse arkadaşlar bizde yeni yayınlanacak tv programlarında artık rekorumuzu kırararız,arkadaşlar tv lerde her hangi buna benzer program olursa, lütfen yazın bir zahmet telefonu da alıp yazarsanız memnun olurum,nasıl olsa bizim rekorumuz baki...
hocam harika bişey bu ben nefesimi tuttuğumda en fazla 1-2 dk su üstünde kalıyorum konuşmaya başlayınca batıyorum sen gayet tv kumandası elinde keyif yapar gibi konuşuyosun çok ilginç bişey yaa
arkadaşım hayallerini kırmak istemem ama ,senin videoda sergilediğin olayların hiç biri rekorluk değil ,kendine olan güvenle ,panik yapmadığın için suyun kaldırma kuvvetinden yararlanarak batmaman kadar doğal bir şey olamaz bunu bir çok insan yapar ..bu hareketlerin ancak bir deniz kazasında (Allah göstermesin)yardım gelene kadar hayatta kalmanı sağlar ..
dip not : Bir klupte su topu veya yüzme hocalığı yapacak kadar yüzme bilgim var o yüzden konu üzerinde bir şeyler yazma ihtiyacı duydum kal sağlıcakla..
Herkes sırt üstü su üstünde kaldığı için bu olay herkese rekor gözüyle bakmıyor.Ne yani bir iki farklı şekilde su üstünde kalınca rekormu sayılacak bunun dışında bağdaş kurarak su üstünde kalanbilen babam var ege insanı olduğumuz için suyla çok haşır neşiriz.Bende hiç bi hareket yapmadan dibe batıyorum bu da rekormudur?
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
Show tv de yeni bi program başlıycakmış acunun yapımcılığını yaptığı..
Oraya baş vur istersen ama hareketler kolay gözüküyor =)
Tüm renkler aynı anda kirlenmeye başladı. Birinciliği beyaz'a verdiler...
programın ismi sakat.yeteneksizsiniz diyolar işte(:
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
bide kilotu falan çıkarda yap bunları????
batmayan mayolar var artık biliyorsunuz????
tıpa koyabilifsin???
Bu konu disi foruma genelde bakmam...
Bu aksam bakayim dedim...
ay simdi ölücem...
Sudabatmayan adam falan..
Abi sen rekorlar kitabina girecek adamsin ama suda batmadigin icin degil..
En iyisi buraya birdaha bakmamak.. En sagliklisida bu sanirim..
Sonuna kadar destekliyorum seni sudabatmayanabi.
Vay canına..
[B]Bir tutkudur içimizdeki özlemi yollara vuran..[/B]:bestmt:
evet arkadaşlar yetenek sizsiniz yarışmalarına katıldım. ilk elemeleri geçtim şimdi ikinci kez çağrıldım, juri beni çok beğenmiş gerçek yetenek gözüyle bakıyorlar inşallah nazar deymez, yanlız frumda bazı arkadaşlar yapılan hareketin herkes tarafından yapılacağını yazmışlar. bence bu yanlış ben juri nin önüne çıktığımda elimi ayağımı ne şekilde baglarsanız bağlayın derin suya atın beni 24 saat dururum dedim hemde ayak üstü çivileme duruşla hiç kıpırdamadan varsa dünyada benim gibisi dedim hodri meydan diyorum dedim başka benim özelliğime sahip olan dünya yüzeyinde varsa hodri gene meydan derim olsada ben onların en iyisiyim benle boy ölçüşemezler zira ben kendi yetenegime güveniyorum...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)