Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

guınness rekorlar kitabına girmek istiyorum

REKLAM ALANI

Motosikleti
    yok
    Arkadaşlar bence abinin videosu çok ilginç.Bence suda yapılan herşeyin rekorunu kırabilirsin abi.Suda el ve ayakların bağlıyken bilmem kaç saat kalma rekoru bile olabilir.Burdan yazan arkadaşların pek çoğunun sıktığı belli oluyor.Yok eğer böyle bir meziyetiniz gerçekten varsa açın bi forum koyun bi video görelim.Amaç üzüm yemek mi bağcıyı dövmek mi anlamadım doğrusu

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    sudabatmayanadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HERO HUNK
    yarın allah kısmet ederse,star tv nin cuma günleri sunduğu,olmaz böyle şey,programına müracaatı mı yapıcam. telefonlarını aldım. inşallah orda herkes beni izler, ayrıca daha sonra sizleride bilgilendiririm. yarın ilk işim, star tv programını aramak, bakın şimdiden yazıyorum, rekorumu küçümseyenleri,utandıracağım,tabi ki programa kabul edilirsem, ama ben büyük ihtimal kabul edileceğime inanıyorum. herkese hayırlı akşamlar. bu konuda herkesten dua bekliyorum. sakın yanlış anlamayın ben bu rekor denemesini ne para,ne pul,nede şöhret peşinde olmak için yapmıyorum. çogu arkadaşlarımın ricası üzerine, türkiye yi tanıtmak için yapıyorum. bana her hangi bu olaydan, maddi gelir elde etsemde, hayır kurumlarına,gerçek yoksul vatandaşlara yardım olarak vermeyi,düşünüyorum. allaha şükür kendi mal varlığım, kendime yeterli ayrıca da emekli vatandaşım. hoşçakalın
    MOTOSİKLETSİZ İNSAN ÖZGÜR DEĞİLDİR

Yolun açık olsun hocam, tüm balıkadamların yanında seni bekliyoruz.

Motosikleti
    piaggio x9 evolution
    abi kabul edilirsen bize ne zaman olacağını yazarsın mt olarak seni canlı izlemiş oluruz. .
    [COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]

Motosikleti
    HERO HUNK
    Alıntı E-M-R-E adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi kabul edilirsen bize ne zaman olacağını yazarsın mt olarak seni canlı izlemiş oluruz. .
    emre kardeş, merak etme müracaat tan sonra gelişme,olursa tek,tek yazıcam.

TORAMAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Scarabeo 200 ie
    Alıntı sudabatmayanadam adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    emre kardeş, merak etme müracaat tan sonra gelişme,olursa tek,tek yazıcam.
    Üstadım merakla bekliyoruz inşallah müracaatın kabul edilir ve bizde seni tv de izleriz. Sana bu yolda başarılar diliyorum dualarımız seninle..

Motosikleti
    yok
    Abi inşallah en kısa sürede iyi mesajlarını bekliyoruz.

Motosikleti
    HERO HUNK
    bugün müracatımı yaptım. sizin seyrettiginiz video yu onlara e-meil aracılıgı ile yolladım.begendiklerini ima ettiler şimdilik olumlu bakıyorlar,yalnız havuzu sahneye nasıl kuracaklarını düşünüyorlar. bende ısıtmalı hazır yüzme havuz önerdim. bakalım gelişmeler ,daha nasıl ceyran eder,bilinmez ilerle me olursa ben sizi bilgilendireceğim.

bugün müracatımı yaptım. sizin seyrettiginiz video yu onlara e-meil aracılıgı ile yolladım.begendiklerini ima ettiler şimdilik olumlu bakıyorlar,yalnız havuzu sahneye nasıl kuracaklarını düşünüyorlar. bende ısıtmalı hazır yüzme havuz önerdim. bakalım gelişmeler ,daha nasıl ceyran eder,bilinmez ilerle me olursa ben sizi bilgilendireceğim.
    Stüdyaya havuzu unutun bence ,soğuk suda çay için kaydı dışarıda havuzda yapsınlar.

Aklıma bir fikir geldi Afyon Oruçoğlu tesislerinde açık havuz var ve karda müthiş oluyor kar yağıyor su sıcak ve dışardasınız havuzun kenarında kar dolu önce kara, sonra sıcak suya balıklama, sonra çay faslı askerde izinde bizzat denedim mükemmel.

Motosikleti
    HERO HUNK
    bu söylediklerin, malesef benim insiyatifimin dışında,zira zaman ve mekanı onlar hazırlayıp seçiyor, dolaysıyla benim yerseçme konusunda şansım yok. ama sen beni oraya özel davet edersin senle gider oranın keyfini çıkarırız.

bu söylediklerin, malesef benim insiyatifimin dışında,zira zaman ve mekanı onlar hazırlayıp seçiyor, dolaysıyla benim yerseçme konusunda şansım yok. ama sen beni oraya özel davet edersin senle gider oranın keyfini çıkarırız.
    Neden olmasın ki koca şirket reklamı alacak ikisi de kazanacak sponsor işte bal gibi Oruçoğlu?

Motosikleti
    HERO HUNK
    Alıntı motorhocası adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Neden olmasın ki koca şirket reklamı alacak ikisi de kazanacak sponsor işte bal gibi Oruçoğlu?
    keske ,dedigin gibi olsa ama hiç zannetmem kuralı kendileri koyuyor.

Motosikleti
    piaggio x9 evolution
    kesin çıkartırlar hocam sonuçta onlar reyting peşinde ve sen herkesin yapamiyacağı bir şeyi yapıyosun
    merakla sonucu bekliyorum. .
    [COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]

oğuz-antalya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150 satıldı & cbr 125
    acaba ne durumda su an
    Manavgat şimdilik . . .
    oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)

Taner YILMAZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sırasıyla: Hyo GT250R, YAMAHA R1, HONDA 1000 RR,
    10 gün geçti ses yok.. Bende merak ettim..
    Korkarak yaşıyorsan eğer sende hayatı seyredenlerdensin..

TORAMAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Scarabeo 200 ie
    Aynen bende merak ediyorum..Sudabatmayanadam durum ne alemde önerin kabul edildimi yoksa edilmedimi?

Bende merak ettim ya suda mı battı ne Geçen gün buralardaydı yakında izliyeceğiz inşallah televizyonda

Motosikleti
    HERO HUNK
    merak etmeyin , yarın allah kısmet ederse, editör gunis hanıma telefon açıp,bilgi alıcam o zaman sizlere yazarım,tahminim sahneye havuz koyma problemleri var, eger sahne için portatif havuz ayarlamış iseler,problem kalmaz,

Sahnede havuz işine hala kafam basmadı nasıl olacak şeffaf havuz mu?

Motosikleti
    piaggio x9 evolution
    abi son durum nedir ?

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler