Konuyu Toplam 23 üye okuyor. (19 Kayıtlı üye ve 4 Misafir)
AYBERK, kevın, crayzboyone, alp_tunay, jesse, mhrrmkpnr, sinans, halilihsan, titanxxx, GKN, RoLa, mCk, modify, mobylettes, mostwanted_57, pyro, tomass, celalkd, canercamalan
23.......
Konuyu Toplam 24 üye okuyor. (20 Kayıtlı üye ve 4 Misafir)
kevın, North_, jesse, AYBERK, RoLa, barannet, mhrrmkpnr, halilihsan, mCk, sinans, crayzboyone, titanxxx, GKN, modify, mobylettes, mostwanted_57, pyro, tomass, celalkd, canercamalan
Ben de eksik kalmayayım hihoho
O da asi ruh yaşamla ölüm arasında.
En çok direnenler, en çok bilenenlerdir
Konuyu Toplam 25 üye okuyor. (21 Kayıtlı üye ve 4 Misafir)
AYBERK, Skullhunter, Kelleci, crayzboyone, barannet, halilihsan, RoLa, GKN, kevın, North_, jesse, mCk, sinans, titanxxx, modify, mobylettes, mostwanted_57, pyro, tomass, celalkd, canercamalan
25.........
beyler desti izdivaçın tel numarasına aldım .. teker teker arıyalım .. biz hakanın mesai arkadaşlarıyız... oy birligince çıtır olanı çok begendik .. hakan sen evlen biz geliyoruz dielim ((((((((((((((((((((((((:
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
Konuyu Toplam 28 üye okuyor. (22 Kayıtlı üye ve 6 Misafir)
AYBERK, mhrrmkpnr, North_, kevın, sinans, GKN, M.A.P., Kelleci, crayzboyone, barannet, halilihsan, RoLa, jesse, mCk, titanxxx, modify, mobylettes, mostwanted_57, pyro, tomass, celalkd, canercamalan
28..
yaw ne güzelde yakısıyorlar son resimde kabul edecek mi diyor ediyo mu beaa?meraktan çatlıcam forumdan bir abimiz dünya evine giriyor :D
hemen gidip kayıt yaptırıyorum:D
Drift Religion
etiketler çok sade muharrem bi ayar çek sen ona
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
atiiii sen nasil bakicaksin bi daha MT dekilerin yuzune
Drift Religion
Hakan benim kaptırmam kimselere
Konuyu Toplam 32 üye okuyor. (26 Kayıtlı üye ve 6 Misafir)
crayzboyone, ExTReMa, GorkeM, jesse, Kelleci, mhrrmkpnr, sinans, mCk, guven61, kuyucadısı, halilihsan, M.A.P., GKN, RoLa, North_, bekoserkan, tomass, puppetmaster, AYBERK, titanxxx, modify, mobylettes, mostwanted_57, pyro, celalkd, canercamalan
yeterki tv'de program olsun.... rezalet vallahi...
vatandaşı enayi yerine koyuyorlar.... ve tabiki böyle bir sektör doğuyor,ajansların cast dosyalarından bakıp,uygun olan varsa seçiyorlar...
sonrada evlendiriyoruz,çeyiz kuruyoruz.... tırt..........
çoook uzun yıllar önce tv'de ÇOK ÖZEL FİSKOS adında magazin ağırlıklı bir yarışmaya ajansım tarafından yollanmıştım.yarışmayı kazandım... büyük ödül CASABALANKA SEYEHATİ'idi..... gittim mi.... yollamadılarki
Arkadaslar anlasılan o ki forumda bir üye kaybettik anlarsınız şimdi canım cicim ayları ondan sonra coluk cocuk derken abimiz unutur bizi :D
Konuyu Toplam 30 üye okuyor. (20 Kayıtlı üye ve 10 Misafir)
kevın, viper_1, tomass, M.A.P., jesse, GKN, asm, RoLa, istburak, mCk, Shrieker, puppetmaster, Kelleci, sinans, bekoserkan, titanxxx, modify, mobylettes, mostwanted_57, pyro
Waaooouuu!
O da asi ruh yaşamla ölüm arasında.
En çok direnenler, en çok bilenenlerdir
Konuyu Toplam 32 üye okuyor. (21 Kayıtlı üye ve 11 Misafir)
AYBERK, jesse, kevın, viper_1, tomass, M.A.P., GKN, asm, RoLa, istburak, mCk, Shrieker, puppetmaster, Kelleci, sinans, bekoserkan, titanxxx, modify, mobylettes, mostwanted_57, pyro
reyting'te star tv'yi bile geçtik.....
atiyle şindi konuştum yani hakan beyle barmeyti alıyomuş
Drift Religion
fatih şubesi
Konuyu Toplam 34 üye okuyor. (23 Kayıtlı üye ve 11 Misafir)
AYBERK, kevın, GKN, mhrrmkpnr, By_StaR, viper_1, Shrieker, mrock, JAKOBEN, M.A.P., GorkeM, jesse, tomass, asm, RoLa, puppetmaster, Kelleci, sinans, bekoserkan, titanxxx, modify, mobylettes, mostwanted_57
34.......
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)