açamayanlar için bir açıklama istiyoruz
Tedbirde kusur koyup takdire bahane bulma!
izliyorum izliyorumda
valla ben bişi anlamadım bu işten
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
Evet ben de gördüm ama herhalde karıştırdığımı zannettim. Şahsen tanımıyorum ama bu sitedeki resimlerde oldukça fazla gördüm kendisini. Allah mesut bahtiyar etsin
O da asi ruh yaşamla ölüm arasında.
En çok direnenler, en çok bilenenlerdir
ne içyosun sen yaaaaa... bak motosiklet kullanmış kadar olursun burda online olursan. mesela bak bana, on line iken içmem abi...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
sıfat atilla da
tanıdığım atilladan eser yok yaww
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
aynen bende sahsen tanimiyordum annemler seyrederken " bi yerden tanidik geliyor " dedim akabinde bu basligi gordum
hayirlisi olsun
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
Ve ismi hakan diye duydum ben. o yüzden takılmadım fazla :D
atilla olduguna garanti veririm.. kulaında dainese küpe vardı (((((((((((: ama benim bildigim atilla bardaki hatunu alır :D :D :D D
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
Valla ekranda bayağı uslu görünüyor da parti ve toplanma resimlerinde kopkop takılıyor.
Tüh kaçırdım.Programın kapanışına yetiştim anca
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
sevgili patrondan atillanın nicki izdivaç hakan olarak degiştirlmesini istityorum:D :D :D
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)