Eveet, işte şöhret buraya kadardı.. Sende söndün bir gecede
Eveet, işte şöhret buraya kadardı.. Sende söndün bir gecede
Legends may sLeep.. But they never diE..!
evet niki izdivaç Hakan olsun
bu nasıl iş arkadaş şimdi starda ki programın düzmece olduğunu hepimiz öğrenmiş olduk bunlar insanları aldatıyolar neden kimse dur demiyor anlamış değilim cok saçma . ..
neyse gelelim atillacım sana şekerim insan bi kalkar kıvırır bi buluşmada oturduğu görülmemiş attila nasıl mazlum oturmuş öyle
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
abi ne topikmiş ya ben dün 22-23 sularında forumdaydım kapattım bu topik patlamış bi gecede neler olmuş gece gece o kadar adam sitede oluyomuşta haberimiz yok 35 üyeye kadar çıkmış ya helal olsun Atilla abi yakışır (İzdivaç Hakan)
Ϝίάт dѳϐLѳ Ί.Ҙ мυLтίjέт || üstü kapalı hayabusa ||
nasılda masum masum oturuyor
yakışmışlar mı ne?
herşeyi geçelim de bu kadar benzeyen bir anneyi nasıl buldular ya
Bende bir kaç saniye bakmıştım tv kanal geçişlerinde benziyor dedim içimdem meğer ta kendisiymiş Tabi kask olayında şöhret olunca alıştı tabi tekrar gündeme gelebilmek için yaptı sanırımŞöhret olunca bırakamıyorsun
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
önce menecerımle gorusmelısınız.daha sonra yonetmene sorun arkadasım
malesef bu bataga dustugun zaman çıkması zor oluyor
tesekkur ederım fun club kuruyoruz basvuru için rola yusuf veya yusuf rolaya başınızı vurun arkatarafı hazırlıyo o size üye gaydı yapacak
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
atiii
programdaki kadın annenmi? değil mi?
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
ulen atilla pardon HAKAN ne yaptın ettin girdin tüm mt nin evine en sonunda
seni tv de görmek gerçekten güzel ne şeker olmuşsun öle sen :D
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
atilla allah tamamını erdirsin düğün ne zaman
DRİFT RELİGİON
puhahaha olm senin yüzüne akşam telefonum hiç susmadı 20 kişi çabuk star tv yi aç diye arar mı puhahahah en son telefonumu kapattım senin yüzünee.. gene showunu yapmışsın pes.. senden herşey beklenir..
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
olum ne ayaksın sen öle yaaaa... hani tanımasam harbi evlenicek derim valla... 150 ytl ye neler yapmışsın öle yaa.
I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
ulen atilla sen adamı öldürürsün..kızla camda konuşuyoduk seni izliyecem diye kapatmak zorunda kaldım biton fırça yedim bu 1 babam belgesel izliyodu kanal değiştirdiğim için fırça yedim buda 2 geldiğimde kız nette yoktu buda 3
zx-6r namı diğer 636...
Atilla adamım seni izleyemedim neler yapabileceğini tahmin ediyorum bir yıldız doğuyor kesin.Artkın bir izmalı posterini yollarsın.
kanka henuz hatun begenemedım bulursam ıyı bısey basıcam nıkahı
ayıpsın bızzat yan yana foto bıle cekınırız
canım adına üzüldüm ama tesekkur ederım yınede
ekmek parası olum alla alla
heralde olum ne sandın bu daha baslangıc
yavsama olum vermıcem sana sen trenı kaçırdın
benım annem deıl oda oyuncu
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)