Boş bir evd euyandım bugun cor garıptırkı hıc kımse yoktu evde her zamankı gıbı de
-eeeeeeeeeeeeeee kı yapcak sımdı kavaltı salla gıtsın
dedım ama sımdı cok acım usenıyorum ve basım arrıyo :(
Boş bir evd euyandım bugun cor garıptırkı hıc kımse yoktu evde her zamankı gıbı de
-eeeeeeeeeeeeeee kı yapcak sımdı kavaltı salla gıtsın
dedım ama sımdı cok acım usenıyorum ve basım arrıyo :(
stella, cnm insanoğlu çiğ süt emmiş karamsarlık içinde bulunduğun durumu iyileştirmez ki hayat bu boşver
cbr 600 kullanmadan ölürsem gözlerim açık gidecek....kullanırsam kapalı....
hava yağsammı yoksa yağmasam mı diye düşünüyo.tabiki bende çıkıp motorla bi tur atsammı atmasam mı diye düşünüyorum
yalnızlık sadece bana mı mahsus
yok yok yalnızlık bile sadece bana ait diil
sadece yalnız bırakın
beynimi gönlümü
ellerim zaten boş bomboş
kalbim hüznüyle dolu paramparça
keyif kalmadı artık bende
ağlamak mı kime niye
yalnız bırakın artık kalbimi
acısı dinmedi daha
zpoint adlı üyeden alıntı
bundan önceki yazında insanoğlu çig süt emmişdir demişsin haklısın
sana sonuna kadar katılıyorum ama yapı meselesi insanın bazen bazı şeyleri içi kaldırmaz yetiştirilme tarzına ters düşer ya o zaman çelişirsin kendinle doğru bilip inandıklarınla işte böyle birşey bu
demiştim ya ben babamı özledim diye işte bu yüzden hayatta en doğru bildiğim insan kanatlarının altındaki huzurumun tek sahibi
bu yüzden bu kadar kötü hissediyorum kendimi günlerdir inandıklarımın ters yanlış ve yalan çıkmasından ötürü şimdi onu arıyorum yanımda gidip sormak istiyorum neden böyle siz bana böyle öğretmediniz hayatta bazı şeyler vardır bunların asla yalanı dolanı olmaz demiştiniz peki niye böyle diye sormak anlatmak anlamak istiyorum
Motorcu arkadaşlarla bugün için plan yapıp Bostancı da buluşacaktık SÖZDE!
Havanın azizliğine iptal ettik...
Buluşsamıydık yoksa iyi mi yaptık ta bulşmadık diye evde yalnız başıma internetin başına geçmiş düşünüyordum...
Regal Raptor
DADYW
DD250E-9
34 SIU 67
Oy oy peril bu gün cumartesi kendimi hiç iyi hissetmiyorum, yarın tatil olması biraz rahatlatsada yok. Son 20 dakika 16:00'da paydos ediyorum sonra eve gidicem 2 saat kadar uyurum yemektir bulaşıktır (yanlız yaşamak zor olsada genede güzel) 9'da gecenin içinde kaybolurum. Belki o zaman düzelirim
[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="4"][B][B][B][B][COLOR="Red"]''GÖKYÜZÜ HER YERDE MAVİ´DİR''[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/SIZE][/FONT]
Alpay dostum motor tutkunu olanlar motora binemeyince böyle hüzünlenirler. Sebebini başka şeylerde bulmaya çalışırlar. Ama sorun kışın gelmesidir.explorer adlı üyeden alıntı
Yüzük kardeşliği out. Motor kardeşliği in.
az önce aldığım bir haberle müthiş keyiflendim allahım ben haklı çıktım yaa sana şükürler olsun çok teeşkkür ederim
bir kaç saat sonrada motora bineceğim rüzgarı yüzümde hissedeceğim işte o an zaten herşey biter sıkıtılar gider dünya başka döner
zaten aldığım bu haberden sonra hiç birşey benim moralimi bozamaz
doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış ama sonucunda doğru söyleyen insanın doğruluğu er yada geç ortaya çıkar
acayip mutluyum
gün ola devran döne diye boşuna dememişler
teşekkürler süper yaa
motor serviste arka jant kırıldı birazdan almaya gidecem ve baya para bayılacam o yuzden acayıp sinirliyim
yaa ben hala aşıgım ve umutsuzum ne yapcam bılmıyorum.. karsılıksız sevgı cok acı verıyor ınsana :
bu ne böyle arkadaşlar bu topic çok karanlık olmuş bi pisikoloji bölümü öğrencisinin tez konusu olur valla çok fazla malzeme çıkar
´´Tek bir hayatiniz var ve bir gün sona eriyor.. Umarim her gününüzü değerlendirirsiniz..\"
A Rh +
stella adlı üyeden alıntı
o kadar güzel konuşmuşsunki.. teşekkür ederim.. Sanırım mantıklı olan senin söylediğin .. güzel bir uyku ve devamı
Bu bir tutku... yıllar geçsede... o motor hayatından belki bi çok şeyi alıp götürsede ondan vazgeçmek imkansız.. o bir kadın gibi ..
Sarhoş ve daha da olmaya gidiyorum.....hadi bana iyi eğlenceler....
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
federal,Al bendende o kadar.Gecenin bu saati içelim güzelleşelim ehueSarhoş ve daha da olmaya gidiyorum.....hadi bana iyi eğlenceler....
Kendimi son zamanlarda bu kadar iyi hissetmemiştim.Şimdi uyumaya geçeceğim.Ama sabah çalar saatle uyanmayacağım.Uyandığımda da sobanın yanında tembellik etmeye niyetliyim.
güzel bi pazar günü hiç bişi dğişmedi sadece onu gördüm çok mutluyum
o mutlumu bilmiyorum,amaaan neyse ben küçük şeyllerle de mutlu olabilirim .
seni özledim......
Uyandım dün geceden sonra mayışığım.Nefis demlenmiş bir çay biraz kızarmış ekmek vs.kahvaltı yapıp güzel bir dvd koyacağım.Yanına birde sahlep off..İstanbul yağmurlu ama evde olmakta güzel Kendimi nasılmı hissediyorum?:Bütün bu saydıklarımı yapmaya hazır hissediyorum
pazartesi....
Baslangic kelimesi fecii bir sekilde sinirimi bouyor. Onumde uzun bir yol varmis da ben o yolun en basindaymisim gibi! Yol uzadikca uzuyor inceldikce inceliyor ve ben sonunda bir isik mi var yoksa karanliga mi batiyor goremiyorum! Zemin islak mi kumlu mu yoksa cimen mi bilmiyorum! dedim ya en basindayim. Yolda karsima neler cikabilir haberim yok. Hava sicak mi olacak soguk mu hic haberim yok!
Dedim yaa pazartesi, haftanin basindayim...
Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
Şuheda fışkıracak toprağı sıksan, şuheda!
Canı, cananı, bütün varımı alsın da hüda,
Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.
::pembe:: ::pembe:: ::pembe::
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)