İntihab ne demek?musti81 adlı üyeden alıntı
İntihab ne demek?musti81 adlı üyeden alıntı
orta kulağı infilak etmiş, onu demeye çalışıyor herhalde
May the Force be with McLaren Mercedes
iltihapmı intihapmı ne bilim türkçem gıt anlayın
niye kıt? ingiliz misin? anadili nasıl kıt olur bir insanın? açıklayın bana?
water yabancı dil ağırlıklı okuyunca öyle oluyor
2004te beyin ameliyatı oldum ingilizceyide unuttum
abuk subuk oldu ya kızmayın
de get. kimse türkçem kıt bahanesi söylemesin bana. anadiliniz bu, gidin öğrenin. töbe ya. bi de tipler vardır, türkler şöyledir, böyledir, ne uludur diye öve öve bitiremezler, daha iki kelime yazmayı beceremezler.
Mustican...İLTİHAP...vücudun, her soğuk rüzgar aldığında orta kulak içinde ürettiği, kulaktan beyne sıçraması halinde ölümcül bir tehlike taşıyan, küçümsenmemesi gereken hastalık habercisi.
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
ona da orta kulak enfeksiyonu denir. kulak her rüzgar aldığında olmaz o olay. bakteriler bir şekilde orta kulağa gidecek ki enfeksiyon ve devamında iltihap olsun. onun beyne sıçraması daha da zor.
Ceyran yapıo olmasın kulaklar?
motorsuz ve hayat damarlarının sadece birtanesi sağlam kalmış olarak hissediyorum kendimi. o damar da motosiklet.net
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
benim türkçem gıt ama sende hitap etmesini bilmiyorsun sanırımwatercolours adlı üyeden alıntı
kimseye de get demedim sitede
neyse genede
önemli olan kalbin dilidir
ulan ne espiriler çıkıyo araya kaynıyo...Khutuck adlı üyeden alıntı
watercan sol kulağımdan 3 kez ameliyat olmuştum...solda işitme kaybım bayağı var.. dokulardan alınma zar takılı şu an benimde bu konularda çok dikkat etmem gerekiyor...özellikle kulağıma su kaçtımı eyvahki ne eyvah...bu nedenle Mete Han'ın kulağına su kaçırmamak lazım...
kütükcan unutmadan ceyran değil CEREYAN...bak water abimizden fırça yeme akşam akşam...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
he valla, esprinin arasına sıkıştırıyon zehirli kelimeleri ki ben farketmeyeyim, değil mi?
musti, de get bizim oralarda sevgi sözcüğüdür. derinlerde hitap değişik biraz.
ben yüzeydeyimwatercolours adlı üyeden alıntı
valla ben şu an düşündüğüm şey alacağım motorun hayalini kuruyorum arbaların arasından yan çiziyorum ve en sonunda önüm boş ibrem 300Kmh hızla bir BMW M5 in yanından sinek sesi çıkarmışcasına geçiyorum adam tabi mors oluyor!!
musti, yüzeyel olduğunu biliyom. derin olsan görürdüm seni aşağılarda
Geyiği bırakalım bu konu sınırları dahilinde
Şu an kendimi mutlu hissediyorum. N61'imin siparişini verdim, cuma günü alacağım
kuzenim gitti :(
sitedeyim ve mutluyum herkezi seviyorum
avrupa yakasını izliyorum. mutlu gibiyim....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)