ok dostumforrap adlı üyeden alıntı
ok dostumforrap adlı üyeden alıntı
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
şu anda water nerde merak eder durumdayım yoklamaya gelmedi
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Hiç iyi değilim abdülhey yakalandı kılıç gibi birisi cakıya kurban laz ziya şişlendi tuncay delirdi elifte mevta desenize vadide kurt kalmıyacak zaten finalde aralık sonu herhalde yeni yıl pek yaramıyacak
ben bugun cok mutluyum.Ama neden dıye sormayın sadece mutluyum ve huzurluyum.belli bi nedeni yok.Bugun öğlen 12 gıbı motoruma atladım bu saate kadarda gezdim.saat suan 23:00 daha 10 dakıka önce eve girdim.belki inanmayacaksınız ama bugun izmite gidip pişmaniye alıp istanbula geri döndum.ben galiba delirmeye basladım.ama pişmaniyede gayet güzelmiş
buradaaaaaaa buradaaaaaaaaBBRR adlı üyeden alıntı
işte geç kağıdımı da aldım müdire hanımdan
önceki mesajı görünce gülmedim değil, hatta çok komik. hmmm, bir de mesaj almamız gerekiyormuş, ne ola ki acep
May the Force be with McLaren Mercedes
hasta
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
yarın kolumdaki dövmeyi baska bi dövmeyle kapattırmaya gidicem biraz heycanlıyım askere gidicem subatta kısmetse bu yuzdende biraz heycanlıyım
ve birazda hastayım galiba neise kafam karısık :D
[B]- Akil ile hiz ayni orantida olamaz. Biri yuksekse, biri mutlaka dusuktur. -[/B]
bbrr yeni aday elemanımızdır millet
züper geyik potansiyeli var ama mod olduğu için coşamıyor gariban
Yeni eve geldim VE yorgunum üzgünüm yarın motorla gezecektim hava yagışlı napacam bilmiyorum
İyi diyelim , iyi olsun .. napalım...
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
Çok iyiyim işyerinin önünde duran motorlara bakıyorum. Hava çok soğuk motorumu çok özledim binemiyorum. Hafta sonu bayi toplantısı uydurup evden nasıl kaçacağımı düşünüyorum.Kendimi dağlara vuracağım yine.
denize gitmek mis gibi kokusunu içime çekip
sevgilime kavuşmayı hayal ediorum
ama maaaaaleseffff şafak ==430"""
bende motosikletimle gezmek istiyorummmm söle sahilden sahilden,ne güzel olurdu , ne stres atardım ah ahhhhhhhh
gezebilceğim mis gibi bi sahil varda motor eksik:)
sağol be valla içimi açtın dermişimm=
bende de tam tersi ,yok bununn çözümü aftasonunu beklicez ne yapalım..
Cok mutluyum... Superim! Harikayim! Bekliyorum! :D
Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
Şuheda fışkıracak toprağı sıksan, şuheda!
Canı, cananı, bütün varımı alsın da hüda,
Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.
::pembe:: ::pembe:: ::pembe::
saat sabahın 5:40'ı. pencereden bakıyorum. dışarıda biraz kar var, erimiş erimiş bitmeye yüz tutmuş. bu şehirde hiç yağmur seyretmediğim aklıma geliyor. bizim oralarda yağmur yağdığında pencereye koşardım, yağmurun cama vuruşunu seyretmek için. dışarıda gözüken o hafif kasvetli havayı koklamak için. bu şehirde yağmurlar cama vuruyor. herşeyi aldığı gibi yağmuru da alıyor bizden. eskiden yağdığında ıslanmak için altına girdiğimiz yağmur, bu şehirde hemen kaçılacak birşey olmuş. ben kaçmıyorum tabii ki hala eski dostumdan, ama özlüyorum. cama vurduğunda oluşan buğuya ismimi yazmayı özlüyorum. çift camlar çıktı, mertlik bozuldu. buğu da tutmuyor camlar artık. yağmur vurmuyor, buğu tutmuyor, baharda çiçek gözükmüyor. ne işe yarıyor ki pencere?
yalnızım evde. yılbaşında da yalnız olacağım. belki bayramda da. yeni yıla nasıl girerseniz öyle geçermiş. hoş eski yıllara kalabalık girdik de ne oldu? yine yalnız olduk. belki de o kalabalıkta bile yalnız kalmayı becerebildiğim içindir, kimbilir. ama şimdiye kadarki fiziki olarak da ilk yalnız geçecek yılbaşı olacak herhalde, yarın gidip yılbaşı için yiyecek falan alsam bari, kendi başıma küçük dünyamda kutlarım yeniyılı
bugün markete gittiğimde son anda gözüme jelibonlar ilişti. küçükken yerdik bol bol. bu sene kuzenim de olan dostumla görüştüğümüzde almıştık eski günleri yad etmek için. tekrar aldım bugün. melankoli vurmuş beni vuracağı kadar.
hayat akıyor. kaptırmışsız kendimizi akıntıya, yanımızdan geçen güzelliklere dönüp bakmıyoruz bile. amacımız daha çok para kazanıp güzel hayat yaşamak. araç sandığımız para amaç olmuş. aradığımız mutluluğa kavuşmak için çırpınırken çalkantıda, asıl güzellikler yanımızdan çekip gidiyor, sevdiklerimiz, bizi sevenler gidiyor. öldükten sonra geride bırakacağımız milyon dolarlar bizi hatırlamaz, ama bir dost, bir sevgili (eşiniz de bir sevgilidir), aileniz sizi unutmaz bile.
bu şehir sıkmaya başladı beni, bu koşturmaca da...
ne bekliyorum ben diye düşündüm :O
\'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'
Çok kötüyüm çok kendimi iyi hissetmiyorum.
[img]http://www.myehost.de/resim/images/rzO67955.jpg[/img]
çok iiim cmt günü aşkıma kavuşuorummmmmmmmmmmmm
şafak 418
şimdilik =5
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)