şu beni delirten sorunumu bi çözebilsem gerisi gelicek
ama kendimi çok daha kötü hissetiim zamanda olmuştu
şu beni delirten sorunumu bi çözebilsem gerisi gelicek
ama kendimi çok daha kötü hissetiim zamanda olmuştu
0 Rh +
alestevardiya adlı üyeden alıntı
bazen durup içimi okuduğunu düşünüyorum nedense benim aklımdan geçeni sen sözcüklere dökmüş oluyorsun deryacım
aynı senin söylediklerinin içindeyim
stella, alestacım noooluyo yaw
neo sizide benim gibi askere almadılarda ortadamı kaldınız
Acımadıki, acımadıki
ehliyet sınavlarının bitmesiyle büyük bir sıkıntıdan kurtuldum. hava da nefis. daha ne olsun. ooooh hayat ne güzel
sıkıntı,hayal kırıklığı,mutsuzluk,sinir, sorunlar her türlü olumsuzluk var işte. bi çözüm lazım da nerden başlaycaz oda ayrı bir sorun.
bazen düşünüyorum da bas git buralardan 6 ay 10 ay kaybol.
oyle olacağı kesin.
sabahkine göre daha iyi hissediyorum........
Ben var ya ben... Süperim ha... Valla hafta accayip güzel başladı... Hava zaten benden yana... Sürüşten 90 alıp geçmişim... Cebimdeki borç listesini tek tek ödeye ödeye akşamı buldum.
Artık ehliyet cepte ya... Gittim bizim bu sitenin sponsoruna; Galeri Sayan yani..."Sar" dedim "şuradaki kırmızı siyah Kanuni Tiger'ı" paketle evde bineceğim...
gibi hayaller kurdum... O bile muhteşem güzeldi... Ama bahara yukarıdaki senaryoyu aynen gerçekleştireceğim inşallah... Serkan Sayan kardeşim yeni yılla birlikte mevcut 16 modele 13 farklı yenilerinin de ekleneceği müjdesini verdi... Şimdi asker mezurası gibi geri sayımdayım... 2006 çok konuşulacak motorcular arasında... Sevgiyle kalın...
Hayat hoştur, gerisi boştur
Al motorunu her yerde koştur
» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
Konu dışı , tehdit edici, küfürlü, örf ve adetlere karsi, şiddet, müstehcen, kaba, nefret dolu yada çok miktarlarda istenmeyen mesajlar göndermek; din, dil, irk ayrimina yönelik iletiler göndermek ve materyaller kullanmak; forum yöneticilerini ve kullanicilarini küçümser davranislar sergilemek , dini , siyasi ve politik yazilar yasaktir. Attığınız her mesajda IP adresinizin kayıt edildiğini lütfen göz önünde bulundurun. Bu anlaşmanın iptali halinde IP adresiniz vasıtasıyla forum alanından uzaklaştırılacağınız gibi, herhangi bir hukuksal durumda da ISP'nize ulaşılacaktır. Bu durum ancak bu anlaşmanın ciddi bir şekilde ihlal edilmesi durumunda geçerlidir. Forum ortamina kisisel problemler, anlasmazliklar tasinamazlar.
» Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
» Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
» Şikâyetler için... info@motosiklet.net
************** Site Yöneticisi: BBRR **************
ben cok kotuyum.carsamba sınavım var .ne halt etcem dıye dusunuyom.2 hafta boyunca sınavlarım var.bıtene kadar boole stres olcam heralde.gecen seneden kalan derslerın derdındeyım.
Yinede guzeldi, kahverenginin siyahla bulusmasi.... Guzeldi o sicakligi hissetmek, yasak da olsa guzeldi, belki her yasak gibi...
Bir daha tekrarlanmiycak olsada guzeldi...
Bugun, buruk bir heyecan var uzerimde... Buruklugu heyecanimi bastiriyor, olsun yine de guzeldi
Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
Şuheda fışkıracak toprağı sıksan, şuheda!
Canı, cananı, bütün varımı alsın da hüda,
Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.
::pembe:: ::pembe:: ::pembe::
Selam Millet hayırlı sabahlar....
Bana gelen maillerimin arasında ilgimi çeken belki sizlerinde bildiğiniz birini bu sitede paylaşmak istedim...
Kendini kötü hisseden arkadaşlara belki faydam olur...
Eflatun'a iki soru sormuşlar:
Birincisi; "İnsanoğlunun sizi en çok şaşırtan davranışları nelerdir?
Eflatun tek tek sıralamış:
"Çocukluktan sıkılırlar ve büyümek için acele ederler.
Ne var ki çocukluklarını özlerler.
Para kazanmak için sağlıklarını yitirirler.
Ama sağlıklarını geri almak için para öderler.
Yarından endişe ederken bu günü unuturlar.
Dolayısıyla ne bu günü ne de yarını yaşarlar.
Hiç ölmeyecekmiş gibi yaşarlar.
Ancak hiç yaşamamış gibi ölürler."
Sıra gelmiş ikinci soruya;
"Peki sen ne öneriyorsun?"
Bilge yine sıralamış:
"Kimseye kendinizi sevdirmeye kalkmayın.
Yapılması gereken tek şey sadece kendinizi sevilmeye bırakmaktır.
ÖNEMLİ OLAN; HAYATTA EN ÇOK ŞEYE SAHİP
OLMAK DEĞİL, EN AZ ŞEYE İHTİYAÇ DUYMAKTIR."
İşte böyle dostlar... :
Hayat hoştur, gerisi boştur
Al motorunu her yerde koştur
» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
Konu dışı , tehdit edici, küfürlü, örf ve adetlere karsi, şiddet, müstehcen, kaba, nefret dolu yada çok miktarlarda istenmeyen mesajlar göndermek; din, dil, irk ayrimina yönelik iletiler göndermek ve materyaller kullanmak; forum yöneticilerini ve kullanicilarini küçümser davranislar sergilemek , dini , siyasi ve politik yazilar yasaktir. Attığınız her mesajda IP adresinizin kayıt edildiğini lütfen göz önünde bulundurun. Bu anlaşmanın iptali halinde IP adresiniz vasıtasıyla forum alanından uzaklaştırılacağınız gibi, herhangi bir hukuksal durumda da ISP'nize ulaşılacaktır. Bu durum ancak bu anlaşmanın ciddi bir şekilde ihlal edilmesi durumunda geçerlidir. Forum ortamina kisisel problemler, anlasmazliklar tasinamazlar.
» Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
» Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
» Şikâyetler için... info@motosiklet.net
************** Site Yöneticisi: BBRR **************
gergin sinirli huzursuz hissediyorum kendimi
Kim o kalın kafalı arkadaş .. Nooluyo yahu ? Stella birileri mi kızdırdı seni ?
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
egekann ve stella noluyo size...yakışmıyor ama...şaka yapsanız tamam diycem ama...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
İçimde bir burukluk var dün arkadaşıma motorumu verdim sabah telefon geldi abi erkan kaza yaptı kafasına dikiş atıldı dedi,şok oldum kendimi suçlu hissediyorum allahtan ufak sıyrıklarla atlatmış.Ya daha kötü sonuçlar olsaydı kendimi hiç affetmezdim.Çünkü o çocuk elimde büyüdü, yani benimle tanıştığında 11 yaşındaydı ben 25 yaşıdaydım o yüzden elimde büyüdü dedim.Neyse kendisi iyi motorcudur direksiyonuna çok güvenirim ayrıca kendinin yamaha 1100 var ama marşda problem olduğu için benim motoru istedi kıramadım verdim hala üzülüyorum
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
Bunun için yalnızca kendimi korumak için kaçıyorum her şeyden. Kaçarak yaşıyorum. İçime kapanmıyorum, düpedüz içime kapaklanıyorum. Böylece korunuyorum hayattan. Bedenimse ruhumun zırhı sadece...
mete_han adlı üyeden alıntı
zaten küçük bir şakalaşmaydı ama sanırım burada yanlış anlaşıldı
kusura bakmayın arkadaşlar
ben konuyu anlayamadım daha bana veya stella ya bişi olduğu yok ciddi bir tartışma ve atışmada yok benim yazdığım mesajın stella yı kastettiğini kim sölüyo ne yazdığımı bile hatırlamıyorum bişeye kızmıştım ve o an hissettiklerimi yazdım kızgınlığımı ifade ettim ne hissettiğimizi yazamıyacaksak bu topik neden açıldı ki????mete_han adlı üyeden alıntı
stella nın da mesajı kilitlenmiş ne yazdığını bilmiyorum okumadım ama biz zaten görüşüyoruz karşılıklı kişisel bir problemimiz olsa buradan yazacak kadar birbirimizin yüzüne söyleyemeyecek kadar da cesaretsiz değiliz madem şu anda ne hissediyoruz topiğin adı ben de ne hissettiysem onu yazdım sevinçli yada kızgın olabilirim benim yazdıklarım benim hislerim duygularım kimseyi ilgilendiren yada kasteden şeyler içermiyor yanlış anlaşılma varsa ve forum kurallarına aykırı ise özür dilerim.... herkese selamlar..
stella, aslında korunduğun , kaçtığın herşey , senin ruhunun oynadığı kötü bir oyundur.Eğer içine kapanırsan ; arenadaki dövüşçüler gibi , ruhunla başbaşa kalırsın. Seni kolayca yenmesini sağlamış olursun.
Ruhun , düşüncelerinle , savaşırken etrafındakileri siper olarak kullan. Ama kullandığın silahlar sadece kötü düşüncelere zarar versin.Kendine ve etrafındakilere değil.
SORU : şu anda kendinizi nasıl hissediyorsunuz : YANLIZ , MUTSUZ , ENDİŞELİ ama ÜMİTLİ ...
Saskin, anlamam gereken isaretler mi aliyorum yoksa yolda hergun dikkatsizce vurdugum , farkina bile varmam gerekmeyen cakil taslarini mi goruyorum?
Bilmiyorum...
ama bulmaca cozmeyi severim...
Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
Şuheda fışkıracak toprağı sıksan, şuheda!
Canı, cananı, bütün varımı alsın da hüda,
Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.
::pembe:: ::pembe:: ::pembe::
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)