bu kadar güzel bir gece olamaz yaa.sabahını bekliyorum merakla
bu kadar güzel bir gece olamaz yaa.sabahını bekliyorum merakla
harika bir hafta sonu geçirdim cumartesi pazar benim için muhteşemdi çok eğlendim çok keyif aldım uzun zamandır bukadar huzurlu değildim
harika bir cumartesi toplantısı geçirdim bolca yağmur altında kaldım ama ıslanmayı seven biri için bu çok güzeldi
pazar ise dingin huzurlu evimde benim çok sevdiğim ve benim için önemli iki insanla televizyon karşısında 2 güzel dvd filmi güzel demlenmiş bir çay küçük çaplı bir makarna partisi
evdeki huzur mutluluk budur
Biraz heyecanli, biraz korkmus, biraz bezgin ve yorgun, dusunmekten yorgun dusurdu bedeni bu zalim beyin!
Ama yine de umutlu.. Hayat umut oldukca yasaniyo dimi? Bende oole yapiyorum, ne yapayim?? :
Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
Şuheda fışkıracak toprağı sıksan, şuheda!
Canı, cananı, bütün varımı alsın da hüda,
Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.
::pembe:: ::pembe:: ::pembe::
dışarda biraz y7ağmur var canım sıkılıyo evde dışarı çıksammı çıkmasammı offffff bi izin bukadarmı sıkıcı olur ya
eski alışkanlıklar,sevdiğiniz hoşlandığınız bir çok şey vardır yaaa...! zaman üzerini kapatır bu alışkanlıkların zevklerin..... sandığa kaldırılan üzeri tozlanmış duyguların ,zevklerin,hislerin tozu alınmış yeniden hayata dönmüş gibi hissediyorum işte ben.....! saatlerce yağmur altında yürüye bilen parkta bir bankta oturupta üşümüş elimde ıslak bir bira tenekesiyle kimi zaman sevinçten kimi zaman hüzünden göz yaşlarımı yağmura çok karıştırmıştım........ meyer ne çok severmişim yağmuru,yağmurda ıslanmayı.... bu kış çok güzel olacak ıslanmanın bana verdiği zevktenmi yoksa ıslanmanın yağmurun zevkini tattırandanmı bilmem teşekkür ederim İYİKİ VARSIN
cnm cok sıkılıyo birilerini özledim
Yine çok uyudum ben yaa.Hemen hazırlanıp görüşmeye gitmeliyim.Şu işi bir bağlarsam o zaman deymeyin keyfime.Ha bu arada eski bir dosta bir süpriz planladım onun ayrıntıları ilede meşgulüm
şuan burnum ince ince akıo , onları geri içime çekio olmanın hüznü var içimde....
oysa bir kağıt mendil nasılda bitirebilir bu hüznü...
ama ne demiş "büyük ünlü türk düşünürü hande yener" ?
acı veriyor yeni baştan sevmesi......
o yüzden çekin burnunuzu arkadaşlar....
şu an ne iyiyim ne de kötüyüm, ortadayım....
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
ŞU ANDA YORGUNUM
AMA TATLI Bİ YORGUNLUK
SABAHA KADAR SEWGİLİMLE TELEFONDAYDIK
HELE DÜN Kİ SÜPRİZDEN SONRA O KADAR MUTLUYUM Kİ ANLATAMAM!
AŞKIM TEŞEKKÜR EDERİM
cbr 600 kullanmadan ölürsem gözlerim açık gidecek....kullanırsam kapalı....
Bomba gibiyim Bombaaaaaaa
Dikkaaaaat patlarız bak emreyle millet dikkat olun..
bişeyler bekliyorum içimi rahatlatan sözler bunun gibi şeyler işte ama bi yandan bişey söylemeyeciğini de biliyorum nasıl bişey bu anlamadım ya bu bi çıkmaz gibi.
ayrılık kötü bişey yaaa terkedilmek kaybetmek bunlar çok acı veriyo insana nedenini bile bilmeden ya da nedenini sindirmeden.Allah kimseye vermesin boyle seyler.
gerçi ayrılık acı çekmek olmasaydı ayrılık diye bişey olmazdı.
neyse boyle işte.
Hala bomba gibiyiiim..Oleeey akşam sevgilime gidioooommm
kaçın millet zuhtupaşa bombası paaaaaaaaaaatlıyoooooooo
Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
Şuheda fışkıracak toprağı sıksan, şuheda!
Canı, cananı, bütün varımı alsın da hüda,
Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.
::pembe:: ::pembe:: ::pembe::
alestevardiya adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)