Belirsiz, anlamsiz, heyecanli, umutsuz, depresiw, yer yer evincli, yer yer kederli.... Bana yine gelenler gelmis... Ben su kacan kecileri toparliyip doneyim en iyisi!
Belirsiz, anlamsiz, heyecanli, umutsuz, depresiw, yer yer evincli, yer yer kederli.... Bana yine gelenler gelmis... Ben su kacan kecileri toparliyip doneyim en iyisi!
Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
Şuheda fışkıracak toprağı sıksan, şuheda!
Canı, cananı, bütün varımı alsın da hüda,
Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.
::pembe:: ::pembe:: ::pembe::
maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanyak hisediyorum çünkü bütün sorunlarımı hallettim tabi şimdilik
Yol gösterici yada pes etme noktası :
Yaşamımızda daima gelişmemimizi engellemekten sorumlu olan bir olay vardır
bir travma,acı bir yenilgi,aşkta hayal kırıklığı,hatta pek anlayamadığımız bir zafer bizi kortukatbilir ve bir adım daha atmamızı engelleyebilir.
onun gizli güçlerini artırma sürrecinin bir parçası olarak,bir şaman öncelikle kendisini bu pes etme noktasından kurtarmalıdır ve bunu yapmak için de tüm yaşamını gözden geçirip bu durumun tam ne zaman ortaya çıktığını bulmalıdır.
tam ne zaman ortaya çıktığını bulmaya çalışıyorum
Yitmis hissediyorum!
Elindeki pamuk helvanin aslinda pamuk olmadigini, toz sekerin kimyasal boyayla boyanip ona boyle sunuldugunu ogrenen kucuk bir cocuk gibi!
hani terler ya insan sırılsıklam olur terden,
hani buz hibi soguktur dokulen terler
hani donar bazen içi sıcacıktır ama buz gibi olur
hani derin bir nefes almak ister ama alamaz dugumlenir bogazı
hani dinamit koyup da yıkarlar ya koskocaman binayı
oyle iste...
hani derin bir nefes almak ister ama alamaz duğümlenir boğazı
hani dinamit koyup da yıkarlar ya koskocaman binayı
öyle işte....
sen benim yerimede yazmışsın sanki :
ateşi olan varmı şunları patlatayım bir bak kimse kalıyomu ortalıkta can korkusundan canlarının kıymetini bilirler belki....
Birazdan arabama atlayıp gezmeye gideceğim, cd'de güzel bir müzik ve havada yağmur... Tam olmak istediğim yerdeyim, direksiyob başında... Sevgiyle kalın....
Hayat hoştur, gerisi boştur
Al motorunu her yerde koştur
sorma peril bahçelievlerden sefaköye gelene kadar sudan çıkmış balığa döndüm vallahi ortalık kıyametPeril adlı üyeden alıntı
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
yine hasta hissediorum kendimi....... burnum tıkalı öksürüyorum,
hissetmekte neymiş !? hastayım işte .......
sıcak kumlardan serın sulara gırdıgın hıssıyatı yasamak ısterdım ama
resmen gri bulutlardan yeryzune dusen ufak masum tatlı su damlacıklarının lagıma akan hızlı kanallardakı pis su gibi hissediyorum
Hayvanları katletmeli kadınlara giydirmeli bayramlarda seyranlarda eşe dosta yedirmeli
BILOOO adlı üyeden alıntı
ege,marmara heryer aynı şu an İzmir de güneşin g si yok iç karartan bir hava var dün ege üniversitesi hastanesinin ordan geçiyorum yol kaygan tır kaymış dorse yolu kapatmış kabin bariyere saplanmış tarafik felç aynen lütfen uzun araçlara dikkat
gecelerdir derin düşünceler yüzünden uyuyamıyorum benim hakkımda ne düşüneceğin artık umrumda bile değil belki bunu benden beklemiyodun ama olan oldu sayılır belki bunu soylemek ıcın cok erken ama bence artık zamanı geldı.sana sımdıye kadar cesaret bıle edemedıgım bısey sormak zorundayım cok dusundum ve işte soruyorum ve senden cok cıddı bır cevap belklıyorum sakın alay etme sence HAMAM BÖCEKLERİ TERLER Mİ?
tele gelen boyle bı msg dan sonra nasıl olunursa oyle işte
eğer terlerseler çok pis kokarlar
[FONT="Comic Sans MS"][B][U][COLOR="Red"][SIZE="2"]ZEKİ ÇEVİK VE AHLAKSIZIM[/SIZE][/COLOR][/U][/B][/FONT]
EgeKnn adlı üyeden alıntı
dikkat ette sende aynı ateşle patlama arkadaşım
değişik bir sabah aslında bildiğim beklediğim şeylerin havadisleri geliyor mi yoksa mı bilemedim ama ben geçmeyi düşünüyorum bunlara
Saskin, umutsuz, boslukta...
Neden soylemek istediklerini soyleyemiyor insan?
Beyin, dusundugunu mu dile getiriyor yoksa dil kendi mi karar veriyor ne soyleyecegine?!
Dusunuyorum, soyleyemiyorum...
...soyledigimi dusunmuyorum!
Bana oyun oynama artik, ozgur birak da konusayim!
alestevardiya;
beyin her zaman dogruyu bulur dusunerek ve dile iletir. dil de işine gelenleri soyler gelmeyenleri soylemez.
hayat bi oyun değilmi ki zaten.bizlerde o oyunda figüran.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)