bunlarda benim koleksiyonum...el emeği,göz nuru...
Reklamlar
-
herkese merhaba;
bir arakadaşım renault clio'sunu modifiye yapmıştı,hiç beyenmemiştim ve '' ben bunun oyuncağını bile daha iyi modifiye ederim '' dedikten sonra iddia üzerine bu işe başladım... ve bir daha bırakamadım...
arabaları her yerden alabiliyorum,sadece 1'e 1 aynı olması şart,fiyatı mühim değil... ister işporta isterse mağaza....
ilk önce ne yapacağıma karar veriyorum,o sıraya göre hareket ediyorum. genelde ya arabaya göre paça toplarım,yada parçalara göre araba alırım,o gün hangisi olursa... gerekirse yeniden boyarım,farlar,cam'lar,egzost,lastik,jant,devir-hız saatleri,emniyet kemerleri,rollcage,alçaltma-yükseltme... aklınıza ne gelirse yapıyorum.
ancak bunları yaparken orjinal görünmesine önem veriyorum,sırıtmamalı,saçma olmamalı,gerçeğine enn yakın olmalı...hepsinden sadece 1 tane var!!! 2.cisi imkansız...
daha önce eski dükkanımda sergiliyordum,bu dükkanımda bu şansım şimdilik yok:(
modellerim arasında elektrikli 3 tane 1/10 subaru,ford,dodge,1 tane daha subaru 1/25,
bıg foot,profesyonel yelkenli ve son olarakta 128cm'lik vinç mevcut...
fotoğrafları cep telefomundan çekmiştim,çok detay belli olmuyor...
umarım beğenirsiniz...
bu audi TT'de gördüğünüz herşey el yapımıdır,stıcker'lar özel alınmıştır...
1978 dodge chalenger...lastikleri için,yeni formula 1 maketi aldım ve lastiklerini kullandım,boyası değişti,sağ-sol egzos çıkışları,jantlar,motor,kaput,araç içi,dış kaporta (arka çamurluk için DRAMEL marka el aleti özel alındı)....
land rover defender; ön demirler,sis farları,tavan avadanlıklar...her şey....
vee... NİSSAN SKYLİNE GTR R34 ilk önce araç alındı,ardından japon'yaya giden kuzenimden orjinal NİSMO stıcker'ları istedim... üstündeki bütün logolar,yazılar orjinaldir.hatta GTR logosu metal olup kabartmalıdır... bu aracın aklınıza gelebilecek her yeri değişti,hatta koltuklarında karbon fiber görünüm bile mevcuttur...aracın yanlarındaki stıcker'lar şuan modifiyeli araçlarda bile yok!!! tam 3 günde hazırlandı... o zamanlar fazla fotoğrafını çekmemiştim:(
renault clio; ilk demo arabam... rollbar,devir saati,emniyet kemeri,far karartma,orjinal logolar... sol yandaki araç üst'te bahsettiğim nissan'ın yan tarafı. dikkat'li bakarsanız stıcker'ları rahatlıkla görebilirsiniz...
bunlarda eşimin bana aldığı özel koleksiyon arabalar...
kuzenim almış kendisine,beceremedi bana verdi... bende horby yaptım... hatta küçük bir kaza bile geçirdim yaparken; gözüme JAPON YAPIŞTIRICISI kaçtı
dükkanımdaki raf...o zamanlar 95-98 tane arabam vardı 85 tanesi modifiyeli...
hayalimdeki otomobil... 1969 DODGE CHARGER...şeritler ve ejderha benim eserim,araç alçatma mevcut...
1/25 kumandalı subaru,müşterim UMMAN'dan getirnişti...
burdada vinç'imin değişik açıdan görüntüsü; ayrıca sol üst'te big foot görünüyor... tabiki o da işlemlerden geçti
1/10 subaru impreza
arabalarımın bir kısmı...daha ev'dede vardı o zamanlar,ama teknemin duruşu süper...
hep modifiyeli olacak değilya... 1 tanede kaza yapmış şeklinde araba yaptım. gerçek kaza resimlerinden bakarak, 1'e 1 yapıldı...aracın üstündede hummer var,onunda tekerlekleri değişti...
tır'larımda var tabiki...
ve en son resim... komple tezgah arkası...
o kadar çok resim vardaki... sadece bir kaçını seçip koyabildim; umarım beğenmişsinizdir.
yorumlarınız için şimdiden teşekkürler
Reklamlar
-
-
-
cakalaz adlı üyeden alıntı
Otomobilleri kabul etmiyoruz aramıza
Şaka Şaka
Gercekten cok güzel valla
Tabi otomobil olunca şansınız oLuyor ; Motosiklette böyle fazla secenek yok
Bu arada ben de Yeni biR BMW 650 CS buldum ; Bu hafta alacağım
Hayırlı olsun şimdiden
Otomobil kolleksiyonuda harika
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
-
abi eline saglik cok güzel olmuşta birde zat 150 modifiyeleseydin fena olmazdi hani
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
abi çok güzel yaa hayran kaldım amerikan otolara ilgimiz büyük galiba bende mustang hayranıyım hayallerimi süsleyen araba shelby abi resimlerine hobine hayran kaldım
"Suskunluğum asaletimdendir / Her lafa verilecek bir cevabım var / Lakin; / Bir lafa bakarım laf mı diye, / Bir de söyleyene bakarım adam mı diye?"
-
Eline,emegine sağlık gerçekten güzel olmuş kolleksiyonun
-
Gerçekten çok güzel maketler.
Fakat fotograf kalitesi sanatınızı örtmüş.
Bu modelleri tek tek fotograflamak isterdim.
-
GorkeM adlı üyeden alıntı
Gerçekten çok güzel maketler.
Fakat fotograf kalitesi sanatınızı örtmüş.
Bu modelleri tek tek fotograflamak isterdim.
katılıyorum... iyi bir makine ile iyi bir fotoğraf çalışması yapılmalı bence de bu modellere..... Özellikle kaza yapan araba modeli için iyi bir ışık ve gölge ayarı yapılmış fotoğraf gerek bence , ben onu çok beğendim çünküüüüü
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
-
17 Aralık 2008, 23:08
harika arabalar valla ama daha kaliteli bi makineyle çekersen bir de resimleri daha zevkli olur izlemesi
-
17 Aralık 2008, 23:25
arkadaşlar; o zamanlar motosikletim yoktu...devamlı bu arabalarla uğraşıyordum,o günlerde de cep telefonumu yeni almıştım... devamlı çekip durmuştum
bu sebepten dolayı kötü çıktı...
-
17 Aralık 2008, 23:35
Emeğinize sağlık çok güzel olmuşlar harika işçilik.
-
17 Aralık 2008, 23:49
-
17 Aralık 2008, 23:58
arkadaşlar; iyi ve güzel temennileriniz için çoook teşekkür ederim...
-
18 Aralık 2008, 00:00
Süper......
-
18 Aralık 2008, 00:07
Valla harika şeyler..... Burda saç baş yoldum...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
18 Aralık 2008, 00:09
emeğine sağlık valla çok hoş olmuş hepside
-
18 Aralık 2008, 00:35
Ayberk eline, emeğine sağlık.
Benim de maket-model merakım vardır, ama daha çok hava araçları üzerine.
Bu arada, dikkat et de çalmasınlar onları dükkandan.
lijoluna adlı üyeden alıntı
valla ayberk çiköfteden başka şelerde yapıyomuşsun
şaka bir yana süper koloksiyon bayıldım oynamak isterdim hepsiyle
motorun hayırlı olur inş,benimkinede müşteri çıktı 1 saat önce geldi hemen baktı yarın konuşuruz dedi
hiç istemiyorum ama birazcık sıkışacam sanırım hayırlısıyla olmasın inş
bende kalsın motorumu sefiyomm beennn
Benim gibi yap Turgay, fiyatı yüksek tut
-
18 Aralık 2008, 00:37
emegınıze saglık cok guzelller,
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
-
18 Aralık 2008, 00:40
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler