uğraş emek ve zahmet...
Gerçekten çok güzel olmuş...
uğraş emek ve zahmet...
Gerçekten çok güzel olmuş...
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
Büyük uğraş vermişsiniz çok keyifli şeyler çıkartmışsınız ortaya. Tebrikler...
Herşey yeniden yollarda olabilmek için...
Eline sağlık hepside çok iyi paylaşım için teşekkürler...
Yollarda Motorcunun Motorcudan başka Dostu Yok!
Çok güzel bi kolaksiyon.
Bizlerle paylaştığın için de ayrıca teşekür ederim.
[B][COLOR="DarkRed"]Sonu yok bu aşkın...[/COLOR][/B]
Abi Helal diyorum başka bişey demiyorum.
Nasıl bakıyorsun o kadar filoya anlamıyorum...
Bende el yapımı ahşap bir chopper motorsiklet var bazen onu korumak zor oluyor.(Misafir çocukları yigenler, arkadaşlar,vsss....)
El emegi göz nuru diyelim Allah arttırsın
Bedenimdeki Ruhun ^3^ günlük sahibiysem istedigim gibi yaşarım.
Ustam ellerine sağlık ben de 60-70'lerin tüm araba modellerine hastayım krom tampon, estetik karoser ve gösterge-kokpit şimdilik tam bir koleksiyon yapamadım aldığımı dağıtmaktan ama seni gördüm ve ayda en az 1 araba ile başlayacağım. Vincin kolleksiyondaki en değerli parça olmalı. Aynısından kullanmıştım küçükken çok zevklidir. Teşekkürler.
emeyine sağlık güzel koleksiyon olmuş paylaşım için teşekürler .
güzel yorumlarınız için çok teşekkürler...
gerçektende çok uzun saatler ve emek harcadım... işin en zor kısmıda; arabalara uyacak parça ve el aletleri oluyor... tabi ki bazı şeyler maddiyata bağlı. ama herşeyi parayla yaparsak işin zevki çıkmaz...
ayrıca yazmayı unutmuşum...
vinç'in ucunda dikkat ettiyseniz kola kutusu vardı... o kola kutusu doludur;330ml... artık hesabı siz yapın!!!
ayrıca resimlere detaylı bakarsanız; honda teyp R (mugen),mazda,bolca wv,coper,viper,crysler... gibi daha çok marka göreceksinizdir. bu araçlarda da modifiye mevcuttur...
kırmızı CLİO'mu?
evet kırmızı oLan acayip cezb etti beni =) youtube a bi video eklemiştim aynı cliodan drift yaparken çekmiştim gözümün önünde LastikLerini yakmıştı =) o günden beri hastasıyım hatta linkini vereyim bizzat kendim çektim =) http://www.youtube.com/watch?v=fd0tqm5mhLo
fazla olmasada bendede bir kaç çeşit araba motosiklet çeşidi var yavaş yavaş bunu koleksiyon yapacam ... fotolar için teşekkürler ..
Ah bir İstanbul'da olsam var ya günde 1 tane onlardan alırım abartısız 1/43 tabii öyle zengin havasına büründük
dükkana girsem yemek yerine oyuncaklarına müşteri çıkarım herhalde
güzel olmuş.
bendede var kolleksiyon yakında ekleyecegim.
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
biz o gün geldiğimizde niye görmedik abicim bunları yoksa biz gelicez diye yok mu ettin ortalıktan
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)