Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

BEYOGLU/CİHANGİRE EN KOLAY NERDEN GİDEBİLİRİM

REKLAM ALANI
    kahraman34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    içmeler köprüsünden aşagı in tersaneleri geç işte ben ordayım(tuzla)
    Motosikleti
    bir adet 2005 model kırmızı düldül(as150t)
    motorla ilgisi olmayacak ama istanbul anadolu yakası pendik civarından beyoglu-cihangir civarına en kolay hangi güzergahtan (iett otobüsleri ) gidebilirim yardımlarınız için şimdiden teşekürler
    [SIZE="2"][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]gerçekleri [/COLOR][COLOR="Yellow"]tarih [/COLOR][COLOR="Red"]yazar[/COLOR],[COLOR="Yellow"]tarihi [/COLOR][COLOR="Red"]galatasaray[/COLOR] [COLOR="Yellow"]yazar[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

kahraman34, arkadaşım bunu duyurular bölümü değilde konu dışı bölümüne açman gerekiyordu siteyi iyi analiz edip konu başlıklarınızı lütfen doğru yerlere açınız...teşekkürler...

federal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Bandit 650 S
    Biscuit, kardeşim size ne nereye açtığından ... mod mu olcanıız bide başımızaa...
    Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
    Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!

Motosikleti
    biscuit kusura bakma dalgınlığıma geldi o yüzden buraya yanlışla açtım.
    [SIZE="2"][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]gerçekleri [/COLOR][COLOR="Yellow"]tarih [/COLOR][COLOR="Red"]yazar[/COLOR],[COLOR="Yellow"]tarihi [/COLOR][COLOR="Red"]galatasaray[/COLOR] [COLOR="Yellow"]yazar[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE]

federal, canım kardeşim maksadım siteyi doğru kullanımını sağlamak buda senin benim ve tüm üyelerin belli oranda arkadaşları uyarması doğrultusunda gerçekleşir kahraman34, arkadaşımın anlayışından dolayıda teşekkür ederim ...çook ciddiyim dimi

federal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Bandit 650 S
    Biscuit, evet evet çok ciddisin de ( ee öğretmensin kolay değil ) , adamın sorusu güme gitti... bi yardım edin...
    Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
    Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!

Motosikleti
    federal sorum o kadarda önemli degil maksat muhabbet olsun zaten cihangir'e 3 arkadaş beraber gideceğiz cumartesi 10:00 sınav işimiz varda o yüzden sordum.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler