motorla ilgisi olmayacak ama istanbul anadolu yakası pendik civarından beyoglu-cihangir civarına en kolay hangi güzergahtan (iett otobüsleri ) gidebilirim yardımlarınız için şimdiden teşekürler
motorla ilgisi olmayacak ama istanbul anadolu yakası pendik civarından beyoglu-cihangir civarına en kolay hangi güzergahtan (iett otobüsleri ) gidebilirim yardımlarınız için şimdiden teşekürler
[SIZE="2"][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]gerçekleri [/COLOR][COLOR="Yellow"]tarih [/COLOR][COLOR="Red"]yazar[/COLOR],[COLOR="Yellow"]tarihi [/COLOR][COLOR="Red"]galatasaray[/COLOR] [COLOR="Yellow"]yazar[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE]
kahraman34, arkadaşım bunu duyurular bölümü değilde konu dışı bölümüne açman gerekiyordu siteyi iyi analiz edip konu başlıklarınızı lütfen doğru yerlere açınız...teşekkürler...
Biscuit, kardeşim size ne nereye açtığından ... mod mu olcanıız bide başımızaa...
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
biscuit kusura bakma dalgınlığıma geldi o yüzden buraya yanlışla açtım.
[SIZE="2"][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]gerçekleri [/COLOR][COLOR="Yellow"]tarih [/COLOR][COLOR="Red"]yazar[/COLOR],[COLOR="Yellow"]tarihi [/COLOR][COLOR="Red"]galatasaray[/COLOR] [COLOR="Yellow"]yazar[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE]
federal, canım kardeşim maksadım siteyi doğru kullanımını sağlamak buda senin benim ve tüm üyelerin belli oranda arkadaşları uyarması doğrultusunda gerçekleşir kahraman34, arkadaşımın anlayışından dolayıda teşekkür ederim ...çook ciddiyim dimi
Biscuit, evet evet çok ciddisin de ( ee öğretmensin kolay değil ) , adamın sorusu güme gitti... bi yardım edin...
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
federal sorum o kadarda önemli degil maksat muhabbet olsun zaten cihangir'e 3 arkadaş beraber gideceğiz cumartesi 10:00 sınav işimiz varda o yüzden sordum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)