Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Bu Kalp Seni Unuturmu......

REKLAM ALANI
    federal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Bandit 650 S
    Ulu önder MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ümüzü ölümünün 67. yıldönümünde, yarın sabah 09:05 te saygıyla ve sevgiyle anıyoruz. , arkadaşlar ATATÜRK ve silah arkadaşlarının sayesinde bugünlere geldiğimizi hiçbir zaman unutmayalım....

iyi ki vardın ATAM...

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Havalar düzelince de inşaallah bir anıtkabir ziyareti organizasyonunu yapalım arkadaşlar, ne güzel olur dimi ...hadi bir ön çalışma yapalım yaz başı anıtkabire kimler gelir mesela...

Bu kalpler bu yürekler seni hiçbir zaman unutmayacak ATAM....

Fotoğraflar için Uğur ( daemon ) arkadaşımıza teşekkür ederiz...
    Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
    Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    deamon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    150 zat
    Fotoğraflar (eğer yanlış bilmiyorsam) Time dergisinin "son 100 yıla damgasını vuran önemli insanlar" yazı dizisi için özel renklendirilmiş olan fotoğraflardır.

yokluklar içinden bir vatan var eden atamızı ve silah arkadaşlarını saygıyla anıyorum

anıtkabir ziyaretini de mutlaka yapalım, bir cumartesi yola çıkar Pazar atamızı ziyaret eder ve döneriz...güzel olur...
    Yeryüzünün sonuna gittim Suların sonuna gittim Gökyüzünün sonuna gittim Dağların sonuna gittim Arkadaşım olmayan birşey bulamadım Navajo Atasözü

ruhu şaad olsun saygı ile anıyor ilkelerinden ödün vermiyoruzzz

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

turkiyede gordugum en guzel yer anitkabir hic bu kadar kaliteli bir muze tarzi bir yer olucagini zannetmiyordum. tekrar gormek cok guzel olur. temden basar gideriz valla

Ne Mutlu Turkun Diyene!

Peril - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    VALLA HAFTASONU OLSAYDI ANKARA-ANITKABİR gezisi düzenleseydfik diye geçti içimden birden

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!!

İYİ Kİ VARDIN ATATÜRK ve HEP VAR OLACAKSIN

Motosikleti
    Suzuki Bandit 650 S
    Ya arkadaşlar ATATÜRK lafı geçtimi tüylerim hep diken diken olur... ben İstanbul doğumluyum ve aslen Ankaralıyım ama bir kere dedemin cenazesine gittim, anıtkabire gitmedim, öküzmüyüm...evet....

zpoint - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    MUTLAAKA ANITKABİRE GİDELİM .

MUHTAÇ OLDUĞUN KUDRET DAMARLARINDAKİ ASIL KANDA MEVCUTTUR!!!!
    cbr 600 kullanmadan ölürsem gözlerim açık gidecek....kullanırsam kapalı....

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    ver elini ankara...biz geliyoruz...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

ODUNCU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLR 650
    Ruhu şad olsun. Gideriz hocam, gitmeliyiz.

Motosikleti
    ercüment erdun,benim kIrmIzI JInlun 250cc metal kIsragIm,oglumun 200 cc lIk yaban keçIsI sky team
    ne Ankaramı
    Ulu Önder Atamızın Ruhu Şad olsun

Valla arkadaşlar ruhu şad mı oluyor yoksa Atamın kemiklerini mi sızlatıyoruz bilemiyorum ama sayesinde şu ortamı bile bulabildiysek ne mutlu türkim diyene ...

Motosikleti
    Suzuki Bandit 650 S
    e_erdun, Abicim ankaraya makaraya yaz başı hazırlanalım abi....

Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Atatürk gibi bi adam gelmedi bu dünyaya bi dahada gelirmi bilinmez...Ama bilinen tek şey var ki aslında o zaten gitmedi bizimle birlikte,damarında Türk kanı akan bu ülke için canını hiç düşünmeden verebilecek insanların gönüllerinde,bizlerle...Aslında o sadece bizim kabul ettiğimiz ulu bir önder değil bu biraz olsun tarafsız düşünen olanları olduğu gibi değerlendirebilen bütün insanlığın bütün milletlerin taktir ettiği bir kişilik...SAYGILAR SEVGİLER ATAMIZA...

(Bu arada başlığı en azından Bu kalp seni unuturmu ATAM... olarak değiştirsek daha etkili olmaz mı sizce Bu şekilde bi aşk meselesi gibi anlaşılabiliyo )

Gencadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Regal Raptor DADYW DD250E-9
    Saat dokuzu beş geçiyordu. 57 yıl boyunca bağımsız ve güçlü bir Türkiye için çarpan bir yürek, bir daha çarpmamak üzere durmuştu. İşte o saatten sonra milyonlarca yürek, bir tarih boyunca aynı hedef için çarpmaya başlamıştı. Hem de hiçbir zaman durmamak üzere. O artık yüreklerimizde yaşıyor, O geleceğimizde yaşıyor, bu ülke için canını seve seve ortaya koymaya hazır, bağımsızlığı için ülkesine her fedakarlığı yapmaya yeminli, büyümekte olan milyonlarca gençte, taptaze beyinlerde, minicik yüreklerde yaşıyor. En Büyük Türk Atatürk artık BİZDE yaşıyor.

Ulu Önder Atatürk'ümüzü ölümünün 67. yılında saygıyla, rahmetle ve minnetle anıyoruz. Teşekkürler ATAM!

[COLOR="DarkSlateBlue"][B]34 NVT 21[/B] - DADYW DD250E-9 - Görürseniz selam verin :)[/COLOR]

benkaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    250 mct
    yüreğinde ATATÜRK ve VATAN sevdası eksik olmayan , bugünlere nasıl gelindiğinin bilincinde olan , adını hiçbirzaman bilemeyeceğimiz şehit dedelerimizin evlatları olan bizler ; senin eserlerinin hep mutluluğunu yaşıyoruz.RUHUN ŞAD OLSUN ATAM.

piyade - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Manevi huzurunda saygıyla eğiliyorum,eğiliyoruz . Seni kalp im den , kalp lerimizden Düşünce temelimiz den hiç bir güç silemez.

Forumdan Uzaklaştırıldı _Si_BeMoL_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '91 Mz 251 ETZ
    bende bende...gelıyom anıtkabıre.eskısehır yakın zaten ankaraya ama orda yollardan kım toplıcak benı? tabana kuvvet gıdılmez heralde dimi.zaten sizde bu kardesınızı yurutmezsınız dimi? yoksa yuruturmusunuz

Motosikleti
    Suzuki Bandit 650 S
    _Si_BeMoL_, o günler bi gelsin, yürütmeyiz seni canım...

ohyeah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F 650 GS DAKAR
    Beyler bayanlar Anıtkabir'e gidilecekse ben dünden hazırım. Ama 12 Aralık ta askerde olucam ona göre
    Bizim devlet idaresinde takip ettiğimiz prensipleri, gökten indiği sanılan kitapların dogmalarıyla asla bir tutulmamalıdır. Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil, doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz
    M.Kemal ATATÜRK

Forumdan Uzaklaştırıldı _Si_BeMoL_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '91 Mz 251 ETZ
    federal, saol.ısallah gorcez o gunlerıde.belkı bı mucıze olurda motorumu alırsam kendı motorumla gelırım.ahhh ahhhh.ılk gezım de anıkabıre olur anlamı olur.

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler