####Matematikçinin Fendi Motoru Yeni Mubarek..####
-
06 Haziran 2004, 19:59
matematikçiler bizi geçtiler..) ımkansız ya neyse
BİR MATEMATİKÇİNİN AŞKINI ANLATMA YOLU
Türev tanem, bir tanem, bir sigma işareti kadar kıvrak bir pi sayısı kadar sonsuzsun sevgilim.. Sana olan sevgim limitlerin sonsuzluğuna ulaşıyor. Bir bakışın kalbimde matris kadar derin etkiler yapıyor. Kalem gibi kaşların, trigonometri gibi karışık saçların, tebeşir kokusu gibi burnumda tütüyor.
Çarpanlara ayrılmayan denklemler gibi nazlanma. Senden mektup almak inan integral almaktan daha zor. Bilinmeyenlerimiz farklı olsa bile polinomlar gibiyiz. Eğer böyle devam ederse seni keşfedilmemiş dizi kuralları gibi izleyeceğim.
Seninle bir daire olalım. Merkezde ben, etrafımda eşit uzaklıklarda sen. Nereye bakarsam seni göreyim. Üzüntülerimiz teğet, sevinçlerimiz kiriş olsun. Birbirimize o kadar yakın olalım ki, yarıçaplarımızın limiti sıfıra yaklaşsın.
Şu anda yax + bx + c parabolünün iki ayrı kolu isek de bir gün tepe noktasında buluşacağız. Sana bir sinx eğrisi gibi sürekli “k” sabiti kadar bağlıyım. Hiçbir parantez bizi ayıramaz.
bizim kadar asla olamazlar ama
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
Reklamlar
-
06 Haziran 2004, 20:34
-
07 Haziran 2004, 18:22
bir profesörün sevgilisine yazdığı aşk mektubu olsa gerek
-
08 Haziran 2004, 23:02
vallahi bilmem ama manyak seviyor her halde....
motorcunun motoru sevdiği kadar asla olamaz bence..
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
-
vay be adam ne yazmış ama aşmış olayı
[URL="http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=8625"]KONYALI MOTORCULAR TOPLANIYORUZ[/URL]
-
çok güzel eskiden ne aşklar varmış fatih hortlatma benim baktığım başlıkları mı takip ediyon
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
-
evet nasıl bildin seni takip ediyorum
[URL="http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=8625"]KONYALI MOTORCULAR TOPLANIYORUZ[/URL]
-
valla oda güzel adam mat.manyaa heralde
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler