Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Hayalinizdeki MESLEK ???

REKLAM ALANI
    federal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Bandit 650 S
    Canım dostlarım işte size fırsat ! kendinizi ifade edin...

Hayallerinizde yada küçükken ne olmak isterdiniz yada ne meslek şeçerdiniz ve neden olmadı da şu anda ne iş yapıyorsunuz....

Yani ne istedim ne oldum ve mutlumuyum ?

Ben başlıyımmm...

Küçükken bana sorarlarmış büyüyünce ne olcan diye ben de hırsız olcam dermişim (cidden ) ...beni en çok çeken meslek beyin cerrahlığıydı ama maalesef ailem istemedi, şu anda ki kafam olsaydı öncelikle havacı bir subay veya cumhuriyet savcısı olmak için yırtardım ve olurdum... Düşüncelerim bunlar şu anda ne iş mi yapıyorum TURİZM SEYAHAT ACENTALIĞI Mutluyum valla... Ya siz ?
    Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
    Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı _Si_BeMoL_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '91 Mz 251 ETZ
    ben motosiklet tamircisi aksesuar modıfıye ve satıs amaclı bı sırket kurmak ısterdım.hatta bazen canlandırırım kafamda.araba servıslerı gıbı motor bakımı bı atolyede boya bakımı bı atolyede aksesua modıfıye ıslemlerı bı atolyede olcak. super bı yer olurdu

alestevardiya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pink Panther :)
    Tiyatrocu! Tam 11 sene bi fiil ugrastim, egitimini aldim, sahne tozu yuttum sonra ne mi oldu??? Universite sinavina girdim!!

Su anda "Gemi Mak. Isl. Muh" yim ... Cok memnunum meslegimden.. Ilk tercihimdi zaten, simdiki aklimla girsem ilk ve tek tercihim olurdu! (ama tiyatro hep icimde olarak) Cok iyi bir meslege sahip olmanin disinda, Turkiyenin ILK Gemi Mak. Isl. Muh 4 bayandan bir tanesiyim. Yani 121 senelik okula ilk defa bayan alindi, iste aleste arkadasiniz onlardan bir tanesi. O yuzden iste bayanlara atip tutunca siz o kadar guluyor bu arkadasiniz!

ama ama yinede nerde bir oyun izlesem, icim sizlar beeeahh!

Siz arada beni alkislasaniza bulusmalarda, oyle bir hastaligi oluyor Tiyatroyu birakanlarin!! :
    Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
    Şuheda fışkıracak toprağı sıksan, şuheda!
    Canı, cananı, bütün varımı alsın da hüda,
    Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.
    ::pembe:: ::pembe:: ::pembe::

federal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Bandit 650 S
    ALKIŞLAR alestevardiya İÇİN ŞAK ŞAK ŞAK ŞAK ŞAK ŞAK ŞAK ŞAK
    Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
    Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!

Kobayashi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Joyride 200
    şuanda bankacıyım...

müşteri kitlesi belli olan bar yada restaurant işletmek isterdim.
    yada müzik organizasyonuyla uğraşan bir şirketim olmasını isterdim...

Metela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tracer GT+ GT Plus
    Animatör olmak isterdim , her zaman karalamayı severim, bilgisayar eğitimcisi olarak mezun oldum gerçi mesleğimin avantajı yine animasyonla ilgimin kopmamasını sağlıyor ama şöle Türkiye de iyi bi animasyon okulu olsaydıda okusaydım orda yada kanada veya amerikadaki okullarda da okumak isterdim , bi başka hayalimde iyi bi müzisyen olmaktı, baterist yada gitaristlik gibi.

Peril - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kesinlikle YARIŞÇI olmak isterdim.
    Bu bir meslek mi denilebilir ?Ancak teknik bilgilere sahip - herşeyini kendisi yapabilecek eğitimi almış biri bunu meslek kabul eder..
    Nereye kadar mı?
    Gittiği yere kadar..

benkaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    250 mct
    alestevardiya,
    sende benim gibi hayatın sürüklediği yere gitmişsin. bende tiyatrocu olmak istiyordum hep.uzun süre yaptımda.eğitim 4/4 değil ama etüt merkezlerinde çalışa bilmek için halk eğitimden belge aldım.bir kaç lisede yönetmenlik denemelerim oldu.bi etüt merkezinde 2 sene çalıştım.ama askerden gelince ailem istemediği için ve toplumun oluşturduğu o feodal yapını kurbanı oldum...
    bir şirkette bilgisayar başındayım işimi ise hiç sevmiyorum. huzurumda yok

rutti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkeolog olmak istedim, Maden Mühendisi oldum. Kısa süre süre mühendislik, sonra müzisyenlik, tarım ürünleri pazarlama, klima satış ve montajı , tekstil, fotoğrafçılık, gazetecilik, halı saha, soğuk hava deposu işletmeciliği, çiftçilik, tekne yapımı ve denizcilik, bilgisayar yazılım ve web tasarımı, internet hizmetleri derken şimdi de motorsiklet satış ve servis hizmeti.... Hepsinden de zevk aldım.
    Ama kütüphanemdeki kitaplara bakacak olursanız Arkeoloji ve sanat tarihi ile ilgili kitaplar çoğunlukta. Ülkemizdeki ve yurt dışındaki birçok gezilerimiz aile bireylerimizin de ilgili olması nedeniyle arkeolojik yerler. Bu içimden hiç çıkmayacak ama yaptığım işlerden zevk almasını bildim.
    Ne demişler: kaçınılmazsa eğer vukuat, zevk almaya bak...

DOST_UM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TİGER 250 CC
    İÇ MİMAR

SAVASXXL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TRANSALP XL 650 V
    Hayalimde hep büyük bir tüccar olduğumu düşünürdüm (Sabanacı gibi onların SA sını kıskanırdım benım ismimde SAVAŞ YA İsmim bile şirket olmaya hazır SAV A.Ş ŞİMDİDE İŞYERIM VAR GSM BAYİSİYİM AMA BUNDAN DAHA FAZLASINI
    İSTİYORDUM....
    [B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]

Moderatör Ergin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bende küçüklüğümden beri pilot olmak istemiştim tabi sadece istemekle kaldı şimdi muhabirlik yapıyorum işimden gerçekten memnun değilim zamanında gazetecilik gibi meslek varmı deyip beynimi yıkayanları pek sevgiyle andığım söylenemez doğrusu

Shamyl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F800S
    alestevardiya, Türkiye'deki ilk bayan gemi mühendisini ben tanıyorum, komşumdu eskiden, ama adını unuttum, neydi...Esma, Seda, Esra gibi bişeydi, ama görsem tanırım O okulu bitireli bayağı oldu ama, 5-6 yıl gibi...

Ben de hep büyük bir şirkette bilg. müh. olmak isterdim niyeyse...o zamanlar çok modaydı galiba. Ama hayat koşulları bizi de baba mesleğine sürükledi, şimdi kendi işyerimi çalıştırıyorum, gayet de memnunum... ama allahtan bilgisayarla da haşır-neşir oluyoruz işimiz icabı bolca

SAVASXXL, hiç a.ş. sahibi olmaya heveslenme, devlet istediği zaman el koyabiliyor şirketine, şöyle sağlam bir ltd. yeter sana
    BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)

Motosikleti
    Shamyl, AYY ARKADASIM YAAA!!!!

Esra Kaptan dan bahsediyosun sanirim?? Kendisi, Istanbul Universitesi, Gemi Ulastirma Isletme den mezundur. Muhendis degildir ve Kaptanlik yapmaktadir. Su an suvariligini alan iki bayan vardi sanirim denizlerde calisan, onlardan bir tanesi olabilir, kendisi de, saygiyla aniyoruz....

Motosikleti
    BMW F800S
    alestevardiya, yapma yauv, ben müh. biliyordum...neyse en azından adını tutturmuşuz, ayıp etmedik gıyabında Demek senin arkadaşın, eee dünya küçük, sizin için daha bir küçüktür zaten, hepi topu bir elin parmakları kadarsınız Süvari dediğin ne oluyor? Ben süvari ata biner, kılıç kuşanır, keser-biçer biliyordum???

Motosikleti
    Yamaha FZ6 FAZER
    Annem doktor olmamı isterdi. Ben hep mühendislik tercihi yaptım. Keşke doktor olsaydım. Beyin cerrahı olmak isterdim. Şimdi elektronik mühendisiyim, genellikle yazılım işi yapıyorum ve bu aptal bilgisayarla uzun zamanlar geçiriyorum. Hiçkimse bana bu işin bu kadar asosyal olacağını demedi ki... Yaptığım işi seviyorum ama toplumdan insanlardan bu kadar kopmak biraz koyuyor...
    Life is for my own to live my own way - Metallica
    (Yaşam benim için, istediğim gibi yaşamam için)

Motosikleti
    Shamyl, arkadasim deil, kendisini gormuslugum yoktur. Bizim camiamiz kucuk bir camiadir, herkes biribirini ismen bilir.. Yaptigi isleri takip eder...
    Neyse, suvari de geminin 1. kaptanidir. Yani once 4veya3.kaptan sonra 2 sene denizde calisip sinava girip gecersen 2. kaptan sonra iki sene denizde calisip sinava girip gecersen 1. yani suvari olursun. Bu biz de de 3/4. carci (makine zabiti) sonra 2sene+sinav 2.carkci sonra 2sene+sinav carkcibasi(basmuhendis) olursun...

Denizcilikle ilgili soru ve sorunlariniz icin aleste yada trenox ne de olsa kendisi basmuhendistir yani gemide makine konusunda ustunde adam yoktur, onu da saygiyla ve sevgiyle aniyoruz burdan!

Motosikleti
    BMW F800S
    gaffar, Sen şimdi bol bol metallica dinliyebiliyorsundur ama Bana da ne oldu bugün çoştum, herşeye bir cevap, hayırdır inşallah

zpoint - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sigorta danışmanıyım ama kill biil deki gibii bir kiralık katil olabilseydim mesela
    cbr 600 kullanmadan ölürsem gözlerim açık gidecek....kullanırsam kapalı....

bende hep tatil beldesinde güzel bi hotelde müdür falan olmak istemişimdir

1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler