Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
7. sayfa BirinciBirinci ... 5678 SonuncuSonuncu

Hayalinizdeki MESLEK ???

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Buraya bir marka yazabilmem için mucize gerekli
    ben Ducati yada ktm in sahibi olmak isterdim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    kimi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 1000RR
    Alıntı mostwanted_57 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kimi raikkonen senin 2. pilotun olsun
    kimi'nin 2. pilot olması gibi bir durum imkansız olduğu için bana onun ikinci pilotu olmak yeter de artar bile...

tigermbz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 797
    çocukken polis olmak isterdim ama masa başı değil, hareketli ve tehlikeli olmalıydı. polisliğe başvurdum mülakatta elendim.
    sinema yönetmenliği de hayalimdir, sağlam bir aksiyon filmi çekebilmek isterdim.

flying hellfish - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway SL 150 / Aprilla Pegaso 650
    pilot olmayi cok isterdim :(

Motosikleti
    HYOSUNG
    Alıntı dishy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tıbbi Mümessil ve Reprezant'dır ismi...
    Sandığın gibi bütün gün gezip bi ton para almazlar

Nerden biliyorsun, hiç sağlığın her hangi bi dalında bulundun mu?
    Podyum da yürümeye benzemez bu..
    Ewet sağlığın bir dalında bulundum spor eğitmeni olmak için anatomi bilmen gerekir ayrıca spor sakatlıklarını ve tedawisini.Ayrıca çook doktor arkadaşım var ve bir çokda reprezant tanıdım.Son olarak ilaç firmasının reprezant toplantısında 3 hafta onlara program yaptık.Vede dedem diş hekimidir.PROF DR Türkan saylan cumhuriyet mitinginden hatırlarsınız aile dostumuzdur..
    Kısaca bunun podyumda yürümekle alakası yok.Lütfen konuşurken mankenlere sergilen saçma sapan tawırları takınma istersen .Eğer o mesleği dewam ettirmiş olsaydım bile ,bir konu hakkında yorum yaprken yine bilgim dahilimde yapardım
    [B]KAPI ÖNÜNE KONAN BİR KAP SU CANLARIN HAYATINI KURTARIR[/B]

tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    Fakat bunların hiç birinde ben hala sağlıkçı olduğun kanaatine varamadım...
    Her neyse, bi konu hakkında konuşabilmek, o konu hakkında bilgi sahibi olmayı gerektirir.. Mankenlere her hangi bi lafım olmadı benim, örnek gösterdim sadece ama sanırım kuruntu olmuş sende + Bana da geldi teklif topuklu ayakkabı, kuaför, etek, makyaj vs den hoşlanmadığım için uygun olmadığımı söyledim...
    Tartışmayacağım seninle, çünkü hatunuz.. Erkek olsan susmazdım..
    Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
    'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>

Gökhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS
    ulen şurda agız tadı ile bir kavga izleyemiycez mi yaa insan 1-2 laf şokuşturur kankü olmuyo böyle

reprezant olmak isteyen arkadaş:

hocam davulun sesi uzaktan hoş geliyor ama yanına gidince gerçek sesin farkına varıyorsun. o özendigin röprezantlardan hemen hemen gergün görüyorum ve sohpet etme imkanımız oluyor. bazıları firmaların baskısına dayanamayarak bunalıma giriyor ve anti depresan ilaç kullanıyorlar. veya sakinleştirici vs..... akşama kadar doktora ilacını yazması için, eczacıya ilacını alması için dil dökmenin zevkli bir iş oldugumunu düşünüyorsun? emin ol berbat birşeydir. birde parayı seven bir doktora denk gelmişsen afedersin ama o doktor senin bırak cebindeki parayı üstündeki donunu bile alıp öyle ilacını yazıyor. hatta bazen bana gelirler öyle sorarım bu hafta niye geldiniz diye aramızda geçen sohbet:

elint: neee ooo ya bu hafta kime geldiniz
    röprezant: ya şu dr ..... .... varya ona geldik.
    e: ya siz geçen hafta ona gelip ödeme yapmadınız mı?
    r: yok be adam takside bagladı bu haftaki taksiti ödemeye geldik( burda hepimiz kopuyoz tabi )
    e: eee bari taksitleri kredi kartıyla ödeyin en azından chip para kazanırsınız beeaa

r: valla bizde düşündük ama adamda post makinasi yok ama en kısa zamanda onuda alacaz inşallah
    e:hıım ok. yaa bu adama sizin almadıgınız birşey kaldımı? kilma buzdolabı bilgisayar vs....
    r: hocam bir donunu biz almadık onuda inş. önümüzdeki hafta getirmeyi düşünüyoruz

yani kısaca parayı seven dr. lar o röprezantları tavuk gibi yolar . işe girdigin firma yabancı ise dr ne isterse firmada verir ve dogal olarak ilacıda yazılır. ama yerli bir firmada çalışırsan adamlardan fazla birşey çıkmaz ve doktorda dogal olarak ilacı yazmaz. bu arada olan röprezanta olur. ona aylık satması istenen ilacı satamadıgı için prim alamaz bu durum sürekli devam ederse işten atarlar.

yani hocam röprezant sahip olmak istenecek bir meslek degil. hergünün bunalımlı geçer. gidersin doktora yalvarırsın ilacımı yaz. sonra eczaneye gidersin ilacımı sat diye dil dökersin.

bu arada ülkemizdeki kirli sağlık sisitemin de birazcık bahsetmiş olduk.

Motosikleti
    HYOSUNG
    Alıntı dishy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Fakat bunların hiç birinde ben hala sağlıkçı olduğun kanaatine varamadım...
    Her neyse, bi konu hakkında konuşabilmek, o konu hakkında bilgi sahibi olmayı gerektirir.. Mankenlere her hangi bi lafım olmadı benim, örnek gösterdim sadece ama sanırım kuruntu olmuş sende + Bana da geldi teklif topuklu ayakkabı, kuaför, etek, makyaj vs den hoşlanmadığım için uygun olmadığımı söyledim...
    Tartışmayacağım seninle, çünkü hatunuz.. Erkek olsan susmazdım..
    Ben tartışmıyorum zaten sağlıkçı olmak ne demek dishy?Sağlıkçı olmak için tıb okumak gerekmez ,sağlık meslek okullarından çıkan insanlara da sağlıkçı deniyor üstelik lise diploması ile sadece.İnsan anatomisi okumak zaten başlı başına sağlıktır.Ayrıca spor sakatlıkları ve tedawileride öyle.Sonuçta robotlar üzerinde olmuyor bu dediklerim.Kırıklar,çıkıklar kas yırtılmaları,doku zedelenmeleri ,vs vs.VE ayrıca bitirdiğim havacılık kursunda saatlerce ilk yardım ve sağlık da gördük anlatabilmişimdir umarım

federal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Bandit 650 S
    Alıntı bonnie&clide adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben tartışmıyorum zaten sağlıkçı olmak ne demek dishy?Sağlıkçı olmak için tıb okumak gerekmez ,sağlık meslek okullarından çıkan insanlara da sağlıkçı deniyor üstelik lise diploması ile sadece.İnsan anatomisi okumak zaten başlı başına sağlıktır.Ayrıca spor sakatlıkları ve tedawileride öyle.Sonuçta robotlar üzerinde olmuyor bu dediklerim.Kırıklar,çıkıklar kas yırtılmaları,doku zedelenmeleri ,vs vs.VE ayrıca bitirdiğim havacılık kursunda saatlerce ilk yardım ve sağlık da gördük anlatabilmişimdir umarım
    heh bide havacı çıktın
    şimdi de havacılık hakkında seni sıkıştırır artık
    Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
    Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!

Motosikleti
    HYOSUNG
    Alıntı federal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    heh bide havacı çıktın
    şimdi de havacılık hakkında seni sıkıştırır artık
    yok federal ben pilot olmak için gitmedim o kursa çıklık getirriiim yada paraşüt.Ben hostes olmak için başladım.Günde 8 saat hergün,pazar hariç tüm uçak tipleri modelleri özellikleri ve ilk yardım sağlık okuyorsun ve bunu ingilizce yapıyorsun.D Doğuma kadar ne yapman gerektiğini bilmen gerekiyor. Ama o kısım benim için en kolayıydı.Zira ehliyette ilk yardımdan kalanlara çok şaşırmıştım .Ben yüzüne bile bakmadan 1oo le geçerken bi kız sırf ilk yardımdan kaldığı için 2.kez giriyordu.

Motosikleti
    shanary 110 cup
    Savaş uçağı plotu olmak isterdim yolcu uçaklarını sevmiyom ama gel gör ki tornacı olduk şimdi özel bi şirkette cnc-torna operatörüyüm yağın pasın içinde sürünüyoz ne yaparsın ekmek parası okadar çalışıyom çin malı motor bile alamıyom

uzakyol gemılerınde 3. kaptanlık yaptım, dunyanın uzakdogu harıcınde gezmedıgım denızı memleketı kalmadı, ısletme fakultesını 2. sınıftan terk ettım, tekstıl fırmalarında desınator olarak calıstım, sımdı katar'a ıs guvenlıgı uzmanı olarak kabul edıldım (gıbı) gun sayıyorum. Yoksa tekrar denızemı cıksam. Çin'ni cok merak edıyorum.Bır turlu kara veremedım ya. ben ne olsam?

~~immigrant~~ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    zat150
    Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu ne şimdi.....Yanlış mı yazdın yoksam hakkatten doğru mu okuyom...
    ya yanlış yazdıki öyle umuyorum......
    yada.................. (yazmama gerek yok heralde)

lise bitene kadar elektronik iletişim mühendisi olmak istedim sonra öss ye o kadar hazırlanmak yemedi.....vazgeçtim.....
    öss sonucu geldi.......Havacı olucaktım çakı gibi asker gözlerimdeki astigmattan ameliyatla kurtulacaktım....kazandım eve 3 sayfalık bi yazı geldi.....kesin pilot oluyorum derken ayzı sonrasında en altta ameliyatla iyileşen gözleride kabul etmedikleri yazıyordu....bende seçim yapmadım .....
    bir sonraki yıl tekrar girdim öss ye bu sefer kararlıyım veteriner olucam.... Sonuç geldi rahat rahat istanbul üni. veterinerliğe giricem evden ve dersane hocamdan itü yaz itü yaz baskıları aldıgım puandan 42 puan yuksek bı itü yazdım gönülleri olsun diye ikinci sıradad istanbul veterinerlik...
    ve sonuc.... itü jeoloji.......... ağlamak istedim olmadı adı var ya İTÜ....
    neyse başladım hazırlığı okumaya.....
    bu benım işim olmamalıydı benım işim insanla urasmak hergun yeni birileriyle tanışmak üzerine olmalıydı.....
    düşündüm düşündüm baba mesleği otel receptionistliği......
    şuan oldukça iyi sayılan 5 yıldızlı bi otelde receptionistim (7 aydır)
    ama hala elektronik mühendisliği ve pilotluk hayalimin yanısıra veterınerlık arzuları var
    2008 öss bekle beni geliyorum....................... Bi daha kazancam seni.............................

Motosikleti
    F 650 GS
    Alıntı ~~immigrant~~ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya yanlış yazdıki öyle umuyorum......
    yada.................. (yazmama gerek yok heralde)

lise bitene kadar elektronik iletişim mühendisi olmak istedim sonra öss ye o kadar hazırlanmak yemedi.....vazgeçtim.....
    öss sonucu geldi.......Havacı olucaktım çakı gibi asker gözlerimdeki astigmattan ameliyatla kurtulacaktım....kazandım eve 3 sayfalık bi yazı geldi.....kesin pilot oluyorum derken ayzı sonrasında en altta ameliyatla iyileşen gözleride kabul etmedikleri yazıyordu....bende seçim yapmadım .....
    bir sonraki yıl tekrar girdim öss ye bu sefer kararlıyım veteriner olucam.... Sonuç geldi rahat rahat istanbul üni. veterinerliğe giricem evden ve dersane hocamdan itü yaz itü yaz baskıları aldıgım puandan 42 puan yuksek bı itü yazdım gönülleri olsun diye ikinci sıradad istanbul veterinerlik...
    ve sonuc.... itü jeoloji.......... ağlamak istedim olmadı adı var ya İTÜ....
    neyse başladım hazırlığı okumaya.....
    bu benım işim olmamalıydı benım işim insanla urasmak hergun yeni birileriyle tanışmak üzerine olmalıydı.....
    düşündüm düşündüm baba mesleği otel receptionistliği......
    şuan oldukça iyi sayılan 5 yıldızlı bi otelde receptionistim (7 aydır)
    ama hala elektronik mühendisliği ve pilotluk hayalimin yanısıra veterınerlık arzuları var
    2008 öss bekle beni geliyorum....................... Bi daha kazancam seni.............................
    vay be jet pilotu olmaya okadar yaklaşmışken olacak işmi be. benimde senin gibi pilot olmak idealimdi ama olmadı. şimdi o uçakların bakımı yapan teknik personel olmak için ugraşıyorum umarım olurum. arkadaşım sana tavsiyem gerçekten bu pilot olmayı okadar çok istiyorsan bu hayalinin peşini bırakma. evet gözündeki sorunu ameliyatla çözebilgidin için askeri pilot olamayacaksın. ama sivil havacılıgı araştır. onlar bu şekilde kabul edebilir. askeri pilot olsan bile o jetlerle hergün uçma imkanın olmayabilir. fakat sivil bir hava yolu şirketinde pilot olursan hergün uçabilirsin. birgün viyana birgün paris diger gün şırnak ( şaka şaka )

bana meslek çeşitleri degilidiginde aklıma gelen:
    1-pilotlar
    2- digerleri...

senin içinde böyleyse sivil havacılıkta pilot olma işini biraz araştır derim. hayallerinin peşini bırakma...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Var
    Ben siyasetçi olmak isterdim.

Alıntı wykpy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    uzakyol gemılerınde 3. kaptanlık yaptım, dunyanın uzakdogu harıcınde gezmedıgım denızı memleketı kalmadı, ısletme fakultesını 2. sınıftan terk ettım, tekstıl fırmalarında desınator olarak calıstım, sımdı katar'a ıs guvenlıgı uzmanı olarak kabul edıldım (gıbı) gun sayıyorum. Yoksa tekrar denızemı cıksam. Çin'ni cok merak edıyorum.Bır turlu kara veremedım ya. ben ne olsam?
    Dostum Çin'in doğu bölgelerinin yarısını dolaştım ben. Özellikle de doğusunu. Kesinlikle tavsiye ederim. Shanghai, Ghangzhou, Shengzen, HongKong mükemmel yerler.

Motosikleti
    HYOSUNG
    Alıntı ELINT adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vay be jet pilotu olmaya okadar yaklaşmışken olacak işmi be. benimde senin gibi pilot olmak idealimdi ama olmadı. şimdi o uçakların bakımı yapan teknik personel olmak için ugraşıyorum umarım olurum. arkadaşım sana tavsiyem gerçekten bu pilot olmayı okadar çok istiyorsan bu hayalinin peşini bırakma. evet gözündeki sorunu ameliyatla çözebilgidin için askeri pilot olamayacaksın. ama sivil havacılıgı araştır. onlar bu şekilde kabul edebilir. askeri pilot olsan bile o jetlerle hergün uçma imkanın olmayabilir. fakat sivil bir hava yolu şirketinde pilot olursan hergün uçabilirsin. birgün viyana birgün paris diger gün şırnak ( şaka şaka )

bana meslek çeşitleri degilidiginde aklıma gelen:
    1-pilotlar
    2- digerleri...

senin içinde böyleyse sivil havacılıkta pilot olma işini biraz araştır derim. hayallerinin peşini bırakma...
    siwil havacılık için ,dışarıdan kursa girip belli bir uçuş süresini tamamlaman gerekiyor .Daha sonra pilot olabiliyorsun.İlk chesta ile uçuşa başlatıyorlar.Ama süper pahallı .Sonrada hava yollarına başwurman gerek aslında genç pilotlara çok ihtiyaç var.Ama dediğim gibi paraya bakıor biraz

Motosikleti
    F 650 GS
    Alıntı bonnie&clide adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    siwil havacılık için ,dışarıdan kursa girip belli bir uçuş süresini tamamlaman gerekiyor .Daha sonra pilot olabiliyorsun.İlk chesta ile uçuşa başlatıyorlar.Ama süper pahallı .Sonrada hava yollarına başwurman gerek aslında genç pilotlara çok ihtiyaç var.Ama dediğim gibi paraya bakıor biraz
    evet benim aradıgımda bu bilgilerdi. bilgilendirmen için sagol. ama parayı olayı sakat tabi.

adamların genç pilotlara ihtiyacı var ama para yüzünden başvuran yok. ne iş bee.

~~immigrant~~ arkadaşım sıkma canını be. zaten bende pilotlugu oldum olası sevmem. ne o yaa 2 motorlu pır pırı öyle uçuroyun.

en iyisi sen o mühendisliklere bak yaaa.

zaten bana meslek çeşitleri degilidiginde aklıma gelen:
    1-mühendislik
    2-digerleri

( yalandan kim ölmüş )

Motosikleti
    HYOSUNG
    Okuldan sonra yapman daha ii olur üniv. bitirdikten sonra sanırım bu şartı da koşuyorlardı. Borç alıp yapabilirsin çok istekliysen çünkü pilotlar çok ii kazanıolar aslında bol şans dilerim

solmyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    seri katil olmak isterdim,yada kiralık katil.
    motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 --(SİYAH)
    profilimi açıp bakın..

7. sayfa BirinciBirinci ... 5678 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler