Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
6. sayfa BirinciBirinci ... 45678 SonuncuSonuncu

Hayalinizdeki MESLEK ???

REKLAM ALANI
    digitim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda
    Ben bilgisayar mühendisi olmak istiyordum. Şimdi bilgisayar satıyorum. Esnaf olmak çok güzel. kapı önünde çay molası vermek. yani hayatımdan memnunum.yerel bir gazetede gezi yazıları yazıyorum. Şimdi hayalim motorla önce türkiye sonra dünya seyahati yapıp bu gezileri belgesel haline getirmek.Çalışmalarım azimle sürüyor. Birde sponsor lazım.
    gezmek istiyorum motorlarla ayağıma mersedesler kiralansada

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    Memnunum halimden

zeda3000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB750 Cafe Racer
    Helikopter pilotu olmak isterdim orta okulda secmeleri vardi Hava Harp okulunun o zaman daha boyum kisa idi sonrada firladim olmadi. Askerde nasip oldu cok bindim ama bir turlu kullanamadim. Her cikan Helikopter similasyon oyunu oynamisimdir herhalde. Param olsa ozel havacilik kurslarina katilir alirdim bu lisansi. Sesi bile beni sarhos ediyor. Ucak ise hic cekmez hep sikilirim lullanmak bile istemedim bugune kadar. Simdi ne mi yapiyorum Dis Ticarat Muduruyum her gun yurt disi ile gorusmeler bence cok zevkli ama birde kapida helikopterim olsaydi hic te fena olmazdi :-)
    [COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti

evet evet endüstriyel tasarım bende çok istemiştim,ama ben özel yetenek sınavı olduğunu biliyodum başından beri ama ben designer-samo
    kadar çok çalışmadım bu gerçek,tebrikler samo!!!
    işletme okudum 5.5 sene bitti şimdi. ama kimseye hiçbişey satasım yok esasında,ama gene de askerden dönünce motorsiklet satmak için başvurularımı yapıcam... ama yıllar geçince ne olur hiç bi fikrim yok...param olursa dünyadaki en alternatif bar larından birini açmayı düşünüyorum,çok fena planlarım var bu konuda...

bu kadar çok ama geçen bi yazıda hayatım da yazmamıştım,demek ki ii değilim ben
    okuyucuya verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim.....

Tabiki PİLOT olmak için çok uğraştım.(HvKK ve THY de uçmak en büyük hayalimdi.)Baktım ki , devlet beni almıyor ben de düşündüm ;

Motordan fazlaca anlarım. (MAKİNA MÜH.)

Bilgisayarı anadilim gibi bilirim. (BİLGİSAYAR MÜH.)

Şimdiye kadar hep elektrik ile uğraştım.
    Birçok defa TV kumandaı ve diğer elektronik eşya tamir ettim.
    Montaj desen hiç kaçırmam.(Elektrk.tesisatçıda tecrübem var.) (ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜH.)

İyi kötü resim de çizerim.(Grafik falan). (TASARIM)

eee böyle olunca ben de MEKATRONİK seçtim.

Mekatronik te hepsi var.

xxxxx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 500
    ben eksik kalmayayım bari: ben de en derin devletin en derin yerinde olmak isterdim bilmem anlatabildim mi
    ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın

thorrmax - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ben teknisyen oolmak istiyorum ve su an okuyorum

thorrmax - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ne tesaduf ben de cengi olmak isterdim

watercolours - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    speederbike
    hmmm, bir mclaren pilotu olmak isterdim (diğer takımlar ilgilendirmiyor beni) veya aerodinamist (f1'de en çok kazanan teknik eleman).
    grafiker olmak isterdim, çizer olmak isterdim (çizgi roman falan), ressam olmak isterdim, endüstriyel tasarımcı olmak isterdim.
    müzisyen olmak isterdim, gitarist olmak isterdim, besteci veya düzenlemeci olmak isterdim.
    marangoz olmak isterdim, bakkal sahibi olmak isterdim (oturduğum yerde çay içmek vardı)
    bunlardan biri kesin olacağım ama

ama en çok emekli olmak istiyorum, emekli olup yarım kalmış projelerimi tamamlamam lazım
    gel 65, geeeeeeel
    May the Force be with McLaren Mercedes

Arvasi3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLR 250[Kırmızı gülden ayrıldık]
    ben hiç bir şey olmak isterdim.yaylalardan yaylalara göç eden develerle ve koyunlarla yaşayan garip bir çoban olmak isterdim
    Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular

federal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Bandit 650 S
    mete_han ne isterdi acaba ?
    Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
    Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!

Motosikleti
    HYOSUNG
    ben avukat olmak isterdim insanın yasal hakkını bilmesi kadar güzel bişi yok.Ama bi ara balerin olmayı takmıştım kafama ,fakat hem boyum çok uzundu hemde annem ex balerin olarak istemedi bacaklarım çirkin olurmuş Sonra bi süre neşe erberkde mankenlik deneyimim oldu ama camia iğrenç geldi.Spor a dewam ettim aynı zamanda müzik başladı timur selçuğu kazanmıştım.Modern dans ediyordum. Bi tercih yapmam gerekti spor da karar kılıp dışarı gittim.Şimdi müzikle dewam ediyorum
    [B]KAPI ÖNÜNE KONAN BİR KAP SU CANLARIN HAYATINI KURTARIR[/B]

kimi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 1000RR
    kimi'nin 2. pilotu olmayı isterdim..

DuRo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YMH ViraGo 250
    Bende hani bu ilaç firmalarının temsilcileri varya durmadan altlarında araba gezerler, adını az çok biliyorum ama yanlış telfuz ediyor ve yanlış yazıyor olabilirim o yüzden buraya yazmayacam, malum resil olmak var
    Ben işte onlardan olmak istiyorum, adamlar ne güzel geziyorlar durmadan, bir de üzerine para alıyorlar, ohh

Motosikleti
    HYOSUNG
    Alıntı DuRo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende hani bu ilaç firmalarının temsilcileri varya durmadan altlarında araba gezerler, adını az çok biliyorum ama yanlış telfuz ediyor ve yanlış yazıyor olabilirim o yüzden buraya yazmayacam, malum resil olmak var
    Ben işte onlardan olmak istiyorum, adamlar ne güzel geziyorlar durmadan, bir de üzerine para alıyorlar, ohh
    ilaç mümessilimi olmak istiyorsun?Arabalarıyla gezip dr lara yeni ilaçları tanıtırlar.Ama sakat iştir o ya.
    [B]KAPI ÖNÜNE KONAN BİR KAP SU CANLARIN HAYATINI KURTARIR[/B]

mostwanted_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 ABS
    Alıntı kimi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kimi'nin 2. pilotu olmayı isterdim..
    kimi raikkonen senin 2. pilotun olsun

tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    Tıbbi Mümessil ve Reprezant'dır ismi...
    Sandığın gibi bütün gün gezip bi ton para almazlar

Alıntı bonnie&clide adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ilaç mümessilimi olmak istiyorsun?Arabalarıyla gezip dr lara yeni ilaçları tanıtırlar.Ama sakat iştir o ya.
    Nerden biliyorsun, hiç sağlığın her hangi bi dalında bulundun mu?
    Podyum da yürümeye benzemez bu..
    Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
    'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>

talkie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR125 CITY
    Hayalimde ünlü bi rock gitaristi olmak vardı.Denedim de ama beceremedim :( Ünlü olmayı değil elbette sadece gitaristliği

Duro yanlış düşünüyosun.Eczacı olduğum için o adamların neler yaşadığını iyi biliyorum.Cok stresli ve yorucu bir iştir ve hiç memnun olanını görmedim
    Satılık Asya125t-Spidi mont

megadeth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bir motorum bile yohhh
    en büyük hayalim bi davulcu olmaktı ünlü bi rock grubunda ünlü bi davulcu olmak gibi lars ulrick nick menza john tempesta daha niceleri çaldım çok uğraştım ama olmadı şu an ise bi fabrikada çalışıyorum memnunmuyum diye soracak olursanız allaha şükür memnunum kim bilir belki bi gün ilerde olur...

6. sayfa BirinciBirinci ... 45678 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler