ŞAHİN K ile meslektaş olmak istiyom şu aralar.
veteriner hekim-iyi 1 baterist-denizci-tiyatrocu
sonrasında ziraat teknıkerı olup vet lıge 1 adım yaklastım--bır donem dawul caldım guruptan zıktır edılmek uzereyken ayrıldım--lısede bayya 1 oyunda oynadım sonunda sarmadı ve su an kaptanım (oceangoing 2nd off yasım geregı hehhe)sonunda bırını yaptım be babba gulmeyın
röntgencilik ( iyi iş makineler, hastalarla muhabbet falan )
bir de kapıcılık ( iyi para var abi öyle demeyin, bugün bir çelik kapı 3-4 milyar )
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
Sadobey, avcılık meslek değildir doğru, arzu neya tutku diyebiliriz, kusura bakma...
ne önemi var sevgili federal'ciğim o da bir zamanlar meslekmiş. ;)
Sadobey
Valla federalciğim bu sezon gidemiyorum (kuş gribi hikayesinden yasaklandı) onun yerine hafta sonu hava müsayit olursa atış yapmaya gidiyorum. Zevkli iştir stres atmaya birebir
GÖZLERDE YAŞ YOKSA RUH GÖKKUŞAĞINA SAHİP OLAMAZ
Valla pilot olmayı cooook isterdim hemde coookk..
valla futbolcu olmak isterdim... en çok parayı veren kulüpte oynamak isterdim... şimdi mi ne yapıyorum... sistem mühendisiyim... amele gibi çalışıyorum...
cok isterim ki bir motosiklet magazamın olmasını hepsi birbirinden klas ve güzel. ama en karizmatiği bende olurdu herhalde ama gelin görünki gıda teknikeri olucam... o da güzell kader işte katlanıyoruzz
Ben futbolcu olmak isterdim ya da veteriner. Onu yerine mali musavir oldum.. küçüklük hayallerimi nasıl mı tatmin ediyorum? Evde balık, kedi besleyip halı sahada mac yapip Inonu'ye Besiktas'in maclarina gidiyorum... ilerde oglum olursa onu futbolcu yaparim insallah...
Because you are mine. I walk the line..
Luckdove, hala maçlara gidiyorsan helal olsun valla, morpheus amele olduğun tipinden belli zaten kardeşim benim.......
Ben gazeteci olmak istedim, oldum... Hayatta ne istediysem oluyor... Motora merak sardım, sayenizde o da oluyor. Haftasonu sürüş sınavım var. Evliya mıyım neyim? Allaha şükür iyiyim... Sizlerle daha da iyiyim... Sağolun, varolun...
Hayat hoştur, gerisi boştur
Al motorunu her yerde koştur
küçükken hayvanları karınlarını yararmışım,kurbağa civciv hatta kaplumbağanın kafasını bile kesmeye kalkmışım elimden almışlar tabi bu 5-6 yaşlarında ben dotor olacam demişim ama sadece demişim.10 yıl reklam ajansında çalıştım 2 yıl yine reklam ile ilgili amerikan şirketi olan ITT de çalıştım 2 yıl denizcilik yaptım sonrası malum hava kuvvetlerinde sivil memurum memnunum işimi seviyorum motorumu seviyorum ve sizleri seviyorum
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
Benim beğendiğim bir meslek daha var, Emeklilik...)
araba yarışcısı yani rally pilotu olmak isterdim şöölle bi corsica da yarışırdım
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
bar disco sahibi olmayı ve içinde ölene dek içmeyi isterdim...
motor-suzluk su-suzluktur. harley davidson..
ben bunu kaçırmışım. aha solda görülen resimdeki arabanın pilotu olmak isterdim
May the Force be with McLaren Mercedes
elektronik müh. olmak istiyordum oldum ama şimdi balıkçı olmak istiyorum tekneyle denize açılıp insanlardan uzakta sadece deniz ve ben bakalım sonu ne olacak
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)