Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Hayalinizdeki MESLEK ???

REKLAM ALANI
    FasterPussyCat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio Fly
    Ata'nın yanında kuvay-i milliye neferi olmak isterdim...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Infaustus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Harley Davidson Sportster 1200
    Hayvanları çok severim, onlarla ilgilenmeyi de.. Veteriner olmayı isterdim. Zamanında istedim de ama yok efendim napacan "it baytarı" olup dediler vazgeçirdiler.. İkinci bir tercih olarak ise psikologluk da istediğim olmuştu..
    Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!

ohyeah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F 650 GS DAKAR
    Gitar calmayı ve müziği çok sevdiğim için hep bi rock bar yada müzik stüdyosu açmayı hayal ederdim halada ederim. Yeni hayalimde 3 katlı bi yer bulup en alt katı motosiklet servisi ,zemin katı motor satış en üst kat ise motor cafe ve teras keyfi.... ah ah ah üniversite okurken 5 yıl kuyumculuk yaptım şimdide evime döndüm böş boş oturuyorum askerliği bekliyorum
    Bizim devlet idaresinde takip ettiğimiz prensipleri, gökten indiği sanılan kitapların dogmalarıyla asla bir tutulmamalıdır. Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil, doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz
    M.Kemal ATATÜRK

SAVASXXL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TRANSALP XL 650 V
    Alıntı federal adlı üyeden alıntı
    yani bakıyorum da arkadaşlar hayalindeki mesleğe sahip olan kimse yok, çok ilginç...
    nasıl yani ben işte..
    ben ticaretle uğraşmak istiyordum sadece a.ş şirketim yok ama daha büyük olamadın dıyorsan doğrudur...
    [B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]

deamon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    150 zat
    12-13 yaşındayken almanyaya bir akrabamın yanına gitmiştim...adam fabrikadan aldığı işi evinin bir odasında yapıyordu ve işe ayda 1-2 kez mal teslimi için uğruyordu...onun evden çalışmasına çok özenmiştim ve ben de büyüyünce evden çalışacağım bir işim olsun istemiştim...

hayalim gerçekleşmedi henüz ama adımlarını attım...kısa bir süre sonra internet sitem faaliyete geçecek ve evden çalışma hayalim gerçek olabilecek
    Yeryüzünün sonuna gittim Suların sonuna gittim Gökyüzünün sonuna gittim Dağların sonuna gittim Arkadaşım olmayan birşey bulamadım Navajo Atasözü

sean - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    asyamotor as 125 t
    walla benım ıcın gecmıs deıl daa 17 yasındayım... şoyle büyük motor plaza acmak istiorm 0km motor satmak...

CaBRioLeT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R 1150 RT
    sevdiğim ve istediğim işi yapıyorum tasarımcıyım ( sevmesem günlerce uykusuz, tatilsiz bir hayatım olmazdı, mazoluk yok yani ruhumda )

federal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Bandit 650 S
    SAVASXXL, abi senin hayalinde sa olmak vardı, sabancı gibi ol o zaman sana hak veririm görüşürüz (tabi o zaman sen bizimle görüşürmüsün onu bilmem )
    Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
    Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!

aprillacan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    aprilla RSV 1000 M
    Ben avukat olmak istiyordum ve sonunda oldum.Başım göğe erdimi hayır ermedi,mutlumuyum? eh işte
    Her yeni gün bi öncekini siler!!!

holy_diver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Transalp XL750
    FasterPussyCat, cenkmenderes, ohyeah, hepinizi destekliyorum bugün yapın biriniz barında çalarım,diğerinin yanında zaten savaşmaya hazırım, cenk kankacım sana hasta olamıcam kusara bakma

arkeolog4 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CG ES
    Ben küçüklüğümden ber arkeolog olmak istedim Bunun için çalıştım çabaladım hatta lise dönemimde bile kazılara katıldım. Şu an da arkeolojiyle uğraşıyorum. Özel bir şirkette arkeolog olarak göre almaktayım.. Ben bu mesleğe aşığım motosikletlere aşık olduğum kadar.

Cuseppe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    dejavuVXR, hahah ajanim benim benim cafem olsun istiyorum. İstanbulun en güzel kahvesi ve yemekleri benim cafemde yensin istiyorum. Belki acarımmm Hic bir sey imkansiz degildir

Suan calismiyorum ve gercekten ne is yaparsam mutlu olacagimi sorgulayip duruyorum... sanirim en sevdigi isi bile is oldugu icin yapinca insan soguyor... bi de tr. sartlarinda aldiginiz egitim, yakaladiginiz firsatlar, icinizden gelen ses hepsi farkli olunca isler icinden cikilmaz hale geliyor... En onemli faktorun para olmasi zorunluluguda kotu elbette... Ama amacina, birilerine ve kendisine faydasina inandigi bi is olursa insanin gece gunduz calisabiliyor, tecrubeyle sabit

Motosikleti
    Suzuki Bandit 650 S
    jertec, dostum maalesef bazı kesim insanlar yokluktan dolayı bir an önce çalışmak zorunda olduğu için zaten hayalindeki mesleğe adım bile atamıyor....

Motosikleti
    Yamaha FZ6 FAZER
    Bir yanlış anşılma var galiba. Ben zaten hayalimdeki mesleği yapıyorum fakat Bu gençliğimdeki daha bir bok olmadan önceki hayal ettiğim iş. Şimdi doğal olarak tabi başka bir iş olsa nasıl olurdu hayalindeyiz....
    Life is for my own to live my own way - Metallica
    (Yaşam benim için, istediğim gibi yaşamam için)

Çok kaliteli bi güzellik salonum olsun isterdim böyle nereden baksanız maliteyi 5-6 trilyonu bulabilecek bir dükkan

motoman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda XL650V Transalp
    Benimde küçüklükten başlayıp taaaki bu isteğime ulaşabileceğim yaşlara kadarki hayalim pilot olmaktı ancak lise sonda gözlük takmaya başladım Tabiki burda tüm olay bitmedi hayalsiz yaşanırmı? Şimdi satış danışmanıyım, menunmuyum? eh işte hala bir şansım varmı? neden olmasın. Aslında hayalde değil ulaşılamazda değil parayı bulursam hobimi işe dönüştürüp kendime bir av bayii acıp, ikide eleman dikiyorum dükkana bende kendimi emekli edip atıyorum avlağa haftanın 3 günü avdayım kalanlardada dükkanda ve motordayım
    GÖZLERDE YAŞ YOKSA RUH GÖKKUŞAĞINA SAHİP OLAMAZ

Motosikleti
    Suzuki Bandit 650 S
    Cüneyt abi bu av işine sadım ben bu aralar, nerde nasıl avlanıyorsunuz ? hayalimdeki mesleklerden biride şimdi avcılık...

Bende Arkeolog olmak istemiştim.Tarihi yerlere,tarihe çok meraklıydım.Ailemde her kararımda sonuna kadar destek çıktı hep ama şu an işletme 3.sınıftayım sonrası ne olur bilemem : Hala arkeolojiye çok meraklıyım.

sereye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '08 Burgman 400 Siyah
    Teknik öğretmen olmak istedim, Allah'ım nasip etti.
    Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen

4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler