Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

Hayalinizdeki MESLEK ???

REKLAM ALANI
    kepir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBF250
    Selam arkadaşlar
    13 yaşımda elektroniğe merak saldım, üniversitede okumak istedim ailem doktor ol dedi, onu da tamamlayamadım zamanında. Şimdilerde afla okuluma döndüm birkaç sene sonra ailemin istediği olacak. Okulda olmadığım dönemlerde müzikle uğraştım, ticareti denedim(ama başaramadım) Uzun süreler bilgisayar başında vakit geçirince onla cebelleşip çözdüm.Hayatın neredeyse tamamının para üzerine kurulu olduğunu anladığım gün her şeyin ne kadar boş olduğunu anladım ve artık sadece ama sadece adam olmak istiyorum hem de iyi bir adam ... Umarım olurum

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    serhat_fb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr125 olacak
    ben büyüyünce çatı aktaracam

şu anda bilgisayar öğretmeni olcam gibi,
    ama mühendislikte var.

bilgisayar mühendisliği nasıl bir şey.nerelerde çalışılıyor.

ilnapoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Arıyor
    Ben hep fizikçi olmak istedim yani fizikle uğraşmak. Amerika veya Avrupa'da doğsaydım eğer kesin Fizik bölümü okurdum iş güç kaygısı da yok mutlu mutlu yaşardım.

Şimdiyse Uçak Mühendisi oluyorum 1 senem kaldı yakın gelecekte mühendisim yani Fizikçi olamadım ama Uçak Mühendisliğini de çok seviyorum severek okuyorum ve severek yapacağım ama ilerde mühendis olarak çalışmak yerine mühendis bir iş adamı olmak istiyorum. bi okulu bitirsem bir süre mühendislik yaptıktan sonra kendi işimde çalışmak ilerlemek istiyorum

Syriana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT25
    bende öğretmen yada FBI , MİT tarzı özel birimlerde görev almak isterdim...
    öğretmenliği insanlara bişey öğretmeyi sevdiğim için , özel ajanlığıda adrenalini ve özel görevleri sevdiğim için yapmak isterdim ama şimdi muhasebeciyim malesefff
    inş.kısmet olurda okulu bitirebilirsem 3 yıl sonrada mali müşavir !
    ne yapalım her ne kadar pek fazla sevmesemde meslek işte....
    Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!

federal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Bandit 650 S
    yani bakıyorum da arkadaşlar hayalindeki mesleğe sahip olan kimse yok, çok ilginç...
    Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
    Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!

Motosikleti
    Keeway Superlight 150
    Yazarlık. Ve şuan yarı amatör yazarlıkla uğraşmaktayım. Geleceğim istediğim gibi giderse. İyi bir yazar olacağımı düşünüyorum.

tek serhat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    su an yok
    bende kendımı bıldım bılelı motosıklete asırı bır tutkum var yarıscı olmak ve ılerde avrupaya cılmak ısterım ve ınsallah olur
    motorsikleti seveni bende severim herkese selam tek tekere devam

vlad1462 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bişeyler
    Alıntı federal adlı üyeden alıntı
    yani bakıyorum da arkadaşlar hayalindeki mesleğe sahip olan kimse yok, çok ilginç...
    haha,var dostum var.mesleğim aynı zamanda hobim sayılır,severek seçtim ve yapıyorum.mekanikerlik yapıyorum,yeni sayılırım 2 sene oluyo.işim gayet kirli ve pis,ama sevince bişe görmüyo insanın gözü.

offfffffff offffffffff yine yarama bastınız.

PİLOT luk hayatımın mesleğiydi.Onun için herşeyden vazgeçerdim.Ama olmadı.Ne yapalım.Kısmet değilmiş!!

Savaş uçağı pilotu olmak , her zaman benim içimde bir yara olarak kalacak...

Ama Planör , Yelkenkanat ... derken yine HAVACI oldum.Şu anki durumumdan memnunum.

Motosikleti
    ercüment erdun,benim kIrmIzI JInlun 250cc metal kIsragIm,oglumun 200 cc lIk yaban keçIsI sky team
    yok
    hiç bişi yok

LesPaul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -Ducati Monster 696
    off offf.... ne sen sor ne ben söyliyim!
    şu an makine mühendisliğinde okuyorum.
    hayalimdeki mesleği ise sadece 4 kişi yazmış...

SpearHEAD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 Dakar
    küçük yaştan beri belgesel wahşi hayat belgeseli çekmek isterdim yıllarca afrika ormanlarında tyaşıyabilirm çoşkun aral tarzı bir iş tam benim tarzım.. şimdi ne mi yapıyorum 6 ay sonra elk.elektronil mühendisi çıkıcam ( kofti müh. diyebilirsiniz )
    ee sonra bende ne iş yapacam bilemiyorum yok yok ben bilerek uzatcam okul ner vark inekleyip okulu bitircek hemen bırakıyım dersleri ohh ekmek elde yaşıyozz bir yılda uzattayımm şeytan dürtüyü wallah
    Born To be wild

holy_diver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Transalp XL750
    ben hayalimdeki işte sayılırım hep macera adamı olmak istedim atlayıp zıplamak istedim sonra bil. müh. sardı hack olayına takmıştım sonunda denizci olduk buyetmez dedik derin su dalgıcı olduk şimdi bu da yetmiyo pilot olmayı istiyordum oldu sayılır ama ters bi şekilde onlar gök yüzüne ben se denizin dibine kanada ya gdersem limit 1000 mt

Motosikleti
    ercüment erdun,benim kIrmIzI JInlun 250cc metal kIsragIm,oglumun 200 cc lIk yaban keçIsI sky team
    hadi hayırlısı holy kardeşim

Motosikleti
    jinlun
    yav arkadaşlar bende tiyatrocu olmak istedim fakat tayt giyecen dediler
    beni kaybettiler
    4 tane üniversite gezdikten sonra ekonomist olduk.noldu peki
    yine ticaret.neyse ömür törpüsü ama yine iyidir be

Luxor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2007 Honda CBF150
    astronot olmak isterdim cidden
    ama sonraları görüntüler ve bilgisayar üzerine bayaa merak saldım ve şimdi neredetse iştediğim her türlü şeyi yapabiliyorum bu konuda
    görüntü derken resim yada video ama video ağır basıyor
    sonraları falan filan(burası uzun ama keyifli bir kısım genede) derken istediğim işi 4 sene kadar yaptım, medya olayı(ANS)
    daha sonra uzun bir süre tatil ve keyif zamanı ve sonrasında da biraz geç de olsa askere gittim,dönüşte biraz zaman geçti falan(aslında bu zaman olayı(7 ay) çok vahim,hayati bir olay ama anlatıp keyfinizi kaçırmiim[hala babacığımın benim için nasıl koşturduğu gözlerimin önünde])
    sonra eski işe eşim istemediği için dönmedim(saat olayları falan)
    şimdi ne mi yapıyorum, o vahim olayın 5 ay sonrasından beri
    TÜRSAB ın seyahat acentaları denetimcisiyim

eşim eski işimi düşündüğümde kalbimin hala nasıl attığını artık anladığı için istersen dön diyor ama ben tüm eski dostları, tanıdıkları unuttum, kimbilir şu an nerdeler(medya piyasası biraz hareketlidir bilirsiniz).o yüzden de ayrılalı uzun zaman oldu diye dönemiyorum.

ps.. bu arada alakasız ama gözüme takıldı, 5 benim en sevdiğim ve uğurlu rakamımdır.bu topic de 5. sayfada 55. mesajı atmışım...
    Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...

holy_diver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Transalp XL750
    e_erdun, saol abi merakla bekliyorum

Motosikleti
    Gilera Runner VXR 200 / Gilera Nexus 500ie
    Luxor, abicim sitendeki resimler sana ait sanırım, hakkaten hayranlıkla baktım yani. görüntü olayında süpersin bence

Ben kimsenin aklının ermediği işlerde çalışmak isterdim. Yani zeka olarak değil de böyle ajanlık veya astronotluk gibi çok gizlilik gerektiren işlerde falan çalışmak isterdim. hani bi tek ben bileyim neler olduğunu falan işimi soran olunca da hani çaktırmama durumları falan ;)

yavuzk2004 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    annem doktor, mimar olmamı isterdi. babam mimar doktor olmamı isterdi ben makine müh oldum. eğer bi araba yada motosiklet firmasına girip baş mühendis olursam bu hayalimdeki meslek olur. Ama biraz zor gibi

okram - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sky Team
    Küçükken, Bir gün Sicilya'ya taşınıp mafya babası olmak isterdim :rightfighter6:
    Ne mi oldu ???
    walla ben elimden geleni yaptım deermişimmm

3. sayfa BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler